- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #41.561
amin. çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah şifa versin yavruna. bizde bu tarz bişey atlattık sana tavsiyem mümkün olduğunca uzun uykuda tut bebeğini. vücut kendini toparlar zaten destek ilaç tedavisi de varmış.Kızlar biz bu sabah yine hastanedeydik. Ateşi 40 oldu ve hiç bi şekilde düşüremedik. Gittiğimizde 39du, doktor 3 gündür ateşi düşmeyince domuz gribi virüsünden şüphelendi, onun için önce burundan sıvı alıp test yapıldı eğer o pozitif çıkarsa kan alıp onunla netleştiririz, şimdi canını yakmaya gerek yok dedi ama burundan aldıkları sıvının testi negatif çıktı. Çok şükür korktuğumuz gibi değil dedi. Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Gece uyku uyumadık, nefes alamıyo. Bunun için burun damlası verdi bide iki gün önce gittiğimizdeki verdiği şurubu kullanmaya devam edicez. Düzelme olmazsa cumartesi günü tekrar gidicez, inşallah düzelir o zamana kadar. Aman kızlar dikkat edin çok fena salgın var, hastanedeki bütün bebekler aynı şekilde öksürüyodu. Bize de kalabalığa sokmayın ve kimseye öptürmeyin dedi, sizde dikkat edin. Hiç bi yavrucuk hasta olmasın, olanlara da Rabbim bi an önce şifa versin inşallah
cok gecms olsn canm ya rabbim tum bebekleri korusunKızlar biz bu sabah yine hastanedeydik. Ateşi 40 oldu ve hiç bi şekilde düşüremedik. Gittiğimizde 39du, doktor 3 gündür ateşi düşmeyince domuz gribi virüsünden şüphelendi, onun için önce burundan sıvı alıp test yapıldı eğer o pozitif çıkarsa kan alıp onunla netleştiririz, şimdi canını yakmaya gerek yok dedi ama burundan aldıkları sıvının testi negatif çıktı. Çok şükür korktuğumuz gibi değil dedi. Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Gece uyku uyumadık, nefes alamıyo. Bunun için burun damlası verdi bide iki gün önce gittiğimizdeki verdiği şurubu kullanmaya devam edicez. Düzelme olmazsa cumartesi günü tekrar gidicez, inşallah düzelir o zamana kadar. Aman kızlar dikkat edin çok fena salgın var, hastanedeki bütün bebekler aynı şekilde öksürüyodu. Bize de kalabalığa sokmayın ve kimseye öptürmeyin dedi, sizde dikkat edin. Hiç bi yavrucuk hasta olmasın, olanlara da Rabbim bi an önce şifa versin inşallah
Ahh ya bebekler hic hasta olmasa keske...Kızlar biz bu sabah yine hastanedeydik. Ateşi 40 oldu ve hiç bi şekilde düşüremedik. Gittiğimizde 39du, doktor 3 gündür ateşi düşmeyince domuz gribi virüsünden şüphelendi, onun için önce burundan sıvı alıp test yapıldı eğer o pozitif çıkarsa kan alıp onunla netleştiririz, şimdi canını yakmaya gerek yok dedi ama burundan aldıkları sıvının testi negatif çıktı. Çok şükür korktuğumuz gibi değil dedi. Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Gece uyku uyumadık, nefes alamıyo. Bunun için burun damlası verdi bide iki gün önce gittiğimizdeki verdiği şurubu kullanmaya devam edicez. Düzelme olmazsa cumartesi günü tekrar gidicez, inşallah düzelir o zamana kadar. Aman kızlar dikkat edin çok fena salgın var, hastanedeki bütün bebekler aynı şekilde öksürüyodu. Bize de kalabalığa sokmayın ve kimseye öptürmeyin dedi, sizde dikkat edin. Hiç bi yavrucuk hasta olmasın, olanlara da Rabbim bi an önce şifa versin inşallah
