• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Dönmeyen ne kadar bebek varmış bunu araştırıp kafama takmak istemedim ama içim rahatladı meğer kafama takıyormuşum. Desteksiz oturuyor kızım arada arkaya atıyor kendini. Kızımda gece çok uyanıyor alıştım artık saymıyorum kaç kere uyandığımızı.

Dönmeyen ne kadar bebek varmış bunu araştırıp kafama takmak istemedim ama içim rahatladı meğer kafama takıyormuşum. Desteksiz oturuyor kızım arada arkaya atıyor kendini. Kızımda gece çok uyanıyor alıştım artık saymıyorum kaç kere uyandığımızı.[/QUOTE Bende dönmeyen olduğunu görünce rahatladım zaten çocuk gelişimcisi fazla önemsemedi ama doktor geç kalmış deyince korktum gece bizde yarım saat bir saat arayla kalkıyoruz uyku düzeni sıfır uykuya bir türlü dalamıyor görünen bir dişte yok bilemedim valla

Canım çok teşekkürler doktorundan memnunmusun ilgili mi ben başka bir doktora gidiyordum ama biraz ilgisiz degıstırıcem o yüzden bu arada hayırlı olsun inşallah ben işe başlayacağım günü sabır sızlıkla beklıyorum ne kadar zor olsa da bebegınden ayrılmak yıne de güzel yanları var ben kendım 3 senedır iki çocukla yalnız basıma ev hayatını baya tecrübe ettim benım de işe donme şansım az hatta öyleki ıkı uç her oku snede bir şehir degısıryourz arkadaş bile edinemedin hop başka yere eşim sureklı çalışan 15 günde bir pazar sadece evde bazen çalışmak kaçış diye düşünüyorum bütün yük bende İnan zorlanıyorum
inan işe dönmek psikolojime çok iyi geldi..fiziksel olarak yoruluyorum ama kafam daha rahat..dr u seviyorum aslında ama hastaneden çok memnun değilim..neden dersen...az buz para vermiyoruz ama ama her gittiğimizde kalabalık, bekliyoruz, ödüm kopuyor beklerken çocuk hastalık kapacak diye..dr cumartesileri yoğunluğun fazla olduğunu söylüyor ama eşimin de işi nedeniyle mecbur hsonu gidiyoruz..hem sgk anlaşması da yok..yarın öbürgün tahlil ws gerekse baya pahalıya gelecek..6.ay kontrolüne de oraya gidip bırakmayı planlıyoruz..şimdilik medicana yı düşünüyoruz..yeni açıldı, sgk anlaşması da var, çok yoğunluk olmaz diye umuyoruz.

Canım benim hayırlı olsun. Ben de mayıs 1 de başlıyorum. Tam 8. Ayına yeni girmiş oluyor :KK43: nasıldı o süreç biraz bahsedebilir misin çok endişeliyim de ben
bakıcı ama yabancım değil kuzenim..o yüzden gözüm arkada değil..sabah 06.40 da kaldırıp emziriyorum..7,45 evden çıkıuyorum..ev yakın işime..öğle arası eve gelip emziriyorum..sonra da süt izni nedeniyle 16,30 da işten çıkıyorum..bizimki anne sütü ve mama destekli gidiyor hep zaten..fiziksel olarak yorucu oluyor..hep bir koşturmaca hali..malum ev işleride var, bebiş yanında..ama evde de çok bunalmıştım artık, iyi geldi bana..bizimide bir hafta sonra 6 aylık olacak..henüz gittiğimin geldiğimin de çok farkında değil, ağlama falan olmuyor evden çıkarken..eğer bırakacağın kişiye güvenin tamsa sıkıntı olmuyor bebek açısından da, endişelenme..

Kızlar bebeği dönmeyen varmı biz 27 Ağustos doğumluyuz sadece yarım dönüyor bugün doktora gittik geri kalmış bu konuda dedi canım sıkıldı :KK58::KK35:
gerçi aramızda tam bir ay var, 27 eylül bizim ama bizimkide dönmüyor..bizim dr da 4.ay kontrolünden beri dönüyor mu diye soruyor..yüzüstü yatırın diyor..çok sevmesede yatırıyoruz ama dönmeye niyeti yok hiç.

Slm kizlar.bebegimin ilk aylarinda takip ediyordm.uzun suredir bakmamistim.bizimki 24 eylul dogumlu.desteksiz oturuyor artik .yuzustu donuyor ve kendini geriye atip eski haline donuyor.bunlari bir aya yakindir yapiyor.bizim oglanda hic icraat yok duruyor duruyor biranda yapiyor.sasiriyoruz.elleri 2 aydan beri hep agizdaydi dr goturduk 4 ayda dis mi diye hayir cok erken dedi ama 5 aylikken dis cikardi alt iki dis buyuduler bile.simdi ustten supheleniyorm .gecelri dogdugundan beri sik sik uyanir.4 veya 5 alistim ona artik 3 kalkinca seviniyorm.ve cok hareketli herseyden hemen sikiliyor.birde dede anne tarzi birseyler diyor artik.biz mi erkwn ilerliyoruz simdikiler mi boyle anlamadm.kac ay bu cocuk dis cikartiyor dedim herkes ne disi erken daha dediler baktik cikmis bile.gece hep uyumadigi icinde farketmedim.ateste farkedilir cikmadi hic.kendi kendine cikarmis yavrum.suan 8 kilo.ek gida gecis korkusu basladi.dr dikkat etmezsen obeze doner dedi.bana kalsa emziririm baslamam ama kaynanam esim falan surekli yedirme derdindeler.gaddar anneye cikti adim.birsey vermiyorm diye.onlarin baskisiyla baslayacm ama nasil ilerlemeliyim daha cok kilo almamasi icin hic bilmiyorm.gecenler var mi

