- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 42
- Konu Sahibi floransa17
- #2.081
Buda dondurulmustu cnm 7 tane daha varcanım hayırlısı olsun çok şükür bir evladın var dondurulmuş embriyon varmıydı canım geride
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buda dondurulmustu cnm 7 tane daha varcanım hayırlısı olsun çok şükür bir evladın var dondurulmuş embriyon varmıydı canım geride
Mrb benim tamamlayıcı sağlık sigortam gebeliği kapsamamakta.normal bir kadındoğumcuya gittiğimde sadece15tl fark ücreti verip sigortamdan yararlanabilirken tüpbebek bölümüne gittiğimde hiçbir işe yaramıyor.Canım iki gündür sağlık sigortası araştırıyorum netten ama bişey anlamadim.guvencemiz emekli sandığı. Gittigigimiz kurum özel olunca araştırmaya basladim.senin yazını görüncede sormak istedim.tamamlayici sağlık sigortasimi oluyor bu yoksa sağlık sigortasimi. Sen hangisini kullanıyosun. Avantajları vs. Sigortacımizi aradım dün oda iyice aklımı karıştırdı anlamadım bişey
Merhaba hanımlar, Öncelikle hamile olan arkadaşlarımı tebrik ederim. negatif gören arkadaşlarım için de Allah'tan sabır dilerim. her şeyin hayırlısı her şeyin vakti ve zamanı vardır. Rabbime sarılmaktan başka yapacak hiçbir şeyimiz yoktur ben de önümüzdeki hafta başlayacağım tedavilere inşallah. âdetin ikinci günü giderek tüp bebek tedavisine start verecegiz. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin geç olsun ama güç olmasın.
Kızlar benim bu kadar korkmamın nedeni troit ve oluşan nobulerim nodülerimin kansere çevirme oranı yüksekmiş o yüzden tüp bebek ilaçlarıda bendeki oranı yükseltebildiği için doktorum çok fazla deneme yapmamı istemiyor bu transferde tutmaz ise dondurulmuşlarım var onlarıda deniyecem dahada deneyemicem doktoruma kalsa onu bile yapma yaparsamda sürekli kontrol altında yapacam ben bu kadar anne olmayı çok istiyorum bunları anlatım çünkü negatif alan arkadaşlar halinize şükredin istediğiniz kadar deneyebileceksiniz ve sonunda muhakak kazanacaksınız buna inanın ben inanıyorum ama benim buda olmasa son bir şansım var oda olmasa asla bu duyguyu tadamiyacam sizde enaz doğal yolla hamile kalabilen insanlar kadar şanslısınız
maşallah maşallah test gününde inşallah güzel haberler alırızBuda dondurulmustu cnm 7 tane daha var
Biraz grip olmuşum çok fena hapşırıyorum tutacağı varsada tutmayacak bu gidişte benim ufaklık 1 e başladı alışamadı dün bütün gün okulda oturdum çardakta çok zorlandım ama bırakmadı beni yani yatma şansım pek olmuyor belirti dersen hiçbir belirtim Yok herzamanki gibiyim nasip artık Allah yazdıysa olacak yoksa hayırlısı diyip yolumuza devam edeceğiz duayı bırakmıyorum hiç tabi ama nasip işteceymi nasılsın cnm
Sen nasılsBiraz grip olmuşum çok fena hapşırıyorum tutacağı varsada tutmayacak bu gidişte benim ufaklık 1 e başladı alışamadı dün bütün gün okulda oturdum çardakta çok zorlandım ama bırakmadı beni yani yatma şansım pek olmuyor belirti dersen hiçbir belirtim Yok herzamanki gibiyim nasip artık Allah yazdıysa olacak yoksa hayırlısı diyip yolumuza devam edeceğiz duayı bırakmıyorum hiç tabi ama nasip işte
grip durumu ben de de var canım. Tutacağı varsa tutar sen içini ferah tutBiraz grip olmuşum çok fena hapşırıyorum tutacağı varsada tutmayacak bu gidişte benim ufaklık 1 e başladı alışamadı dün bütün gün okulda oturdum çardakta çok zorlandım ama bırakmadı beni yani yatma şansım pek olmuyor belirti dersen hiçbir belirtim Yok herzamanki gibiyim nasip artık Allah yazdıysa olacak yoksa hayırlısı diyip yolumuza devam edeceğiz duayı bırakmıyorum hiç tabi ama nasip işte
Grip gibiyim ben de hapşırma oluyo. İnsan bi se olur mu diye düşünmeden edemiyor. Evdeyim tv bakıyorum dua ediyorum. Çarşamba ilkez dışarı çıkcm. İşe gidip bi işi hal edip geri geleceğim. İğne için cikmiyorun malum. Progesteron iğne yok bna artık.Sen nasıls
Hadi ya ayyy çok teşekkür ederim..sartkar zaten hiç uymuyor iki gündür arastryrdum.Mrb benim tamamlayıcı sağlık sigortam gebeliği kapsamamakta.normal bir kadındoğumcuya gittiğimde sadece15tl fark ücreti verip sigortamdan yararlanabilirken tüpbebek bölümüne gittiğimde hiçbir işe yaramıyor.
Şuan gebelik ve Doğum kapsayan sigorta yapsak 1yıl gebe kalmadan bekleme dönemi şartı var.buda bize yaramamakta ...
Canım nasılsın.heyecan var mı allah kolaylık versin. Inşallah kaliteli bol bol yumurtan olusmustur. Benimde yarın ofis histeroskopi var.korkuyrm simdidenmaşallah maşallah test gününde inşallah güzel haberler alırız
ama olmazsa bak arkada denemen için fırsatın var
benim de yarın opu olacak arkadaşım
AAaaaaaaaaaaaaaaKızlar günaydın, hala şoktayım hamileyimmmmmmmm
Canım nasılsın.heyecan var mı allah kolaylık versin. Inşallah kaliteli bol bol yumurtan olusmustur. Benimde yarın ofis histeroskopi var.korkuyrm simdiden
Değerin ne ciktiKızlar günaydın, hala şoktayım hamileyimmmmmmmm
Kızlar günaydın, hala şoktayım hamileyimmmmmmmm
oooyyy süper tedaviye başlayacak iken gebe olduğunu öğrendin gözün aydın arkadaşım allah tamamına erdirsin
Hayırlısı olsun canım inş guzel döllenıp tutunurlarmaşallah maşallah test gününde inşallah güzel haberler alırız
ama olmazsa bak arkada denemen için fırsatın var
benim de yarın opu olacak arkadaşım