• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
gerçi aramızda tam bir ay var, 27 eylül bizim ama bizimkide dönmüyor..bizim dr da 4.ay kontrolünden beri dönüyor mu diye soruyor..yüzüstü yatırın diyor..çok sevmesede yatırıyoruz ama dönmeye niyeti yok hiç.
Benimkilerde 28 eylül doğumlu ama ancak bacak kaldırabiliyorlar 32 haftalık doğdular acaba ondan mıdır diye düşünüyorum hep

çok çok güzel fikir ben de yapayım
Bu kapaklar ve üstünde göz resimleri olan çıngıraklı toplarla tırtıllar da yaptık. Çok eğlenceli...
Ben de çok eğleniyorum ;)
20180320_083253_HDR-1.webp

sütün yetmiyor diyenlere cevaben dinleyin ve dinletin çokkk çok değerli bilgiler her kelimesini dikkatle dinledim

Bebeğimizi emzirirken sevgi aktarımı ne kadar muhteşem bir güzellik :KK36:
Göz göze... El ele...
Değerli hocamız çok güzel anlatmış.
"Bir bebeğin beklediği, ilk yıllarda, sadece sevgidir"... Çok etkilendim...
Bebeğimi ne kadar çok sevmem gerektiğini bana tekrar hatırlatan bu önemli videoyu paylaştığın için teşekkürler.

Son düzenleme:
Bebeğimizi emzirirken sevgi aktarımı ne kadar muhteşem bir güzellik :KK36:
Göz göze... El ele...
Değerli hocamız çok güzel anlatmış.
"Bir bebeğin beklediği, ilk yıllarda, sadece sevgidir"... Çok etkilendim...
Bebeğimi ne kadar çok sevmem gerektiğini bana tekrar hatırlatan bu önemli videoyu paylaştığın için teşekkürler.
:KK200::KK200::KK200::KK200::KK200:

Dönmeyen ne kadar bebek varmış bunu araştırıp kafama takmak istemedim ama içim rahatladı meğer kafama takıyormuşum. Desteksiz oturuyor kızım arada arkaya atıyor kendini. Kızımda gece çok uyanıyor alıştım artık saymıyorum kaç kere uyandığımızı.
her bebek farklı ya bence doktor gelişimi ile ilgili bir sıkıntı olduğunu söylemedikçe hiç takmamak lazım kilosunu boyunu hareketini konuşmasını çünkü bunların hepsinin geniş bir aralığı var normal sayılan 6. ayda emekleyen de var 8. ayda emekleyende ikisi de normal sayılıyor sonuçta :) içimizi ferah tutalımm :)

Bebeğim 26 eylül doğumlu 5 gündür ek gıdaya başladık ama kesinlikle ağzını açmıyor ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım. Önce balkabağı püresi denedik sonra muz ikisinde de sonuç aynı

Bebeğim 26 eylül doğumlu 5 gündür ek gıdaya başladık ama kesinlikle ağzını açmıyor ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım. Önce balkabağı püresi denedik sonra muz ikisinde de sonuç aynı
bebeğin hazır olmayabilir, bence ısrarcı olma. birde siz yemek yerken yanınızda otursun mutlaka

Zorlamak istemiyorum haklisin ama daha sonra ya hiç istemezse diye de korkuyorum
asıl zorlarsan yemeğe karşı tepki geliştirir ve hayatı boyunca bunun izlerini taşır. doktorunuza danış elbette ama şuan çay kaşığının ucuyla dahi alsa yeter. hatta kaşıksız elinle dene. yine olmuyorsa bekle bakalım 6 ayı doldursun önce..

Balkabagi tek haslayp mi verdin.pure olarakda catalla mi ezdin syzgecden mi gecirdn canm.yarin bende vermeyi dusnyorumda

klasik yöntem mi deniyorsun yoksa blw mi? denediğin yöntemi değiştirebilirsin. siz yemek yerken yanınızda oturunca ne yapıyor mesela? bizim kız 4 aylıktı daha ağzını şapırdatır elini uzatır ağzına götürmek isterdi mesela.

klasik yöntem mi deniyorsun yoksa blw mi? denediğin yöntemi değiştirebilirsin. siz yemek yerken yanınızda oturunca ne yapıyor mesela? bizim kız 4 aylıktı daha ağzını şapırdatır elini uzatır ağzına götürmek isterdi mesela.
Yoook benimki sofrayı inceleme derdinde ağzını falan şapırdatmıyor. BLW şeklinde önüne de koydum almadı kaşıkla da denedim püre şeklinde onu da almadı

hanimlar dun oglumun 6.ay asisi yapildi sol bacaginda asi yeri baya genis bi sekilde kizarmis ve sertlesmis ,asi yeri de sicak. Dunden beri atesi var normal biliyorum da asi yerinin hali beni endisenledirdi doktora sordum cogunda oluyor dedi ama tedirgin oldum yine de. :-(

Back
X