20180320_141119_HDR-1.webp

Kızıma bu kitapları aldık. Çok güzeller... Bakıp incelemenizi tavsiye ederim ;)

Dönmeyen ne kadar
Slm kizlar.bebegimin ilk aylarinda takip ediyordm.uzun suredir bakmamistim.bizimki 24 eylul dogumlu.desteksiz oturuyor artik .yuzustu donuyor ve kendini geriye atip eski haline donuyor.bunlari bir aya yakindir yapiyor.bizim oglanda hic icraat yok duruyor duruyor biranda yapiyor.sasiriyoruz.elleri 2 aydan beri hep agizdaydi dr goturduk 4 ayda dis mi diye hayir cok erken dedi ama 5 aylikken dis cikardi alt iki dis buyuduler bile.simdi ustten supheleniyorm .gecelri dogdugundan beri sik sik uyanir.4 veya 5 alistim ona artik 3 kalkinca seviniyorm.ve cok hareketli herseyden hemen sikiliyor.birde dede anne tarzi birseyler diyor artik.biz mi erkwn ilerliyoruz simdikiler mi boyle anlamadm.kac ay bu cocuk dis cikartiyor dedim herkes ne disi erken daha dediler baktik cikmis bile.gece hep uyumadigi icinde farketmedim.ateste farkedilir cikmadi hic.kendi kendine cikarmis yavrum.suan 8 kilo.ek gida gecis korkusu basladi.dr dikkat etmezsen obeze doner dedi.bana kalsa emziririm baslamam ama kaynanam esim falan surekli yedirme derdindeler.gaddar anneye cikti adim.birsey vermiyorm diye.onlarin baskisiyla baslayacm ama nasil ilerlemeliyim daha cok kilo almamasi icin hic bilmiyorm.gecenler var mi
Maşallah bebisine
.canim benim kızım maşallah 10 kilo..doktor bize obezdir demedi..ben ek gıdayı başladım..bence kilosu normaldir.

gerçi aramızda tam bir ay var, 27 eylül bizim ama bizimkide dönmüyor..bizim dr da 4.ay kontrolünden beri dönüyor mu diye soruyor..yüzüstü yatırın diyor..çok sevmesede yatırıyoruz ama dönmeye niyeti yok hiç.
benim oğlumda 3 gün sonra 6. ayı biitiriyor yarım dönüyor ... ben inanamıyorum bu doktorlara ya ne yapmaya çalışıyorlar hiç anlamıyorum

yürüteç konusunu netleştirdiniz mi kızlar ? herkes yürüteç alacak mı ? araştırmaya malesef hiç zamanım yok direk sordum bu yüzden sizler ne yaptınız ?

canım anne sütü veriyorsan sakın kesme gıdaya da sadece alıstırmalık başlanıyor karın doyuracak kadar değil ki ... yanlış mı biliyorum kızlar ? öyleyse düzeltin lütfen

benım bildiğim öyle çay kaşıgıyla az az başlanıyor maksat yavastan tanısın yemekleri , yiyecelkleri diye

ben bu kaynanaları kocaları ve anneleri anlamış değilim sanki ek gıdaya geçince bebek muhteşem vitamin alacak beslenecekte anne sütü kadar güvenli , teiz besleyici de sanki gıdaşar organik bir şey bulma sansımız bile çok değilken her şey boyalı kımyasal ve paketteyken ve kansorejenken , her şey hormonluyken nedir bu illa bebeklere yemek verme hevesleri anlamıyorum sanki bebekleri değilde kendilerini düşünüyorlar oyuncak mı bu bebekler ya ! valla kızıyor insan

canım anne sütü veriyorsan sakın kesme gıdaya da sadece alıstırmalık başlanıyor karın doyuracak kadar değil ki ... yanlış mı biliyorum kızlar ? öyleyse düzeltin lütfen

benım bildiğim öyle çay kaşıgıyla az az başlanıyor maksat yavastan tanısın yemekleri , yiyecelkleri diye
Emziriyorum canim.kesmeyi dusunmuyorm ama 5 ayda elma armut yogurt muz tadimlik baslamistm.cay kasigi kadar.6 ayda sanki daha fazla verilecek gibi bir algi olusturdu cevremdekiler.anne sutu yetersiz geliyormus.birde illa hergun yedirmek zorunda miyim.hic bilmiyorum:KK12:

Back
X