- 7 Eylül 2017
- 1.524
- 3.330
- 46
-
- Konu Sahibi floransa17
- #2.141
Cnm simdi kanı verdim 1 bucuk saate sonuc cikacak
Hadi inşallah allahım pozitif olsun en az 200 üzeri sonuç çıksın inşallahCnm simdi kanı verdim 1 bucuk saate sonuc cikacak
Canım benim daha önce hep düsük ve erken dogumum oldugu icin hep evdeyim 9 ayda öyle olacak galiba esim ve annem gardiyan gibi başımdalar anca ev oturmasina gidebilirim herhalde :) simdi kan testini vermeye ciktim sadece :) ama evin icin da ufak ufak isler yapiyorum :)gnowee bir sorum daha var sana transferden ne kadar sonra evde vakit geçirdin? Esasinda diger hamile kalanlara da soruyorum @Zeyneptanemm sezenorhan @sewils88
Kizlar bu hafta bu arada 3 te 3 hamilelik insallah hep boyle gider, bir de normal gebelik surprizi B Bluemoon78
Sirada biz variz cumaya 6 kisi :))
Canım tedaviye bu ay başlıycaktım temmuz da Kemal bey ile görüştüm bu ay tüm tahlillerimi yaptırdım hafta sonu regli gelmeyince bugün test yaptım ve pozitif merkeze gidip görüşmem bile uğurlu geldi, ama gelip merkez arkadaşlarımı görmek isterim, Antalyalı arkadaşlarım buluşalım benceAaaaa
Çok sevindim. Çoook çok sevindimmm.
Aynı merkezdeyiz diye özellikle takip ediyordum. Belki kese görmeye gittiğimizde ya da kalp atışını duymaya gidince karşılaşırız :)
Transfer pazartesi günü oldu, ben bir sonraki hafta pazartesiye kadar evdeydim. Keyif yaptım. Sonraki pazartesi işe başladım. Daha doğrusu implantasyonun gerçekleşeceği günleri stresten uzak geçireyim istedim. Transferden sonraki 6 gün evdeydim.gnowee bir sorum daha var sana transferden ne kadar sonra evde vakit geçirdin? Esasinda diger hamile kalanlara da soruyorum @Zeyneptanemm sezenorhan @sewils88
Kizlar bu hafta bu arada 3 te 3 hamilelik insallah hep boyle gider, bir de normal gebelik surprizi B Bluemoon78
Sirada biz variz cumaya 6 kisi :))
Ay canim Nasil güzel haber ya ne güzel bir gün cok sevindim inanki rabbim daim etsin saglikla da kucaklamayi nasip etsin ins :)Sağol canım büyük sürpriz oldu bana, sana yetişeyim merkezde seninle görüşeyim istiyordum olmadı, Kemal bey demişti eylüle kadar belki normal hamile kalırsın ben de yok hocam nerde o şans demiştim, Kemal beye söyle 1 hasta gitti elden. Bu arada test sonucum kırmızılaşınca aklıma @ceymi , A anneveoglusu ve sen geldin kocam bile gelmedi nedense hala da bilmiyor yarın kan testi yapıp söylüycem ona
İğne sonrası klinikteki kişi doktoru çağırdı ve halime acıyarak bol kolonya ile komples yapın sabaha kadar dedi bendeki çözüm temiz beze bool kolonya uçlarını bantladım flasterle sabaha kadar böyle yatacam allahım çektiğimiz acıları emekleri gör çocuksuz hiç kimseyi kapından geri çevirme yarabim
Hehe sagol cnm inan bilsek de yine de cok heyecanliyim ya su an yüregim agzimda vallahi :)Senin sonucunu bilsekde heycanla bekliyoruzsezenorhan :))
Sağol canım, senden de güzel haberler bekliyoruz bugün, ben de yarın kan vericemAy canim Nasil güzel haber ya ne güzel bir gün cok sevindim inanki rabbim daim etsin saglikla da kucaklamayi nasip etsin ins :)
İnsallah canim bugün daha transferden sonra 8. Günüm o kadar cikmaz herhalde ay cok merak ediyorum kac diye :) :)Hadi inşallah allahım pozitif olsun en az 200 üzeri sonuç çıksın inşallah
gnowee bir sorum daha var sana transferden ne kadar sonra evde vakit geçirdin?
İnsallah canim sende sagol hadi bakalim hakkimizda hayirlisi insallah :)Sağol canım, senden de güzel haberler bekliyoruz bugün, ben de yarın kan vericem
Anneveoglusu kuzum bende doktordan geldim cuma opu. bir suru tahlil tartavat anlatti. igneler, fitiller sok babam sok nere denk gelirse iste. :)
Sağol canım büyük sürpriz oldu bana, sana yetişeyim merkezde seninle görüşeyim istiyordum olmadı, Kemal bey demişti eylüle kadar belki normal hamile kalırsın ben de yok hocam nerde o şans demiştim, Kemal beye söyle 1 hasta gitti elden. Bu arada test sonucum kırmızılaşınca aklıma @ceymi , A anneveoglusu ve sen geldin kocam bile gelmedi nedense hala da bilmiyor yarın kan testi yapıp söylüycem ona
Heyecan varmi kusum? Insallahh cok guzel gececek. bir suru bir suru yumoslarini bulsunlar insallahhh
Transfer pazartesi günü oldu, ben bir sonraki hafta pazartesiye kadar evdeydim. Keyif yaptım. Sonraki pazartesi işe başladım. Daha doğrusu implantasyonun gerçekleşeceği günleri stresten uzak geçireyim istedim. Transferden sonraki 6 gün evdeydim.
Bu hafta ne bol hamile haberi aldık, şükürler olsun! İnşallah gelecek cuma da firesiz geçer. @floransa17 listede hala isimleri kızartmamışsın. Oysa orada ne kadar çok kırmızı görürse o kadar umutla doluyo insan. :)
Canim eğer ikiside tuttuysa büyük çıkar sonuç Allah hayırlısı nasıl ise öyle nasip etsin. 3tane test yaptın bunlar yanıltıcı olmaz kesin gebelik varda işte Allah sonuna kadar götürmeyi nasip etsin inşallah. Birde sana sorum olucak bundan önce ki transfer sonucun üzücü sonuçlanmasina rağmen bu sefer de nasıl 2 tane embriyo kabul ettin tamamen cesaret işi seni tebrik ediyorum canimmİnsallah canim bugün daha transferden sonra 8. Günüm o kadar cikmaz herhalde ay cok merak ediyorum kac diye :) :)
@gülümse-hayata nasılsın canım embriyolar nasılmış haber aldın mı