- 6 Mart 2017
- 608
- 914
- 103
- 35
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #41.521
En korktuğum şey şu ateş canım ya çok panik biriyim bide. Allahtan büyüdüler biraz. Öpme konusunda da kırılan kırılsın öptürmüyorum ben söylüyorum. Hep de kulağıma geliyor mehtap şöyle mehtap böyle. Sanki öpmeden sevilmiyo bebekler. Kv dem bile uzaktan seviyoruz diye laf ediyo.Kesinlikle katılıyorum. Bizim söylememize gerek kalmadan kendileri düşünebilse keşke. Bide yok ben öp öp doyamıyorum diye bidaha bidaha öpenler var. Laftanda anlamıyo yani onlar.
Ateşi bi inip bi çıkıyo canım. Sürekli kontrol altında tutmaya çalışıyorum. Burnunu açık tutmaya çalışıyorum. Ateşi hala çok yükselirse tekrar götürücem ama. Biz düşürüyoruz o çıkıyo. İnşallah daha yükselmez
En korktuğum şey şu ateş canım ya çok panik biriyim bide. Allahtan büyüdüler biraz. Öpme konusunda da kırılan kırılsın öptürmüyorum ben söylüyorum. Hep de kulağıma geliyor mehtap şöyle mehtap böyle. Sanki öpmeden sevilmiyo bebekler. Kv dem bile uzaktan seviyoruz diye laf ediyo.
canım sodyum, flor, ph gibi özellikleri bebek için farklı oluyor. fuska ve hayatın bebek suyu var başka markalarda varsa denk gelmedim.Bebek suyu ne canım hiç duymadım ben bizim içtiğimizi kaynatıp veriyorum
Olabilir canim tavuk genelde dokunuyor zatenSuçlu tavuk sanırım canım
Ben de odasını ayırmayı düşünüyorum,dün odasında oynadık ve orada emZirdim.bugun oynadık ve emZirdim.sabah ve öğle uykusunu odasında uyudu ben de yatak odasında uyudum yatakta dönme sesini bile duydum canım. En kısa zamanda gece uykusunu da odasında uyutacağım.Yok canım ayırmak zorundayım yoksa kocam benden ayrilcakbide artık odasına alışması lazım malum artık ışte olcam bakana rahat olur .oyizden biran önce ayirmaliyim ışte insan korkuyor ya duymazsam diye.
Bebek suyu Migros’larda satılıyordu canım. Hippin vardı biz doğduğu zaman almıştıkBebek suyu ne canım hiç duymadım ben bizim içtiğimizi kaynatıp veriyorum
Hipp var canım bebek suyu. Üzerinde yazıyordu nasıl kullanılacağı ama hatırlamıyorum şuan. Doğduğu zaman kullanmıştık biz. Yani mamaya başladığımızdacanım sodyum, flor, ph gibi özellikleri bebek için farklı oluyor. fuska ve hayatın bebek suyu var başka markalarda varsa denk gelmedim.
Ben de odasını ayırmayı düşünüyorum,dün odasında oynadık ve orada emZirdim.bugun oynadık ve emZirdim.sabah ve öğle uykusunu odasında uyudu ben de yatak odasında uyudum yatakta dönme sesini bile duydum canım. En kısa zamanda gece uykusunu da odasında uyutacağım.
Hiç duymamıştım vallaBebek suyu Migros’larda satılıyordu canım. Hippin vardı biz doğduğu zaman almıştık
çok geçmiş olsun kuzucuğaKızlar bu akşam acile götürdük oğlumu. Ateşi 38di. Doktor, bogazları da kızarmış, ağızdan mikrop almış dedi. Pazar günü misafir vardı, hiç anlamadım ki ben kim ne zaman öptü nasıl ağızdan mikrop kaptı. Çünkü pazar akşamı öksürmeye başlamıştışurup verdi, bide hastanedeyken ateşi yükselmesin diye fitil atıldı, inşallah daha yükselmez
CaBu canim çok geçmiş olsun umarım çabuk atlatırsınız
çok geçmiş olsun kuzucuğa
Geçmiş olsun canım.Kızlar bu akşam acile götürdük oğlumu. Ateşi 38di. Doktor, bogazları da kızarmış, ağızdan mikrop almış dedi. Pazar günü misafir vardı, hiç anlamadım ki ben kim ne zaman öptü nasıl ağızdan mikrop kaptı. Çünkü pazar akşamı öksürmeye başlamıştışurup verdi, bide hastanedeyken ateşi yükselmesin diye fitil atıldı, inşallah daha yükselmez
canm benim oglumda eskiden ayakta sallayarak uyurdu 3 4 gun hastanede yatirldik o surede yaninda uzanip elini tutup uyutuyodm artk oyle alisti simdi 2 saatte bir yaninda uzaniyom o elini benum yuzume veriyo uyuya kaliyo bence bu aylarda uyku duzeninu degistirebilrz cunku yapilabiliyoMerhaba sevgili anneler :) Benim kızım 5.5 aylık uyku eğitimi vermek istiyordum. Yatır kaldır yöntemini denemeye başlayınca eşim dayanamadı. Ağlatmadan bir yöntem geliştir ben dayanamıyorum dedi. Ben de gözlemledim kızımı uykusu geldiğinde elini yüzüne götürüp huzursuzlanıp ağlıyordu. Emziği 3 aydır almıyordu. Uykusu gelince emzik verip iki elini yavaşça tuttum. Rahatlayıp uyudu. Şaşırdım sonra 3 4 5 kere daha aynı şekilde uyudu. Ben çalıştığım için babaanne de bu şekilde uyutmaya başladı. Çok şükür şu an ellerini tutup pışş pışş deyince kendi uyuyor. Denemek isteyenlere ithafen...
yok canm hala hirilti var oksuruyo atesi 37.5 e cikiuo evde tedaviye devam ediyorz nebulizer makinasi aldk 4 saatte bi hava veriyoz bide antibiyotik veriyoz bakalm persembe kontrol var insallah o gune kadar bişeycigi kalmazcanım oğluşun iyileşti mi?
Geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?