- 14 Aralık 2014
- 968
- 1.179
- 313
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #41.541
Canım benim kızımda akşam 9 uyuyor sabah 7 buçukta uyaniyor..bende hiç gece lambasını açmadım..kizim daha iyi uyuyor..bizim uyku sorunumuz yok çok şükür..Kızlar geçen gün bi uyku egitmenini dinledim bilmediğim birşeyi öğrendim. Sizinle de paylaşmak istiyorum. Bebekleri saat 7 8 den sonra mutlaka uyandırın çünkü o saatten sonra uyumaları kalitesiz uyku oluyor dedi. 7 8 gibi kaldırıp aksamda erken yatırıp 12 saatlik gece uykusu sağlamak her bebek için en iyisi dedi. Benim kizim gece 12_1 gibi yatiyordu sabah erken kaldirinca aksamda erken uyuyor çok şükür. Bi de yattığı yerin mümkün olduğu kadar karanlık olmasını önerdi. Ben abajuru açık birakiyordum onu da kapatıyorum artık gerçekten faydası oldu
12_1 gibi yattiginda sabah kacta kalkiyordu canim?Kızlar geçen gün bi uyku egitmenini dinledim bilmediğim birşeyi öğrendim. Sizinle de paylaşmak istiyorum. Bebekleri saat 7 8 den sonra mutlaka uyandırın çünkü o saatten sonra uyumaları kalitesiz uyku oluyor dedi. 7 8 gibi kaldırıp aksamda erken yatırıp 12 saatlik gece uykusu sağlamak her bebek için en iyisi dedi. Benim kizim gece 12_1 gibi yatiyordu sabah erken kaldirinca aksamda erken uyuyor çok şükür. Bi de yattığı yerin mümkün olduğu kadar karanlık olmasını önerdi. Ben abajuru açık birakiyordum onu da kapatıyorum artık gerçekten faydası oldu
12_1 gibi yattiginda sabah kacta kalkiyordu canim?
Bir de sen uyandirinca huysuz olmadi mi
canm benim oglumda eskiden ayakta sallayarak uyurdu 3 4 gun hastanede yatirldik o surede yaninda uzanip elini tutup uyutuyodm artk oyle alisti simdi 2 saatte bir yaninda uzaniyom o elini benum yuzume veriyo uyuya kaliyo bence bu aylarda uyku duzeninu degistirebilrz cunku yapilabiliyo
.yok canm hala hirilti var oksuruyo atesi 37.5 e cikiuo evde tedaviye devam ediyorz nebulizer makinasi aldk 4 saatte bi hava veriyoz bide antibiyotik veriyoz bakalm persembe kontrol var insallah o gune kadar bişeycigi kalmaz
bizimkide ykusu gelince elini daha çok ağzına götürüyo yada burnunu kaşıyor salıncakta sallamadn uyumuyo sizin yöntem belki olurduda emzikte vermek istemiyorumki hiç almadı emzik zaten yatır kaldırı 1 ay önce falan denedim çok ağladı uyumadı bende pes etmiştimyanına uzanıpmı ellerini tutup pış pışlıyorsunuzMerhaba sevgili anneler :) Benim kızım 5.5 aylık uyku eğitimi vermek istiyordum. Yatır kaldır yöntemini denemeye başlayınca eşim dayanamadı. Ağlatmadan bir yöntem geliştir ben dayanamıyorum dedi. Ben de gözlemledim kızımı uykusu geldiğinde elini yüzüne götürüp huzursuzlanıp ağlıyordu. Emziği 3 aydır almıyordu. Uykusu gelince emzik verip iki elini yavaşça tuttum. Rahatlayıp uyudu. Şaşırdım sonra 3 4 5 kere daha aynı şekilde uyudu. Ben çalıştığım için babaanne de bu şekilde uyutmaya başladı. Çok şükür şu an ellerini tutup pışş pışş deyince kendi uyuyor. Denemek isteyenlere ithafen...