O korkuyu bi kere bende yaşadım test yaptım çizgi çıkcak diye yumurtladım resmen. Test yap rahatla canım. Emziren kadınlarda çok gecikme oluyor.Kızlar geçen ay ilişkimiz olmuştu çok afedersiniz ve ben ilişkiden birkaç gün sonra Doğum sonrası ilk adetimi görmüştüm. Bu ay ise adet olmadım bir de çok korkuyorum kasıklarımda ağrım var göğüslerimi anlamam mümkün değil sürekli emzirip sağım yapıyorum. Şu an büyük korku içindeyim test yapmaya cesaret edemiyorum kızım daha yeni 6 aylık
Kızlar biz bu sabah yine hastanedeydik. Ateşi 40 oldu ve hiç bi şekilde düşüremedik. Gittiğimizde 39du, doktor 3 gündür ateşi düşmeyince domuz gribi virüsünden şüphelendi, onun için önce burundan sıvı alıp test yapıldı eğer o pozitif çıkarsa kan alıp onunla netleştiririz, şimdi canını yakmaya gerek yok dedi ama burundan aldıkları sıvının testi negatif çıktı. Çok şükür korktuğumuz gibi değil dedi. Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Gece uyku uyumadık, nefes alamıyo. Bunun için burun damlası verdi bide iki gün önce gittiğimizdeki verdiği şurubu kullanmaya devam edicez. Düzelme olmazsa cumartesi günü tekrar gidicez, inşallah düzelir o zamana kadar. Aman kızlar dikkat edin çok fena salgın var, hastanedeki bütün bebekler aynı şekilde öksürüyodu. Bize de kalabalığa sokmayın ve kimseye öptürmeyin dedi, sizde dikkat edin. Hiç bi yavrucuk hasta olmasın, olanlara da Rabbim bi an önce şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun canım,allah tüm çocukları korusun.Kızlar biz bu sabah yine hastanedeydik. Ateşi 40 oldu ve hiç bi şekilde düşüremedik. Gittiğimizde 39du, doktor 3 gündür ateşi düşmeyince domuz gribi virüsünden şüphelendi, onun için önce burundan sıvı alıp test yapıldı eğer o pozitif çıkarsa kan alıp onunla netleştiririz, şimdi canını yakmaya gerek yok dedi ama burundan aldıkları sıvının testi negatif çıktı. Çok şükür korktuğumuz gibi değil dedi. Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Gece uyku uyumadık, nefes alamıyo. Bunun için burun damlası verdi bide iki gün önce gittiğimizdeki verdiği şurubu kullanmaya devam edicez. Düzelme olmazsa cumartesi günü tekrar gidicez, inşallah düzelir o zamana kadar. Aman kızlar dikkat edin çok fena salgın var, hastanedeki bütün bebekler aynı şekilde öksürüyodu. Bize de kalabalığa sokmayın ve kimseye öptürmeyin dedi, sizde dikkat edin. Hiç bi yavrucuk hasta olmasın, olanlara da Rabbim bi an önce şifa versin inşallah
amin. çok geçmiş olsun arkadaşım, Allah şifa versin yavruna. bizde bu tarz bişey atlattık sana tavsiyem mümkün olduğunca uzun uykuda tut bebeğini. vücut kendini toparlar zaten destek ilaç tedavisi de varmış.
cok gecms olsn canm ya rabbim tum bebekleri korusun
Ahh ya bebekler hic hasta olmasa keske...
Allah acil sifa versin turp gibi olsun kuzucugun insallah canim.
Çok geçmiş olsun canım,allah tüm çocukları korusun.
