• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
ben bu kaynanaları kocaları ve anneleri anlamış değilim sanki ek gıdaya geçince bebek muhteşem vitamin alacak beslenecekte anne sütü kadar güvenli , teiz besleyici de sanki gıdaşar organik bir şey bulma sansımız bile çok değilken her şey boyalı kımyasal ve paketteyken ve kansorejenken , her şey hormonluyken nedir bu illa bebeklere yemek verme hevesleri anlamıyorum sanki bebekleri değilde kendilerini düşünüyorlar oyuncak mı bu bebekler ya ! valla kızıyor insan
Aynen vermiyorm diye bir saatligine birakmistik bebegi o zaman gizli gizli yedirmis.kakasinda farkettim.cok kizdim ama ne care:işsiz: haziranda ise donuyorum o bakacak.aklima geldikce aglayasim geliyor:KK42:

Dönmeyen ne kadar bebek varmış bunu araştırıp kafama takmak istemedim ama içim rahatladı meğer kafama takıyormuşum. Desteksiz oturuyor kızım arada arkaya atıyor kendini. Kızımda gece çok uyanıyor alıştım artık saymıyorum kaç kere uyandığımızı.
Canım dşler zorluyor bebişleri

Emziriyorum canim.kesmeyi dusunmuyorm ama 5 ayda elma armut yogurt muz tadimlik baslamistm.cay kasigi kadar.6 ayda sanki daha fazla verilecek gibi bir algi olusturdu cevremdekiler.anne sutu yetersiz geliyormus.birde illa hergun yedirmek zorunda miyim.hic bilmiyorum:KK12:
nereden çıkarmışlar sütün yetersiz geldiğini zaten nerede emziren anne var önüne gelen sütün yetmiyor demek ki diyor ezberlemişler bir şey
ben hem kendi bebeğimi hem yiğenimi emziriyorum geçen gün komşumla bir konu açıldı gece cok kalkıyor oğlum dedim direk söylediği şey demek ki sütün yetmiyor bu nasıl genel bir yargı anlamıyorum sütüm taşa taşa geliyor ve yarısı yağlı doktorlar çok iyi beslenmiş bebeğin diyorlar ve ben 2 bebeğe birden baktım diğer bebek prematüre doğdu üstelik yani anlamak mümkün değil neye göre yargılıyorlar bilmiorum

daha da sütümü sagıp hasta birine ilaç niyetine veriyorum düşün yani ve kaç kere kendim için duydum bu lafı süt yetmiyormuş .. bakma sen onlara sen eminsen tamamdır. sütün yetme kriteri çişli bezleri . facede emzirme sanatı sayfasına bakabiirisn o zaman anarsın terbiye olan gögüsler yumuşuyor ilk doğum gibi olmaz zaten normali bu ona bakıp sütüm azaldı diye düşünme sakın

İyi gidiyor canım. Büyüyoruz 6 aylık olduk:) yavaş yavaş ek gıda veriyorum. Sen n’aptın beniş iyidir inş?
.Geçen sende benim akşıma geldin n’aptın diye merak ettim :)
Bu aralar topiğe takılmıyorum . Zayıflama gruplarındayım:)

• Beğen
Reactions: iiz
yürüteç konusunu netleştirdiniz mi kızlar ? herkes yürüteç alacak mı ? araştırmaya malesef hiç zamanım yok direk sordum bu yüzden sizler ne yaptınız ?
Canım ben büyük kızımada yürüteç almadım..bu kızımda da kullanmayı düşünmüyorum..

nereden çıkarmışlar sütün yetersiz geldiğini zaten nerede emziren anne var önüne gelen sütün yetmiyor demek ki diyor ezberlemişler bir şey
ben hem kendi bebeğimi hem yiğenimi emziriyorum geçen gün komşumla bir konu açıldı gece cok kalkıyor oğlum dedim direk söylediği şey demek ki sütün yetmiyor bu nasıl genel bir yargı anlamıyorum sütüm taşa taşa geliyor ve yarısı yağlı doktorlar çok iyi beslenmiş bebeğin diyorlar ve ben 2 bebeğe birden baktım diğer bebek prematüre doğdu üstelik yani anlamak mümkün değil neye göre yargılıyorlar bilmiorum

daha da sütümü sagıp hasta birine ilaç niyetine veriyorum düşün yani ve kaç kere kendim için duydum bu lafı süt yetmiyormuş .. bakma sen onlara sen eminsen tamamdır. sütün yetme kriteri çişli bezleri . facede emzirme sanatı sayfasına bakabiirisn o zaman anarsın terbiye olan gögüsler yumuşuyor ilk doğum gibi olmaz zaten normali bu ona bakıp sütüm azaldı diye düşünme sakın
Masallah sutune.:nazar:
Bir bitakmiyotlar ki yavrumuzu buyutelim.her bir agizdan ses sasip kaliyoruz artik