bizimkide ykusu gelince elini daha çok ağzına götürüyo yada burnunu kaşıyor salıncakta sallamadn uyumuyo sizin yöntem belki olurduda emzikte vermek istemiyorumki hiç almadı emzik zaten yatır kaldırı 1 ay önce falan denedim çok ağladı uyumadı bende pes etmiştimyanına uzanıpmı ellerini tutup pış pışlıyorsunuz
Biz de tesadüfen görüp almıştık canımHiç duymamıştım valla
4 Aydan sonra olanları kullanıyoruz hala canım ama Birkaç gün sonra geçeceğizSevgili bebek zeka kartlarını kullanan anneler renkli kartlara geçtiniz mi
Biz de gece geç yatıp geç kalkıyorduk.Artık güne erken başlıyoruz.6-8 arası uyanıyor.Erken kalkarsa bir tane uzun bir tane kısa gündüz uykusu uyuyor.bu uykuları uyumazsa akşam çok huysuz oluyor.gündüz bir türlü üçüncü uykuyu uyumuyor böyle olunca da gece uykusuna kadar uzun süre ayakta kalmış oluyor9.30 10.30 gibi kalkiyordu canım. Erken kalktığı gün biraz huzursuz oldu ama sadece 1 gün. Şimdi saat 7 ve biz uyandik güne başladık.
Ya ben bir türlü şu ağlayarak uyutma fikrini benimseyemedim. Gün boyu ağlatmaya kıyamazken uykuya da huzurla geçmesini isterim. Bunun yolu sallamaksa sallarım bu o kadar da zor bir şey degil gibi geliyor bana. Siz ne düşünüyorsunuz?Kızlar kim westin iyi uykular tatlı rüyalar kitabını aldım.Bebişleri hep aynı yöntemle uyutmak gerekiyormuş.bi emzirerek bi sallayarak bi pış pışla uyutmanalıymışız.Tutarlı olmalıymışız.
Bir de bebeği yatağında uyutmayı deneyip çok ağlayınca vazgeçip eski yöntemle uyutmamamlıymışız bu bebeğe çok ağlarsa istediğini elde eder mesajını verirmiş.
Maalesef Ben bunların hepsini yaptım
benim bebeğimde parmakçıydı yüzümü parmağımı tutup uyumayı cok seviyor. Bende bebek yaptırdım amigurumi bebeklerden yanına koyuyom ninnisini açıyorum odada biraz durup dışarı cıkıyorum oynaya oynaya emzikle tabi dalıyor uykuya. Atak zamanları yada feci huysuz olduğu zamanlar yanıma yatırıp sakinleştirip öyle yatırıyorum. Her zaman sorunsuz yatmıyor ama pes etmeyince alışıyorlar. Sende bebek yaptırabilirsin şimdi, alışır sizde rahat edersiniz:)Merhaba sevgili anneler :) Benim kızım 5.5 aylık uyku eğitimi vermek istiyordum. Yatır kaldır yöntemini denemeye başlayınca eşim dayanamadı. Ağlatmadan bir yöntem geliştir ben dayanamıyorum dedi. Ben de gözlemledim kızımı uykusu geldiğinde elini yüzüne götürüp huzursuzlanıp ağlıyordu. Emziği 3 aydır almıyordu. Uykusu gelince emzik verip iki elini yavaşça tuttum. Rahatlayıp uyudu. Şaşırdım sonra 3 4 5 kere daha aynı şekilde uyudu. Ben çalıştığım için babaanne de bu şekilde uyutmaya başladı. Çok şükür şu an ellerini tutup pışş pışş deyince kendi uyuyor. Denemek isteyenlere ithafen...
Peki gun icindeki uykularina gecis zor oldu mu hani duzeni bozuldu diye. Bizimki bir kez erken kalkmak zorunda kaldi o gun mahvetti bizi gece de yine gec yatti9.30 10.30 gibi kalkiyordu canım. Erken kalktığı gün biraz huzursuz oldu ama sadece 1 gün. Şimdi saat 7 ve biz uyandik güne başladık.
Bizdeki sıkıntı uyumayınca uyumuyor ne yaparsak yapalım uyumuyor. Şu an memede mayıştırıp sonra şallıyorum.sallamaktan çok rahatsızım çünkü yeğenim 3,5yaşında hala sallanarak uyuyor.Ya ben bir türlü şu ağlayarak uyutma fikrini benimseyemedim. Gün boyu ağlatmaya kıyamazken uykuya da huzurla geçmesini isterim. Bunun yolu sallamaksa sallarım bu o kadar da zor bir şey degil gibi geliyor bana. Siz ne düşünüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?