- 1 Mart 2017
- 1.681
- 3.351
- 53
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #41.761
Kızlar Kaan bugün eve çıkmış çok şükür.az önce yazdı.:)) herkese duaları için çok teşekkürlerini iletti pınar.kendisi yazamayacağım çok yoğunum şuan dedi
ohh çok şükür pınarım kuzum kolay gelsin canım benimKızlar Kaan bugün eve çıkmış çok şükür.az önce yazdı.:)) herkese duaları için çok teşekkürlerini iletti pınar.kendisi yazamayacağım çok yoğunum şuan dedi
kaan nın emiyor olması muhteşem bir haber . anneciğinin sütü şifa olsun bebeğimeMaşaallah Pınar sana Kaan sana da Allah ım çok şükür. Emiyo da he hayatta her zaman umut var işte maşallah. Sizi seviyoruz !passionete
ben bugun denedim ama sevmedi biraz daha var demek ki vaktimizkızlar suluk kullanmaya ne zaman başlanıyor ?
ben biberonla veriyorum cam biberona gücü yetmeyip elinden düşünce ağlıyor elindne almazsam 1 saat onunla mücadele ediyor bana sanki vakti gelmiş gibi geldiben bugun denedim ama sevmedi biraz daha var demek ki vaktimiz
Çok şükür..hepimizin gözü aydın..Kızlar Kaan bugün eve çıkmış çok şükür.az önce yazdı.:)) herkese duaları için çok teşekkürlerini iletti pınar.kendisi yazamayacağım çok yoğunum şuan dedi
alıştırma bardagi olarak geçiyor. Ondan kullaniyorumben biberonla veriyorum cam biberona gücü yetmeyip elinden düşünce ağlıyor elindne almazsam 1 saat onunla mücadele ediyor bana sanki vakti gelmiş gibi geldi
çok.şükür nasıl sevindimKızlar Kaan bugün eve çıkmış çok şükür.az önce yazdı.:)) herkese duaları için çok teşekkürlerini iletti pınar.kendisi yazamayacağım çok yoğunum şuan dedi
biz başladık iki aydır falan kullanıyoruz :)kızlar suluk kullanmaya ne zaman başlanıyor ?
bizde yok canım böyle bir şey neden acaba korkuyor minnoşGünaydın arkadaşlar. Benim kızım bu aralar çoğu şeyden korkuyor. Özellikle karışık renkli şeylerden. Masal kitabına bakamıyoruz. Renkli resimli sünger küpler almıştım bi hevesle çığlığı bastı. Dün peluş oyuncak bebek aldım çıngıraklı renkli çıldırdı görür görmez ağlamaktan bi hal oldu. Sizde de var mı böyle bir durum?
evet canım dün poşetın ıcıne kapak koydum normalde cok ılgılenır ağlamaya başladı .. bugunlerde her şeye ağlıyor korkma eğilimi var hiç böyle olmazdı demek dönemsel bir durumGünaydın arkadaşlar. Benim kızım bu aralar çoğu şeyden korkuyor. Özellikle karışık renkli şeylerden. Masal kitabına bakamıyoruz. Renkli resimli sünger küpler almıştım bi hevesle çığlığı bastı. Dün peluş oyuncak bebek aldım çıngıraklı renkli çıldırdı görür görmez ağlamaktan bi hal oldu. Sizde de var mı böyle bir durum?
ne zamandan beridir kullanıyorusn canım ?alıştırma bardagi olarak geçiyor. Ondan kullaniyorum
Gun icinde televizyona bakiyorsa ondan olabilir.Günaydın arkadaşlar. Benim kızım bu aralar çoğu şeyden korkuyor. Özellikle karışık renkli şeylerden. Masal kitabına bakamıyoruz. Renkli resimli sünger küpler almıştım bi hevesle çığlığı bastı. Dün peluş oyuncak bebek aldım çıngıraklı renkli çıldırdı görür görmez ağlamaktan bi hal oldu. Sizde de var mı böyle bir durum?
Benim de bebeklerimin bir tanesi aynı şekilde her şeyden çok korkuyor özellikle Karanlık odada uyandığı zaman çok fena ağlıyor dönemsel olduğunu düşünüyorum ama umarım öyledirGünaydın arkadaşlar. Benim kızım bu aralar çoğu şeyden korkuyor. Özellikle karışık renkli şeylerden. Masal kitabına bakamıyoruz. Renkli resimli sünger küpler almıştım bi hevesle çığlığı bastı. Dün peluş oyuncak bebek aldım çıngıraklı renkli çıldırdı görür görmez ağlamaktan bi hal oldu. Sizde de var mı böyle bir durum?
Bizimki dönüyor ama geri dönemiyor öyle kalıncada sinirlenip ağlıyorgerçi aramızda tam bir ay var, 27 eylül bizim ama bizimkide dönmüyor..bizim dr da 4.ay kontrolünden beri dönüyor mu diye soruyor..yüzüstü yatırın diyor..çok sevmesede yatırıyoruz ama dönmeye niyeti yok hiç.
evet canm hepimiz kaan a cok sevindk sen nasilsn cok merak ettik seniSelam kızlar nasılsınız? Epeydir giremedim taşınma telaşı okul değişikliği falan güzel haberler var Kaanı okudum çok mutlu oldum.
Canım çok sayfa olmuş hepsini okuyamadım malım 2 çocukla. :) alıntıları da göremiyorum . İyiyiz çok şükür Ankaraya taşındık yerleşme falan uzun sürdü epeyevet canm hepimiz kaan a cok sevindk sen nasilsn cok merak ettik seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?