Canim çok geçmiş olsun allah şifalar versin çabucak geçsin gitsin insallahKızlar biz bu sabah yine hastanedeydik. Ateşi 40 oldu ve hiç bi şekilde düşüremedik. Gittiğimizde 39du, doktor 3 gündür ateşi düşmeyince domuz gribi virüsünden şüphelendi, onun için önce burundan sıvı alıp test yapıldı eğer o pozitif çıkarsa kan alıp onunla netleştiririz, şimdi canını yakmaya gerek yok dedi ama burundan aldıkları sıvının testi negatif çıktı. Çok şükür korktuğumuz gibi değil dedi. Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Gece uyku uyumadık, nefes alamıyo. Bunun için burun damlası verdi bide iki gün önce gittiğimizdeki verdiği şurubu kullanmaya devam edicez. Düzelme olmazsa cumartesi günü tekrar gidicez, inşallah düzelir o zamana kadar. Aman kızlar dikkat edin çok fena salgın var, hastanedeki bütün bebekler aynı şekilde öksürüyodu. Bize de kalabalığa sokmayın ve kimseye öptürmeyin dedi, sizde dikkat edin. Hiç bi yavrucuk hasta olmasın, olanlara da Rabbim bi an önce şifa versin inşallah
Çok geçmiş olsun. Neyse ki domuz gribi değilmiş. Çabucak atlatın inşallahKızlar biz bu sabah yine hastanedeydik. Ateşi 40 oldu ve hiç bi şekilde düşüremedik. Gittiğimizde 39du, doktor 3 gündür ateşi düşmeyince domuz gribi virüsünden şüphelendi, onun için önce burundan sıvı alıp test yapıldı eğer o pozitif çıkarsa kan alıp onunla netleştiririz, şimdi canını yakmaya gerek yok dedi ama burundan aldıkları sıvının testi negatif çıktı. Çok şükür korktuğumuz gibi değil dedi. Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Gece uyku uyumadık, nefes alamıyo. Bunun için burun damlası verdi bide iki gün önce gittiğimizdeki verdiği şurubu kullanmaya devam edicez. Düzelme olmazsa cumartesi günü tekrar gidicez, inşallah düzelir o zamana kadar. Aman kızlar dikkat edin çok fena salgın var, hastanedeki bütün bebekler aynı şekilde öksürüyodu. Bize de kalabalığa sokmayın ve kimseye öptürmeyin dedi, sizde dikkat edin. Hiç bi yavrucuk hasta olmasın, olanlara da Rabbim bi an önce şifa versin inşallah
Anladım canım tabii ki kendi kendine uyusa çok iyi olur özellikle çalışan anneler için. Ama ağladı diye yarım bıraktım yanlış yapmışım dedin ya o yüzden kendini suçlu hissetme diye söyledim . Ben de olsam dayanamam.Bizdeki sıkıntı uyumayınca uyumuyor ne yaparsak yapalım uyumuyor. Şu an memede mayıştırıp sonra şallıyorum.sallamaktan çok rahatsızım çünkü yeğenim 3,5yaşında hala sallanarak uyuyor.
Temmuz ayında işe başlayacağım annem ve kv dönüşümlü bakacaklar.yapamazlarsa bakıcı tutacağız.çocuğa kimin bakacağı belli değil o yüzden de uyku eğitimi vermek istiyorum.
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi ateşi ne durumda. Belli ki vücudunda enfeksiyon yüksek o yüzden ateş yapıyor. Dr. ilaç vermekten kaçınmış, genelde antibiyotik veriyorlar. Vermemesine şaşırdım. Bizimki bronşiolit olduğunda ateşi 37,2 idi hep, ona rağmen antibiyotik verdirdi.Kızlar biz bu sabah yine hastanedeydik. Ateşi 40 oldu ve hiç bi şekilde düşüremedik. Gittiğimizde 39du, doktor 3 gündür ateşi düşmeyince domuz gribi virüsünden şüphelendi, onun için önce burundan sıvı alıp test yapıldı eğer o pozitif çıkarsa kan alıp onunla netleştiririz, şimdi canını yakmaya gerek yok dedi ama burundan aldıkları sıvının testi negatif çıktı. Çok şükür korktuğumuz gibi değil dedi. Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Gece uyku uyumadık, nefes alamıyo. Bunun için burun damlası verdi bide iki gün önce gittiğimizdeki verdiği şurubu kullanmaya devam edicez. Düzelme olmazsa cumartesi günü tekrar gidicez, inşallah düzelir o zamana kadar. Aman kızlar dikkat edin çok fena salgın var, hastanedeki bütün bebekler aynı şekilde öksürüyodu. Bize de kalabalığa sokmayın ve kimseye öptürmeyin dedi, sizde dikkat edin. Hiç bi yavrucuk hasta olmasın, olanlara da Rabbim bi an önce şifa versin inşallah
Sagol canim peki kartlari ne sıklıkta gosteriyorsun4 Aydan sonra olanları kullanıyoruz hala canım ama Birkaç gün sonra geçeceğiz
Benim kızımda bu aralar dis ağrısından ağlayarak uyanıyordu hem diş hem atak bebekleri mahvetti üstüne cuma da aşı olacak Allah yardımcımız olsun. Ben gündüz uykularını henüz tam olarak takip edemiyorum. Şu şekilde düşündüm. İlk olarak gece uyku saatini ayarlayim o oturunca gündüz saatlerini ayarlayim oda tam olarak yerleşince uyuma şeklini değiştirecem inşallahBiz de gece geç yatıp geç kalkıyorduk.Artık güne erken başlıyoruz.6-8 arası uyanıyor.Erken kalkarsa bir tane uzun bir tane kısa gündüz uykusu uyuyor.bu uykuları uyumazsa akşam çok huysuz oluyor.gündüz bir türlü üçüncü uykuyu uyumuyor böyle olunca da gece uykusuna kadar uzun süre ayakta kalmış oluyor
gece 8-9 arasında odaya geçiyoruz uyku seansına başlıyoruz 9:30-10-30 gibi uyuyor.
