• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
bende o dediğin gebelik testinden aldım adetten 6 gün önce %90 doğruluk diyorda cesaretim yok :KK70:

bende cesaretim yok valla hemen yapalım mı diyorum :KK48:

Aaa hemen dene ne bekliyosun canm. Şu sayfanin ilk gebesi sen ol siftahı yapin artık bize de yol açılsın :anneadayı:

ay inşallah bir siftah gelsin bu sayfaya, sonra birer birer duyalım güzel haberleri..

ben ilk gebeliğimi beklediğim adet günü öğrenmiştim. evde test yapmıştım (erken olanlardan değil) biraz silikti ama belli oluyordu. sonra kan yaptırmıştım.

6 gün öncesi %90 diyorsa belki sonç verebilir.

ay inşallah bir siftah gelsin bu sayfaya, sonra birer birer duyalım güzel haberleri..

ben ilk gebeliğimi beklediğim adet günü öğrenmiştim. evde test yapmıştım (erken olanlardan değil) biraz silikti ama belli oluyordu. sonra kan yaptırmıştım.

ilk gebeliğimi 6. haftamda öğrendim pek bi relaxmışım korunmayı daha o ay bırakmıştık nede olsa olmaz diyordum bunda gün sayıyorum bat gelsede test yapsam diye

ilk gebeliğimi 6. haftamda öğrendim pek bi relaxmışım korunmayı daha o ay bırakmıştık nede olsa olmaz diyordum bunda gün sayıyorum bat gelsede test yapsam diye

ben ilk gebeliğimde çok hevesliydim. çok bekledim. adeta gün saydım son adet günü gelsin de test yapayım diye. bu sefer bakar mıyım adet günü bilmiyorum. ben 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. bu kez çok istiyorum bende. ama çok ta korkuyorum :(

Bende aralik 2016 annesi olucaktim canm 7 haftalikken düşük yaptim malesef anca kendimi toparladim ve yeniden denemelere bu ay basladik bakalim.rabbim hayirlisini nasip etsin insallah.

Benimki 14 haftalikti :( ins hersey guzel olacak artik.bat 24 aralik suan deli gibi belim ve kasigim agriyo adet olcak gibi bu hamilelik belirtisi benim icin birde goguslerim dolgunlassa tamamdir ama daha goguste birsy yok :) hayirlisi gelecekse saglikla gelsin ins

Benimki 14 haftalikti :KK43: ins hersey guzel olacak artik.bat 24 aralik suan deli gibi belim ve kasigim agriyo adet olcak gibi bu hamilelik belirtisi benim icin birde goguslerim dolgunlassa tamamdir ama daha goguste birsy yok :) hayirlisi gelecekse saglikla gelsin ins

inşallah güzel olacak canım. bende 25 kasımda adet olmuştum. 25-26 aralıkta bekliyorum bende. bu sabah benimde kasıklarımda sanki adet olacak gibi haff ağrı vardı ve göğüslerde fazla şişlik yok :KK17:

Benimki 14 haftalikti :KK43: ins hersey guzel olacak artik.bat 24 aralik suan deli gibi belim ve kasigim agriyo adet olcak gibi bu hamilelik belirtisi benim icin birde goguslerim dolgunlassa tamamdir ama daha goguste birsy yok :) hayirlisi gelecekse saglikla gelsin ins
inşallah güzel haberi alırsın aynısı bende göğüslerim bişey yok bel kasıklarım ağrıyor ilk oğlumuzda aynıydı göğüslerim bişey yoktu adet ise tam tersine inşallah hamişsin bakıyorum sat aynıyız :)

inşallah güzel haberi alırız :dua:

kızlar herkese merhaba... ben cuma günü bhcg ye baktırdım.. 157 çıktı. dayanamadım cumartesi doktora gittim. henüz keseyi göremedik. ama rahmin kalınlaşmaya başlamış dedi. 1500 civarında olursa görebiliriz dedi. İnşallah herkesten hayırlı haberler gelir. bu 2. gebeliğim olacak sanki ilk defa yaşıyormuşum gibi heyecanlıyım..

kızlar dr. alttan muayene etti ama bir sakıncası var mıdır ?

kızlar herkese merhaba... ben cuma günü bhcg ye baktırdım.. 157 çıktı. dayanamadım cumartesi doktora gittim. henüz keseyi göremedik. ama rahmin kalınlaşmaya başlamış dedi. 1500 civarında olursa görebiliriz dedi. İnşallah herkesten hayırlı haberler gelir. bu 2. gebeliğim olacak sanki ilk defa yaşıyormuşum gibi heyecanlıyım..

hayırlı haberi alırsın alttan muayene sakıncası yoktu bende yaptırdım ilk oğlumuzda hiç sıkıntı olmadı

bende alttan baktırmıştım. sorun olmaz diyor dr'lar...

inşallah güzel olacak canım. bende 25 kasımda adet olmuştum. 25-26 aralıkta bekliyorum bende. bu sabah benimde kasıklarımda sanki adet olacak gibi haff ağrı vardı ve göğüslerde fazla şişlik yok :KK17:
Hakkimizda hayrlisi cnm rabbim kimseyi evladiyla sinamasin...

inşallah güzel haberi alırsın aynısı bende göğüslerim bişey yok bel kasıklarım ağrıyor ilk oğlumuzda aynıydı göğüslerim bişey yoktu adet ise tam tersine inşallah hamişsin bakıyorum sat aynıyız :)
Ins hepimiz guzel haberler aliriz hayirlisiyla kucagimizada aliriz ins

Kizlarr limon testini yaptim bi kismi yukari cikarken bi kismi asagiya indi nolcak simdi bat a 5 gun var daha

Bu sabah test yaptım çok çok hafif çizgi var sanki sizce?

Eklentiler

• IMG_8986.webp
    IMG_8986.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 165
Back