2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım iki gündür sağlık sigortası araştırıyorum netten ama bişey anlamadim.guvencemiz emekli sandığı. Gittigigimiz kurum özel olunca araştırmaya basladim.senin yazını görüncede sormak istedim.tamamlayici sağlık sigortasimi oluyor bu yoksa sağlık sigortasimi. Sen hangisini kullanıyosun. Avantajları vs. Sigortacımizi aradım dün oda iyice aklımı karıştırdı anlamadım bişey

hakkında hayırlısı tatlım doktorun cuma mı test yap dedi? normalde kaç gün sonra test istiyolar?

Benımkıde dondurulmus 5.gun blast dün negatıf çıktıya cuma esas tahlıl günüm sana 12 gun sonra dedıler sanırım test günü bana 11.gun dedıler umıtlanımı hıc bılmıyorum 4 günde değer yukselırmıkı

Transfer sonucuna son 3 gün bu gün 12 ci gün tüm belirtiler gitti hiç bir şey hisetmiyorum galiba ya tutunamadı yada düştü
Belkide sende bebissss tutundu bile annesi. Ondan oyle sakinlestin. Kuruntu yapma moralimizi bozma. Ben inaniyorum sende o. Hissiyatim bu yonde insallah yanilmam

Hayatım bırak 4 günde yükseliri doktorlar burdada görmüşsündür 12 gün baktıklarında bile çoğu hasradan 2 gün sonra tekrar bakın derler ve 2 katı artış beklerler canım bebeğin tutunmuşsa ki inşallahhhh tutunmuştur değerin muhakak yükselir

İnş. Canım cuma ikimizde hayırlı haberler alalım inş

Kızlar benim bu kadar korkmamın nedeni troit ve oluşan nobulerim nodülerimin kansere çevirme oranı yüksekmiş o yüzden tüp bebek ilaçlarıda bendeki oranı yükseltebildiği için doktorum çok fazla deneme yapmamı istemiyor bu transferde tutmaz ise dondurulmuşlarım var onlarıda deniyecem dahada deneyemicem doktoruma kalsa onu bile yapma yaparsamda sürekli kontrol altında yapacam ben bu kadar anne olmayı çok istiyorum bunları anlatım çünkü negatif alan arkadaşlar halinize şükredin istediğiniz kadar deneyebileceksiniz ve sonunda muhakak kazanacaksınız buna inanın ben inanıyorum ama benim buda olmasa son bir şansım var oda olmasa asla bu duyguyu tadamiyacam sizde enaz doğal yolla hamile kalabilen insanlar kadar şanslısınız

Transfer olan arkadaşlar sorum size...
Hep sırt üstü mu yatiyOrsunuz.?+????
Ben dün transfer oldum Ama yan yatarım ben. Yan da yattım.

Ben en çok yüz üstü yatarım, hala da öyle yayıyorum, uykuya geçtikten sonra da sürekli pozisyon değiştiriyorsun zaten. Rahat olun. Genişlerimiz daha karınca kadar bile değil. Zararı olmaz hiçbir pozisyonun bence.

Bana da doktorum kullandıktan sonra yatma 4-5 dakika yürüyüş yap dedi. Prospektüsünde de hareket etmenin iyi olacağı yazıyordu sanki? Prospektüse de bi bakın kızlar

Üzüm, incir, dut, havuç, hamur işi hepsini yedim. Bir yerlerde havuç ve üzümün özellikle yenmesi gerektiğini okumuştum hatta... insan ne yapacağını şaşırıyor. En iyisi abartmamak kaydıyla dilediğini yemek sanırım. Tabi her halükarda alkol sigara çiğ et ve işlenmiş etten, bitki çaylarından, kafein içeren içeceklerden uzak durmak en iyisi.

hakkında hayırlısı tatlım doktorun cuma mı test yap dedi? normalde kaç gün sonra test istiyolar?
Canim doktorum kan testi için 2 ekimde test günü verdi ama ben 29 unda yapıcam çünkü önceki transferim de 5.gün du doktorum 9.günde yap olduysa çıkar dedi yapmıştım negatif olmuştu yani 5.gün transferler için boşuna 12 gün bekleti yolar 9.gün Allah nasip ettiyse çıkıyor .. yani bu cuma yapıcam Allahın izni ile

Senin umutsuz olman için hiçbir nedenin yok çok şükür. Seni kötü etkileyebilecek tek şey stres. Olacak de. Pozitif bak.

rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin yüzünü güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…