Bugünlerde gece çok sık kalkıyor. En fazla 4saat uyuyor.
İki gecedir de resmen bir yeri ağrıyormuş gibi acı acı ağlıyor.görünürde diş de Yok bunun nedenini çözemedim gitti.
Canim sen idealist anne olmak istiyor musun bilmiyorum ama bu konularda çok katı olmayı doğru bulmuyorum bebeğe göre sekillenmek lazım sen bebeğin ağlarken inatla yatağında yatirmaya devam etsen aranızdaki güven sarsılmaz mi ki bebişler güvenli bağlanma evresindeler. Bence boşver. Ben eminim ki sen çok iyi bir annesin burdaki tüm anneler gibi ❤Kızlar kim westin iyi uykular tatlı rüyalar kitabını aldım.Bebişleri hep aynı yöntemle uyutmak gerekiyormuş.bi emzirerek bi sallayarak bi pış pışla uyutmanalıymışız.Tutarlı olmalıymışız.
Bir de bebeği yatağında uyutmayı deneyip çok ağlayınca vazgeçip eski yöntemle uyutmamamlıymışız bu bebeğe çok ağlarsa istediğini elde eder mesajını verirmiş.
Maalesef Ben bunların hepsini yaptım
Canim benim kızım sabah uyandığı andan itibaren 1 saat geçince uyku sinyalleri veriyor kaçta uyanırsa uyansin o yuzden pek etkilenmedi. bazen isim falan olur geciktirir uyutamazsam hiç uyumak istemiyor dakikalarca uyutmaya çalışıyorum. gündüz uyku düzenini kendi belirliyor,sinyalleri alinca ben uyutuyorum. Şimdilik duzenimiz böyle spontan. Sende bebeğinin uyku sinyalleri ne göre bi sistem kursan daha iyi olabilir bencePeki gun icindeki uykularina gecis zor oldu mu hani duzeni bozuldu diye. Bizimki bir kez erken kalkmak zorunda kaldi o gun mahvetti bizi gece de yine gec yatti
Canim çok geçmiş olsun allah şifalar versin çabucak geçsin gitsin insallah
Çok geçmiş olsun. Neyse ki domuz gribi değilmiş. Çabucak atlatın inşallah
Çok geçmiş olsun canım. Şimdi ateşi ne durumda. Belli ki vücudunda enfeksiyon yüksek o yüzden ateş yapıyor. Dr. ilaç vermekten kaçınmış, genelde antibiyotik veriyorlar. Vermemesine şaşırdım. Bizimki bronşiolit olduğunda ateşi 37,2 idi hep, ona rağmen antibiyotik verdirdi.
İnşaAllah sıkıntısı biter bişeyciği kalmaz yavrunun. Nefes alışı kısa kısa olursa cumartesiyi bekleme bence.