Masallah sutune.:nazar:
Bir bitakmiyotlar ki yavrumuzu buyutelim.her bir agizdan ses sasip kaliyoruz artik
haklısı ama iç güüdlerimizi rakip etmeliyiz bence en dogruyu o söyleyecek bence çünkü annelik doğal bir durumbir anneden daha ıyı kim bilebilir ki bence hisler akıldan daha üstündür tabı okumasını bilirsek

canım kaçıncı ayda alacağız kitapları ?
Canım benim bebeğim 15eylül doğumlu. Geçen pazar aldık bu kitapları. Kucağıma oturtuyorum sırtı bana yaslı sekilde, bir elime de kitabı alıyorum. Ya da yatağa yan yana sırt üstü yatıyoruz, bir elimle kitabı tutuyor, diğer elimle anlattığım resmi işaret ediyorum. Bayılıyor dinlemeye...
Bir kitaba, bir benim yüzüme, bir de parmağımın işaret etmediği resime bakıyor.
Onun bakışlarını takip ediyorum. O nereye bakıyorsa onu işaret edip anlatıyorum: "aaa bak annecim balooooonnnnn.... ..sarı balon... ...ne kadar parlak... ...güneş gibi sarı... Bak bu plastik ördek de sarı.... ...ama gagası turuncu... Bu da gözü... Ördek ne der annecim... VAK VAAAK..."
Yani alabilirsiniz 6 aydan sonra.

Bir de eğlenceli oyuncak yaptık bugün. Buzdolabı posetinin içine kapak doldurup şişirdim. Kocaman, sesli, ve kızımın bir elinden diğerine kolaylıkla aktarabilecegi eğlenceli bir oyuncak oldu.
20180320_183241_HDR-1.webp

Slm kizlar.bebegimin ilk aylarinda takip ediyordm.uzun suredir bakmamistim.bizimki 24 eylul dogumlu.desteksiz oturuyor artik .yuzustu donuyor ve kendini geriye atip eski haline donuyor.bunlari bir aya yakindir yapiyor.bizim oglanda hic icraat yok duruyor duruyor biranda yapiyor.sasiriyoruz.elleri 2 aydan beri hep agizdaydi dr goturduk 4 ayda dis mi diye hayir cok erken dedi ama 5 aylikken dis cikardi alt iki dis buyuduler bile.simdi ustten supheleniyorm .gecelri dogdugundan beri sik sik uyanir.4 veya 5 alistim ona artik 3 kalkinca seviniyorm.ve cok hareketli herseyden hemen sikiliyor.birde dede anne tarzi birseyler diyor artik.biz mi erkwn ilerliyoruz simdikiler mi boyle anlamadm.kac ay bu cocuk dis cikartiyor dedim herkes ne disi erken daha dediler baktik cikmis bile.gece hep uyumadigi icinde farketmedim.ateste farkedilir cikmadi hic.kendi kendine cikarmis yavrum.suan 8 kilo.ek gida gecis korkusu basladi.dr dikkat etmezsen obeze doner dedi.bana kalsa emziririm baslamam ama kaynanam esim falan surekli yedirme derdindeler.gaddar anneye cikti adim.birsey vermiyorm diye.onlarin baskisiyla baslayacm ama nasil ilerlemeliyim daha cok kilo almamasi icin hic bilmiyorm.gecenler var mi
Slm canım bizde 25 eylül dogumlu yuz alttan iki dişimiz çıktı ama husuzluk devam bende üstlerden şüpeleniyorm bizimkide dönüyor etrafında baba mama die ağlıyor :) geçen ay 9 kiloydu tem emiyor tadımlık başladık ama bende çok şey yedirmiyorum

Slm canım bizde 25 eylül dogumlu yuz alttan iki dişimiz çıktı ama husuzluk devam bende üstlerden şüpeleniyorm bizimkide dönüyor etrafında baba mama die ağlıyor :) geçen ay 9 kiloydu tem emiyor tadımlık başladık ama bende çok şey yedirmiyorum
Bende bizimki erken dis cikardi diyordum.ayni gun sayilirlar.masallah kilosuda iyiymis.gelisimleri birebir ayniymis canim

Canım benim bebeğim 15eylül doğumlu. Geçen pazar aldık bu kitapları. Kucağıma oturtuyorum sırtı bana yaslı sekilde, bir elime de kitabı alıyorum. Ya da yatağa yan yana sırt üstü yatıyoruz, bir elimle kitabı tutuyor, diğer elimle anlattığım resmi işaret ediyorum. Bayılıyor dinlemeye...
Bir kitaba, bir benim yüzüme, bir de parmağımın işaret etmediği resime bakıyor.
Onun bakışlarını takip ediyorum. O nereye bakıyorsa onu işaret edip anlatıyorum: "aaa bak annecim balooooonnnnn.... ..sarı balon... ...ne kadar parlak... ...güneş gibi sarı... Bak bu plastik ördek de sarı.... ...ama gagası turuncu... Bu da gözü... Ördek ne der annecim... VAK VAAAK..."
Yani alabilirsiniz 6 aydan sonra.

Bir de eğlenceli oyuncak yaptık bugün. Buzdolabı posetinin içine kapak doldurup şişirdim. Kocaman, sesli, ve kızımın bir elinden diğerine kolaylıkla aktarabilecegi eğlenceli bir oyuncak oldu.Eki Görüntüle 2126329
çok çok güzel fikir ben de yapayım

Canım ben kızım doğduğundan beri anne sütü verdim..ek gıda olarakta tadımlık verdim..
çok güzel bende oyle yaptım şimdide yarım çay bardağı kadar ek gıda ile başlayıp 1 yasına kadar en cok 2 cay bardagı kadar verecegım yani ağırlıklı anne sütüne full tıme devam edeceğim

Back
X