2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Ay canim yaaaa kiyamam ben sana. Sen yeterki gebe olll biz gorusmeyelim. Biz burdada yazisiriz. burayi birakmak yok. Demek biz geldik aklina yerim ben seni. insallah darisi hepimize olsun.

Evet ben de haşimato hastasiyim. Tüp bebek için kullanılan ilaçlar tag oranını yükseltiyor gerçekten. Bu yüzden sürekli endokrinolojiye görünüyorum. Ama bu hamile kalmaya engel değil. 41 yaşındayım, rezervim az, haşimato hastasiyim ve hamileyim. İnan bana 2. Kez denemene herek kalmayacak. Pozitifi göreceksin. Bu endişeli günleri gülümseyerek anımsayacaksın.

Sevinçten ben bile ağlıyorum ki sen nasılsın bilmiyorum banada moral oldu inşallah sağlıkla kucağına al arkadaşım bizlerede çok dua et

Normal saglik sigortasi bu canim ve ben cok faydasini da gördüm .mesela ohss den gecen sene acibademde yattigimda hic para ödemeden çıktım . ve muaynelerde de hep yari parasini ödedim keza dogumda da yari fiyatina iniyor ama en güzeli yatarak tedavileri karşılıyor olmasi cunku insan basina ne gelecegini bilemiyor .istersen benim sigortacimin numarasini vereyim özelden . o sana zaten detayli bilgiyi de verir

Sevinçten ben bile ağlıyorum ki sen nasılsın bilmiyorum banada moral oldu inşallah sağlıkla kucağına al arkadaşım bizlerede çok dua et
Ben çok şaşkın ve tedirginim çünkü bu daha başı önümde zorlu bir süreç var önemli olan sağlıkla devam etmesi, duam hepinize inşallah en kısa zamanda isteyen herkes anne olsun.

İnşallah canım inşallah rabim sesimizi duyarda anne olmak isteyen herkes bunu yaşar tek dileğim bu rabim kimseye evlatsızlık acısını ve evlat acısını dünyadaki kimseye yaşatmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…