- 4 Ocak 2017
- 3.852
- 4.485
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #41.741
İyiyiz canım bebişler de iyi :)Selamlar arkadaslar telefonumun ekrani kirildi ve calismiyoresimin telefona kaldim .o yüzden takip edemiyorum. Herkes iyidir umarim. Bebisleri de öpüyorum
Tadım günlerini sabırsızlıkla beklerken oğlum bugün kağıt yedialtını değiştiriyordum (alt değişimleri sırasında o kadar hareketli ki yan dönüyor öyle değiştiriyorum bazen ) temizleme pamuğunun paketinden çıkan bir kağıt var yan dönüp onu eline aldı gördüm ama müdahale etmedim o an. İşimi bitirdim hızla baktım ağzını şapıtdatıyor. Kağıdı aldım parçalar yok. Ağzından çıkardım hemen. Aldım diye sinirlenip ağladı. Ama kağıttaki parçalar tamamlanmadı. Nohut büyüklüğünde bir parçayı mideye indirmiş. Ağzının içine fener tutup baktım yok.
Önümüzdeki günler için çok endişeliyim. Tek başıma bu günlere getirdim ama bundan sonrası beni korkutuyor. Sertifikalı İlk yardım eğitimim var ama hiçbir müdahaleye gerek kalmaz inşaAllah. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zormuş annelik
bir iki güne düzelmezse sorarsın cnm. Endişelenme, aşı tutuyordurhanimlar dun oglumun 6.ay asisi yapildi sol bacaginda asi yeri baya genis bi sekilde kizarmis ve sertlesmis ,asi yeri de sicak. Dunden beri atesi var normal biliyorum da asi yerinin hali beni endisenledirdi doktora sordum cogunda oluyor dedi ama tedirgin oldum yine de. :-(
tesekkurler duzeliyor cok sukur.bir iki güne düzelmezse sorarsın cnm. Endişelenme, aşı tutuyordur
Canım malesef cok zor bu dönemleri bende dün peçete buldum elinde annem unutmuş hemen ağzına sokmuş bizimki kucuk bi parça ağzından çıkarttım ama yuttu mu bilmiyorum herseyi yeme çabalarıTadım günlerini sabırsızlıkla beklerken oğlum bugün kağıt yedialtını değiştiriyordum (alt değişimleri sırasında o kadar hareketli ki yan dönüyor öyle değiştiriyorum bazen ) temizleme pamuğunun paketinden çıkan bir kağıt var yan dönüp onu eline aldı gördüm ama müdahale etmedim o an. İşimi bitirdim hızla baktım ağzını şapıtdatıyor. Kağıdı aldım parçalar yok. Ağzından çıkardım hemen. Aldım diye sinirlenip ağladı. Ama kağıttaki parçalar tamamlanmadı. Nohut büyüklüğünde bir parçayı mideye indirmiş. Ağzının içine fener tutup baktım yok.
Önümüzdeki günler için çok endişeliyim. Tek başıma bu günlere getirdim ama bundan sonrası beni korkutuyor. Sertifikalı İlk yardım eğitimim var ama hiçbir müdahaleye gerek kalmaz inşaAllah. Allah hepimizin yardımcısı olsun çok zormuş annelik
Cnm Kaan iyi çok şükür dün trakeostomiyi çıkardılar akşam biraz zor geçmiş inlemiş hep ağrısı olmuş ama şimdi iyi dedi annesi.beyin ve kalpte sıkıntı Yok çok şükür.sol kolunda sıkıntı var fizik tedavi görüyor bir süre daha devam edecek.biraz kilo geriden geliyor.raporla alınan mamalara başlamışlar biraz toparladın diye.herşey yolunda giderse haftasonu ya da Pazartesi taburcu olabilir demiş dr larVeson canim var mi Kaan dan haber ?
