2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Arkadaşlar, 2 ve 4. Ay aşılarında ateşi olup 6. Ay aşılarını olan var mı? Bunda da çok oluyor mu ateş? Bıktım şu aşılardan ya, daha zamanı gelmeden stres oluyor bende.
Canım, benim ortanca kızım 2 ve 4 aylık aşıdan sonra 40dereceyi bulan ateşi nedeniyle toplamda 5 gün hastanede yatmıştı. 6 aylık aşıdan ödüm kopuyordu. Ağustos ayında Adananin 40 derece sıcağında olmasına ragmen, 6 ay aşısında hiç ateşi olmadı. Korkma. Ateşi olursa ateş takibi yaparsın. 38.5 çok yüksek bir ateş değil. Dilerim ateslenmezler.

Selam kızlar her aşıdan sonra 37.5 oldu ateşi kızımın. Daha fazla artmadı çok şükür

Aglatmadik cok sukur bekliyorum yaninda sadece :)

Gece kaç defa kalkıyor sayamıyorum... Çok mızmız ağlıyor birden sonra keyifleniyor ama bir tanecik dişimiz çıkmadı.. Daha çıkmadan böyleyse çıktıktan sonra ne yapacağım bilmiyorum

Kızlar herkese iyi geceler dilerim herşey yolundadır birkaç birşey sorucam birincisi bana Bursa’da bir arkadaş çocuk doktoru tavsıye etmişti ama ismi hatırlayamadım tekrar yardımcı olabılırmı birde aşı yaptırmayan arkadaşlar vardı sanki kimdi acaba bilen varmı

Gercekten burasi cok sessizlesmis, neden acaba.
Bizim gece uykumuz bir gun iyiyse iki gun kotu oluyor :) artik bir anlamda aramiyorum, insallah bu gece daha iyi olur diye yatiyorum. Sonucta yapabilrcegimiz pek bisey yok, yanliz benim oglan bu aralar gece kala yapiyor hemde en az iki kez. Degistirmek zorunda kaliyorum

selam canım..ben pembe mavi de aygün küçükerdoğan a gidiyorum..ben de diğer arkadaşı hatırlayamadım..çekirge doruk ta bir bey dr un adını vermiştim diye hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…