İnşallah canim çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin paşayaAmin kızlar inşallah atlatacak. Allah hepinizden razı olsun
Evet antibiyotik vermedi. Israrla da vermek istemiyorum dedi. İlk gittiğimizde de aynı şeyi söyledi. Bugün yine söyledi. Ciğerleri de temiz, bu verdiğim ilaçlarla atlatacak dedi. İnşallah öyle olur. Ateşi şuan 36.6. Sadece burnunda nefes alırken biraz hırıltısı var oda önceki gün gibi değil tabi arada oluyo. İnşallah yarına daha iyi olacak
Ben de aynı senin gibi düşünüyorum canım. Bebekler mümkün olduğunca ağlatılmadan buyumeli sanki...Ya ben bir türlü şu ağlayarak uyutma fikrini benimseyemedim. Gün boyu ağlatmaya kıyamazken uykuya da huzurla geçmesini isterim. Bunun yolu sallamaksa sallarım bu o kadar da zor bir şey degil gibi geliyor bana. Siz ne düşünüyorsunuz?
İnşallah canim çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin paşaya
Canım evet onu ben de farkettim. Kızım eskiden 11 e kadar uyuyordu ama gece de 12 de ancak yatırabiliyordum. Sonra kendiliğinden yavaş yavaş erken uyanmaya başladı. Şimdi sabah 8.30 da uyanıyor gece de 10 da uyuyor. Daha iyi oldu böyle sanki. Odası da gece boyu hep karanlık.Kızlar geçen gün bi uyku egitmenini dinledim bilmediğim birşeyi öğrendim. Sizinle de paylaşmak istiyorum. Bebekleri saat 7 8 den sonra mutlaka uyandırın çünkü o saatten sonra uyumaları kalitesiz uyku oluyor dedi. 7 8 gibi kaldırıp aksamda erken yatırıp 12 saatlik gece uykusu sağlamak her bebek için en iyisi dedi. Benim kizim gece 12_1 gibi yatiyordu sabah erken kaldirinca aksamda erken uyuyor çok şükür. Bi de yattığı yerin mümkün olduğu kadar karanlık olmasını önerdi. Ben abajuru açık birakiyordum onu da kapatıyorum artık gerçekten faydası oldu
Canım benim de içim hiç rahat etmiyor. Ağlaya ağlaya uyumasını istemiyorum. Kızımı emziriyorum uyku sersemi yatağına koyuyorum başlıyor ağlamaya. Kucağıma alıp pış pışlayarak gezdirip sakinleştiriyorum tekrar yatağına koyuyorum yine ağlıyor. Ben de ya emzirerek Yâ da ayakta sallayarak uyutuyorum.Ya ben bir türlü şu ağlayarak uyutma fikrini benimseyemedim. Gün boyu ağlatmaya kıyamazken uykuya da huzurla geçmesini isterim. Bunun yolu sallamaksa sallarım bu o kadar da zor bir şey degil gibi geliyor bana. Siz ne düşünüyorsunuz?
Çok çok geçmiş olsunKızlar biz bu sabah yine hastanedeydik. Ateşi 40 oldu ve hiç bi şekilde düşüremedik. Gittiğimizde 39du, doktor 3 gündür ateşi düşmeyince domuz gribi virüsünden şüphelendi, onun için önce burundan sıvı alıp test yapıldı eğer o pozitif çıkarsa kan alıp onunla netleştiririz, şimdi canını yakmaya gerek yok dedi ama burundan aldıkları sıvının testi negatif çıktı. Çok şükür korktuğumuz gibi değil dedi. Üst solunum yolu enfeksiyonu dedi. Gece uyku uyumadık, nefes alamıyo. Bunun için burun damlası verdi bide iki gün önce gittiğimizdeki verdiği şurubu kullanmaya devam edicez. Düzelme olmazsa cumartesi günü tekrar gidicez, inşallah düzelir o zamana kadar. Aman kızlar dikkat edin çok fena salgın var, hastanedeki bütün bebekler aynı şekilde öksürüyodu. Bize de kalabalığa sokmayın ve kimseye öptürmeyin dedi, sizde dikkat edin. Hiç bi yavrucuk hasta olmasın, olanlara da Rabbim bi an önce şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?