2017 Eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayanlar

Canım benim daha önce hep düsük ve erken dogumum oldugu icin hep evdeyim 9 ayda öyle olacak galiba esim ve annem gardiyan gibi başımdalar anca ev oturmasina gidebilirim herhalde :) simdi kan testini vermeye ciktim sadece :) ama evin icin da ufak ufak isler yapiyorum :)

Aaaaa
Çok sevindim. Çoook çok sevindimmm.
Aynı merkezdeyiz diye özellikle takip ediyordum. Belki kese görmeye gittiğimizde ya da kalp atışını duymaya gidince karşılaşırız :)
Canım tedaviye bu ay başlıycaktım temmuz da Kemal bey ile görüştüm bu ay tüm tahlillerimi yaptırdım hafta sonu regli gelmeyince bugün test yaptım ve pozitif merkeze gidip görüşmem bile uğurlu geldi, ama gelip merkez arkadaşlarımı görmek isterim, Antalyalı arkadaşlarım buluşalım bence

Transfer pazartesi günü oldu, ben bir sonraki hafta pazartesiye kadar evdeydim. Keyif yaptım. Sonraki pazartesi işe başladım. Daha doğrusu implantasyonun gerçekleşeceği günleri stresten uzak geçireyim istedim. Transferden sonraki 6 gün evdeydim.

Bu hafta ne bol hamile haberi aldık, şükürler olsun! İnşallah gelecek cuma da firesiz geçer. @floransa17 listede hala isimleri kızartmamışsın. Oysa orada ne kadar çok kırmızı görürse o kadar umutla doluyo insan. :)

Ay canim Nasil güzel haber ya ne güzel bir gün cok sevindim inanki rabbim daim etsin saglikla da kucaklamayi nasip etsin ins :)

Şuan seni en iyi ben anlarım sanırım . Sabahlar hiç olmuyor sanki ..kolonya da denedim sıcak su yaptım soğuk uyguladım hala aynı ..herkes heyecanla gün sayıyor test gününü bekliyor ben her oturup kalkmamda birşey olacak diye Göz yaşı dokuyorum canımdan can gidiyor

gnowee bir sorum daha var sana transferden ne kadar sonra evde vakit geçirdin?

Yanlış mi anladım ben yoksa soruyu? Transferden sonra hemen kalktım tuvalete gittim, kızkardeşim alacaktı beni, bir yarım saat onu bekledim, sonra o aldı eve getirdi. Transferden bir saat ya da 1,5 saat sonra evdeydim yani.

Soru şeklinden neyi yanıtlamam gerektiğini kestiremedim. Bunu da yazayım dedim. :)

Kizlar transferimin 5. Gunu hic bisey hissetmiyorum gibi tutunmusmudur ya ? 3 4 5 gun oylesine test yapmistim catlatma ignesinin etkisi ile silik ikinci cizgi cikti ama bugun tamamen negatif artik ignenin etkisi gecti galiba

Anneveoglusu kuzum bende doktordan geldim cuma opu. bir suru tahlil tartavat anlatti. igneler, fitiller sok babam sok nere denk gelirse iste. :)

hadi bakalım hayırlı haberlerini alalım canım
çarşamba günü gece çatlatma iğnelerini vurucaksın dimi
peki ftil neymiş canım

sorma yaa iğne batır ultrason ile muayene ol oyyy bende fitil olmadı tek

canım rabbim mucizesini gösterdi sana ne güzel inşallah sağlıklı bir gebelik olur ve kucağında görürsün evladını

Evet sordugum buydu bi hafta evdeydin yani tamamdir :)
Sayfayi duzenledim:))

Sezen
İnsallah canim bugün daha transferden sonra 8. Günüm o kadar cikmaz herhalde ay cok merak ediyorum kac diye :) :)
Canim eğer ikiside tuttuysa büyük çıkar sonuç Allah hayırlısı nasıl ise öyle nasip etsin. 3tane test yaptın bunlar yanıltıcı olmaz kesin gebelik varda işte Allah sonuna kadar götürmeyi nasip etsin inşallah. Birde sana sorum olucak bundan önce ki transfer sonucun üzücü sonuçlanmasina rağmen bu sefer de nasıl 2 tane embriyo kabul ettin tamamen cesaret işi seni tebrik ediyorum canimm

@gülümse-hayata nasılsın canım embriyolar nasılmış haber aldın mı

yarın 5. gün olucak arıcaklar bakalım kaçı dondurulacak , haber veririm canım yarın hem senin hemde benim için büyük gün. sende mutlaka haber ver bana güzel haberlerini bekliyorum. inş. bol bol sağlıklı yumurtaların olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…