2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Mrb benim tamamlayıcı sağlık sigortam gebeliği kapsamamakta.normal bir kadındoğumcuya gittiğimde sadece15tl fark ücreti verip sigortamdan yararlanabilirken tüpbebek bölümüne gittiğimde hiçbir işe yaramıyor.
Şuan gebelik ve Doğum kapsayan sigorta yapsak 1yıl gebe kalmadan bekleme dönemi şartı var.buda bize yaramamakta ...

rabbim hayırlısını nasip etsin arkadaşım inşallah tedavin yüzünü güldürür

canım endişelerinde çok haklısın ama inan rabbim seni korktuğunla sınamayacak inşallah biraz daha sabır sen pozitif bir bayansın öyle devam az kaldı test gününe

Biraz grip olmuşum çok fena hapşırıyorum tutacağı varsada tutmayacak bu gidişte benim ufaklık 1 e başladı alışamadı dün bütün gün okulda oturdum çardakta çok zorlandım ama bırakmadı beni yani yatma şansım pek olmuyor belirti dersen hiçbir belirtim Yok herzamanki gibiyim nasip artık Allah yazdıysa olacak yoksa hayırlısı diyip yolumuza devam edeceğiz duayı bırakmıyorum hiç tabi ama nasip işte

Sen nasıls

O
grip durumu ben de de var canım. Tutacağı varsa tutar sen içini ferah tut

Grip gibiyim ben de hapşırma oluyo. İnsan bi se olur mu diye düşünmeden edemiyor. Evdeyim tv bakıyorum dua ediyorum. Çarşamba ilkez dışarı çıkcm. İşe gidip bi işi hal edip geri geleceğim. İğne için cikmiyorun malum. Progesteron iğne yok bna artık.

Hadi ya ayyy çok teşekkür ederim..sartkar zaten hiç uymuyor iki gündür arastryrdum.

maşallah maşallah test gününde inşallah güzel haberler alırız
ama olmazsa bak arkada denemen için fırsatın var

benim de yarın opu olacak arkadaşım
Canım nasılsın.heyecan var mı allah kolaylık versin. Inşallah kaliteli bol bol yumurtan olusmustur. Benimde yarın ofis histeroskopi var.korkuyrm simdiden

Canım nasılsın.heyecan var mı allah kolaylık versin. Inşallah kaliteli bol bol yumurtan olusmustur. Benimde yarın ofis histeroskopi var.korkuyrm simdiden

canım merak nasıl var kaç yumurta toplanacak kaçı döllenecek
5. güne ulaşacaklarmı genetikten sorunsuz geleceklermi deli sorular var içimde

senin saat kaçta olacak canım
sen nerde yaptırılorsun histeroskopiyi
bana transfer öncesi yapabilirim dedi rahmin son durumunu
dr söyle çizik atılıyormuş onu yapsın tutunmayı kolaylaştırıyormuş arkadaşım
bu işlemden sonra tüp bebek tedavisimi başlıyor

gelişmeleri yaz oldumu merak ederim bende yazarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…