Masallahhh...hamdolsunCnm Kaan iyi çok şükür dün trakeostomiyi çıkardılar akşam biraz zor geçmiş inlemiş hep ağrısı olmuş ama şimdi iyi dedi annesi.beyin ve kalpte sıkıntı Yok çok şükür.sol kolunda sıkıntı var fizik tedavi görüyor bir süre daha devam edecek.biraz kilo geriden geliyor.raporla alınan mamalara başlamışlar biraz toparladın diye.herşey yolunda giderse haftasonu ya da Pazartesi taburcu olabilir demiş dr lar
Çok şükür...cok sevindim...masalllahh kaan bebeğimize.....Cnm Kaan iyi çok şükür dün trakeostomiyi çıkardılar akşam biraz zor geçmiş inlemiş hep ağrısı olmuş ama şimdi iyi dedi annesi.beyin ve kalpte sıkıntı Yok çok şükür.sol kolunda sıkıntı var fizik tedavi görüyor bir süre daha devam edecek.biraz kilo geriden geliyor.raporla alınan mamalara başlamışlar biraz toparladın diye.herşey yolunda giderse haftasonu ya da Pazartesi taburcu olabilir demiş dr lar
Masallah kaan a, cok guzel haber buCnm Kaan iyi çok şükür dün trakeostomiyi çıkardılar akşam biraz zor geçmiş inlemiş hep ağrısı olmuş ama şimdi iyi dedi annesi.beyin ve kalpte sıkıntı Yok çok şükür.sol kolunda sıkıntı var fizik tedavi görüyor bir süre daha devam edecek.biraz kilo geriden geliyor.raporla alınan mamalara başlamışlar biraz toparladın diye.herşey yolunda giderse haftasonu ya da Pazartesi taburcu olabilir demiş dr lar
ya Rabbimin mucizesi minik Kaan. inşallah bi taburcu olsunlar da pınar’dan mesaj bekliyoruz evdeyiz, iyiyiz yazacağı günler gelsin. çokça selamlarCnm Kaan iyi çok şükür dün trakeostomiyi çıkardılar akşam biraz zor geçmiş inlemiş hep ağrısı olmuş ama şimdi iyi dedi annesi.beyin ve kalpte sıkıntı Yok çok şükür.sol kolunda sıkıntı var fizik tedavi görüyor bir süre daha devam edecek.biraz kilo geriden geliyor.raporla alınan mamalara başlamışlar biraz toparladın diye.herşey yolunda giderse haftasonu ya da Pazartesi taburcu olabilir demiş dr lar
hadi benim güzel oğluma geçsin gitsin inşallahCnm Kaan iyi çok şükür dün trakeostomiyi çıkardılar akşam biraz zor geçmiş inlemiş hep ağrısı olmuş ama şimdi iyi dedi annesi.beyin ve kalpte sıkıntı Yok çok şükür.sol kolunda sıkıntı var fizik tedavi görüyor bir süre daha devam edecek.biraz kilo geriden geliyor.raporla alınan mamalara başlamışlar biraz toparladın diye.herşey yolunda giderse haftasonu ya da Pazartesi taburcu olabilir demiş dr lar
Anne sütü De alıyor cnmhadi benim güzel oğluma geçsin gitsin inşallah
pınar süt te verebiliyor mu canım mama yanısıra yoksa sütü tamamen bıraktılar mı ?
Normal.bir de demir veriyorum onunla beraber kokusu dayanilmaz oluyorkızlar, oğlum aşırı kaka yapmaya başladı . biraz önce üst üste 3 kere bez değiştiridim ve dolu dolu gün içinde de normal kakasını yapmaya devam ediyor . ek gıdaya geçtim sayılmaz hala tattırır gibi veriyorum sadece yoğurt verdim 2 defa . dün de yoğurt vermiştim . normal mi bu kadar artması ?
sizlerde durum nedir ?
galiba ek gıdayla birlikte kakalar artacak ve artık kokulu olacak anlaşılan biraz daha mı zorlaşacak şimdi
çokkk güzel aferin Pınar a tebrik ediyorum kendisiniAnne sütü De alıyor cnm
Kızlar Kaan bugün eve çıkmış çok şükür.az önce yazdı.:)) herkese duaları için çok teşekkürlerini iletti pınar.kendisi yazamayacağım çok yoğunum şuan dediçokkk güzel aferin Pınar a tebrik ediyorum kendisini
hepimizin gözü aydınKızlar Kaan bugün eve çıkmış çok şükür.az önce yazdı.:)) herkese duaları için çok teşekkürlerini iletti pınar.kendisi yazamayacağım çok yoğunum şuan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?