• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Kızlar Kaan bugün eve çıkmış çok şükür.az önce yazdı.:)) herkese duaları için çok teşekkürlerini iletti pınar.kendisi yazamayacağım çok yoğunum şuan dedi

Maşaallah Pınar sana Kaan sana da Allah ım çok şükür. Emiyo da he hayatta her zaman umut var işte maşallah. Sizi seviyoruz ! passionete passionete

Çok şükür Kaan bebek için çok sevindim allah bir daha yaşatmasın. Bende kızıma ilk suyu alıştırma bardağı ile verdim bi haftaya yakın alıştı ordan içmeye bi kaç gündür de kendi kaldırıp içebiliyor suyunu suluğu görünce de sevinçten çıldırıyor.

Günaydın arkadaşlar. Benim kızım bu aralar çoğu şeyden korkuyor. Özellikle karışık renkli şeylerden. Masal kitabına bakamıyoruz. Renkli resimli sünger küpler almıştım bi hevesle çığlığı bastı. Dün peluş oyuncak bebek aldım çıngıraklı renkli çıldırdı görür görmez ağlamaktan bi hal oldu. Sizde de var mı böyle bir durum?

bizde
Günaydın arkadaşlar. Benim kızım bu aralar çoğu şeyden korkuyor. Özellikle karışık renkli şeylerden. Masal kitabına bakamıyoruz. Renkli resimli sünger küpler almıştım bi hevesle çığlığı bastı. Dün peluş oyuncak bebek aldım çıngıraklı renkli çıldırdı görür görmez ağlamaktan bi hal oldu. Sizde de var mı böyle bir durum?
bizde yok canım böyle bir şey neden acaba korkuyor minnoş

evet canım dün poşetın ıcıne kapak koydum normalde cok ılgılenır ağlamaya başladı .. bugunlerde her şeye ağlıyor korkma eğilimi var hiç böyle olmazdı demek dönemsel bir durum

Gun icinde televizyona bakiyorsa ondan olabilir.

Benim de bebeklerimin bir tanesi aynı şekilde her şeyden çok korkuyor özellikle Karanlık odada uyandığı zaman çok fena ağlıyor dönemsel olduğunu düşünüyorum ama umarım öyledir

gerçi aramızda tam bir ay var, 27 eylül bizim ama bizimkide dönmüyor..bizim dr da 4.ay kontrolünden beri dönüyor mu diye soruyor..yüzüstü yatırın diyor..çok sevmesede yatırıyoruz ama dönmeye niyeti yok hiç.
Bizimki dönüyor ama geri dönemiyor öyle kalıncada sinirlenip ağlıyor

Back
X