- 9 Şubat 2011
- 656
- 292
- 303
- Konu Sahibi angel5angel
40.haftanin doldugu tarih 20 Ağustos 2017 agustos anneleri grubuna girin isterseniz orda paylasimlar başlamış hem.pardon yanlış anladım sizi 13 kasım en son tarihim ağustos sonu oluyo dimi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40.haftanin doldugu tarih 20 Ağustos 2017 agustos anneleri grubuna girin isterseniz orda paylasimlar başlamış hem.pardon yanlış anladım sizi 13 kasım en son tarihim ağustos sonu oluyo dimi:)
inş bende bu sayfada olabilirim ve son ana kadarda kalabilirm. aralık 2016 annesi olmak nasip olmasada eylül 2017 annesi olmak nasip olur
40.haftanin doldugu tarih 20 Ağustos 2017 agustos anneleri grubuna girin isterseniz orda paylasimlar başlamış hem.
Bende aralik 2016 annesi olucaktim canm 7 haftalikken düşük yaptim malesef anca kendimi toparladim ve yeniden denemelere bu ay basladik bakalim.rabbim hayirlisini nasip etsin insallah.
Rica ederim nedemek saglicakla dogsun insallah bebeğiniz bizim icinde dua edin olur muçok teşekkür ederim canım benim allah razı olsun.
mrb arkadaşlar. ben daha önce 2017/mayıs grubundaydım ama 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. bu ay tahmini yumurtlama gününde ve ertesinde eşimle korunmasız ilişki oldu. adetime adetime 7 gün var. son adetim 25 kasım. bugün sol kasığımda hafif ağrılar var. bende merakla bekliyorumm..
Cok gecmis olsun sizede rabbim bida yasatmasin insallah. Benim bebeğim oluşmamıştı kalp atisi da yoktu yogun kanamayla birlikte düştü. Buna şükür ilerleyen haftalarda kaybetseydim hic toplarlanamazdim heralde. 4.5yasinda bir oglum var en cok onun icin istiyorum bi kardeşi olsun yaş farki iyice acilmadan
kızlar sonra ki bat 24 aralık bir kaldı kan verip kesin sonuç çıkar mı? sabırsızlıktan bekliyorum geçen sene nisan düşük yapıp kürtaj oldum 5 buçuk yaşında oğlumuz var ikinci istiyor Allah nasip ederse
bende o dediğin gebelik testinden aldım adetten 6 gün önce %90 doğruluk diyorda cesaretim yok4 gun var ozaman bat.a bence kan tahlilinde çıkar. Bu evde yapilan erken gebelik testlerinden bi dene istersen. Bat.tan 6gun oncesine kadar %90 dogru sonuc veriyormuş.
canım sat aynıyız inşallah doğrudur... istersen yarın ve 25 aralık adet gelmezse ikisi bir yap haberiniz bekleriminşallah hissettiğiniz gibidir o belirtiler bazen insanı yanltabiliyor bendede bazı belirtiler vardı 3-4 gündür forumlara bakınıyorum çok etkilenmemekte fayda var gibi benmde bat 24 aralık yarın belki bi gebelik testi yaparım yada beklerim 25 ine kadar hayırlısı olsun bakalım
bende cesaretim yok valla hemen yapalım mı diyorumbende o dediğin gebelik testinden aldım adetten 6 gün önce %90 doğruluk diyorda cesaretim yok![]()
bende o dediğin gebelik testinden aldım adetten 6 gün önce %90 doğruluk diyorda cesaretim yok![]()
mutlaka yarından sonra denerim hayırlı sonucu alırım inşallah4 gun var ozaman bat.a bence kan tahlilinde çıkar. Bu evde yapilan erken gebelik testlerinden bi dene istersen. Bat.tan 6gun oncesine kadar %90 dogru sonuc veriyormuş.