2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Sağol canım büyük sürpriz oldu bana, sana yetişeyim merkezde seninle görüşeyim istiyordum olmadı, Kemal bey demişti eylüle kadar belki normal hamile kalırsın ben de yok hocam nerde o şans demiştim, Kemal beye söyle 1 hasta gitti elden. Bu arada test sonucum kırmızılaşınca aklıma ceymi ceymi , @anneveoglusu ve sen geldin kocam bile gelmedi nedense hala da bilmiyor yarın kan testi yapıp söylüycem ona
Ay canim yaaaa kiyamam ben sana. Sen yeterki gebe olll biz gorusmeyelim. Biz burdada yazisiriz. burayi birakmak yok. Demek biz geldik aklina yerim ben seni. insallah darisi hepimize olsun.

Kızlar benim bu kadar korkmamın nedeni troit ve oluşan nobulerim nodülerimin kansere çevirme oranı yüksekmiş o yüzden tüp bebek ilaçlarıda bendeki oranı yükseltebildiği için doktorum çok fazla deneme yapmamı istemiyor bu transferde tutmaz ise dondurulmuşlarım var onlarıda deniyecem dahada deneyemicem doktoruma kalsa onu bile yapma yaparsamda sürekli kontrol altında yapacam ben bu kadar anne olmayı çok istiyorum bunları anlatım çünkü negatif alan arkadaşlar halinize şükredin istediğiniz kadar deneyebileceksiniz ve sonunda muhakak kazanacaksınız buna inanın ben inanıyorum ama benim buda olmasa son bir şansım var oda olmasa asla bu duyguyu tadamiyacam sizde enaz doğal yolla hamile kalabilen insanlar kadar şanslısınız
Evet ben de haşimato hastasiyim. Tüp bebek için kullanılan ilaçlar tag oranını yükseltiyor gerçekten. Bu yüzden sürekli endokrinolojiye görünüyorum. Ama bu hamile kalmaya engel değil. 41 yaşındayım, rezervim az, haşimato hastasiyim ve hamileyim. İnan bana 2. Kez denemene herek kalmayacak. Pozitifi göreceksin. Bu endişeli günleri gülümseyerek anımsayacaksın.

Hamilelerin duası tutarmış derler, ilk duam eylül topiği arkadaşlarım duam buradaki tüm arkadaşlarımın en kısa sürede sağlıkla hamile kalması, nasıl zor bir süreç olduğunu çok iyi biliyorum.
Sevinçten ben bile ağlıyorum ki sen nasılsın bilmiyorum banada moral oldu inşallah sağlıkla kucağına al arkadaşım bizlerede çok dua et

Canım iki gündür sağlık sigortası araştırıyorum netten ama bişey anlamadim.guvencemiz emekli sandığı. Gittigigimiz kurum özel olunca araştırmaya basladim.senin yazını görüncede sormak istedim.tamamlayici sağlık sigortasimi oluyor bu yoksa sağlık sigortasimi. Sen hangisini kullanıyosun. Avantajları vs. Sigortacımizi aradım dün oda iyice aklımı karıştırdı anlamadım bişey
Normal saglik sigortasi bu canim ve ben cok faydasini da gördüm .mesela ohss den gecen sene acibademde yattigimda hic para ödemeden çıktım . ve muaynelerde de hep yari parasini ödedim keza dogumda da yari fiyatina iniyor ama en güzeli yatarak tedavileri karşılıyor olmasi cunku insan basina ne gelecegini bilemiyor .istersen benim sigortacimin numarasini vereyim özelden . o sana zaten detayli bilgiyi de verir

Sevinçten ben bile ağlıyorum ki sen nasılsın bilmiyorum banada moral oldu inşallah sağlıkla kucağına al arkadaşım bizlerede çok dua et
Ben çok şaşkın ve tedirginim çünkü bu daha başı önümde zorlu bir süreç var önemli olan sağlıkla devam etmesi, duam hepinize inşallah en kısa zamanda isteyen herkes anne olsun.

Evet ben de haşimato hastasiyim. Tüp bebek için kullanılan ilaçlar tag oranını yükseltiyor gerçekten. Bu yüzden sürekli endokrinolojiye görünüyorum. Ama bu hamile kalmaya engel değil. 41 yaşındayım, rezervim az, haşimato hastasiyim ve hamileyim. İnan bana 2. Kez denemene herek kalmayacak. Pozitifi göreceksin. Bu endişeli günleri gülümseyerek anımsayacaksın.
İnşallah canım inşallah rabim sesimizi duyarda anne olmak isteyen herkes bunu yaşar tek dileğim bu rabim kimseye evlatsızlık acısını ve evlat acısını dünyadaki kimseye yaşatmasın

X