2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
En korktuğum şey şu ateş canım ya çok panik biriyim bide. Allahtan büyüdüler biraz. Öpme konusunda da kırılan kırılsın öptürmüyorum ben söylüyorum. Hep de kulağıma geliyor mehtap şöyle mehtap böyle. Sanki öpmeden sevilmiyo bebekler. Kv dem bile uzaktan seviyoruz diye laf ediyo.

Biz bile annesi babası olarak kıyıpta öpemiyoruz bi zahmet uzaktan sevsinler yani. Bende ateşten korkuyorum çok, böyle bi inip birden çıkması normal mi acaba bilmiyorum ki. Şuan normal mesela, uyuyo da. Ama bi anda çıkıyo inşallah daha çıkmazda rahatlar kuzum, doğru düzgün uyuyamadı bugün

Yok canım ayırmak zorundayım yoksa kocam benden ayrilcak bide artık odasına alışması lazım malum artık ışte olcam bakana rahat olur .oyizden biran önce ayirmaliyim ışte insan korkuyor ya duymazsam diye.
Ben de odasını ayırmayı düşünüyorum,dün odasında oynadık ve orada emZirdim.bugun oynadık ve emZirdim.sabah ve öğle uykusunu odasında uyudu ben de yatak odasında uyudum yatakta dönme sesini bile duydum canım. En kısa zamanda gece uykusunu da odasında uyutacağım.

canım sodyum, flor, ph gibi özellikleri bebek için farklı oluyor. fuska ve hayatın bebek suyu var başka markalarda varsa denk gelmedim.
Hipp var canım bebek suyu. Üzerinde yazıyordu nasıl kullanılacağı ama hatırlamıyorum şuan. Doğduğu zaman kullanmıştık biz. Yani mamaya başladığımızda

Evet canım haklısın oyun oynamak emzirmekle başlamak gerekir.Bende baslicam canım koydum kafaya. Hiç odasına girmedi bile benim kizimm.önce bi ortama eşyalara alışması lazım.

çok geçmiş olsun kuzucuğa

Geçmiş olsun canım.

canm benim oglumda eskiden ayakta sallayarak uyurdu 3 4 gun hastanede yatirldik o surede yaninda uzanip elini tutup uyutuyodm artk oyle alisti simdi 2 saatte bir yaninda uzaniyom o elini benum yuzume veriyo uyuya kaliyo bence bu aylarda uyku duzeninu degistirebilrz cunku yapilabiliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…