- 6 Eylül 2016
- 2.212
- 3.533
- 133
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #41.481
Ek gıdaya geçiş için kötü zamana denk geldik bence . Blw de hangi ay ne yenir listesine bakıyorum mart ayında bir iki şey var sadece.Ben ikisini de vermedim. Balkabağı zamanı geçti gibi normal kabak zamanı da daha gelmedi gibi tam ortadayız
Canım bende iki defa balkabağı verdim..bende daha normal kabağı vermedim..Ben ikisini de vermedim. Balkabağı zamanı geçti gibi normal kabak zamanı da daha gelmedi gibi tam ortadayız
Ya ben kötü bi başlangıç yaptım sanırım annemdeyiz havuç kabak karnabahar vardı havuç tatlı diye kabak verdimCanım bende iki defa balkabağı verdim..bende daha normal kabağı vermedim..
İleride geçiririm diyorsan bu aylarda ayırmak en iyisi çünkü farkındalığı artınca bebek için de travma olur. Ama yok biz uzun süre aynı odadayız diye karar verirsen :) hiç elleşme
Canim cok gecmis olsun, umarim bir an once fayda ederKızlar bu akşam acile götürdük oğlumu. Ateşi 38di. Doktor, bogazları da kızarmış, ağızdan mikrop almış dedi. Pazar günü misafir vardı, hiç anlamadım ki ben kim ne zaman öptü nasıl ağızdan mikrop kaptı. Çünkü pazar akşamı öksürmeye başlamıştışurup verdi, bide hastanedeyken ateşi yükselmesin diye fitil atıldı, inşallah daha yükselmez
Canim cok gecmis olsun, umarim bir an once fayda eder
Kızlar bu akşam acile götürdük oğlumu. Ateşi 38di. Doktor, bogazları da kızarmış, ağızdan mikrop almış dedi. Pazar günü misafir vardı, hiç anlamadım ki ben kim ne zaman öptü nasıl ağızdan mikrop kaptı. Çünkü pazar akşamı öksürmeye başlamıştışurup verdi, bide hastanedeyken ateşi yükselmesin diye fitil atıldı, inşallah daha yükselmez
Cok gecmis olsun..nasil iyi m simdiKızlar bu akşam acile götürdük oğlumu. Ateşi 38di. Doktor, bogazları da kızarmış, ağızdan mikrop almış dedi. Pazar günü misafir vardı, hiç anlamadım ki ben kim ne zaman öptü nasıl ağızdan mikrop kaptı. Çünkü pazar akşamı öksürmeye başlamıştışurup verdi, bide hastanedeyken ateşi yükselmesin diye fitil atıldı, inşallah daha yükselmez
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Çabucak atlatır inşaAllah. Bebişler gözden dahi mikrop alırmış. Kış bitse de stresimiz hafiflese biraz olsun. Ya da Keşke herkes az biraz duyarlı olsa hastayken gelmese, hasta olmasa dahi el yıkama alışkanlığı olsa.Kızlar bu akşam acile götürdük oğlumu. Ateşi 38di. Doktor, bogazları da kızarmış, ağızdan mikrop almış dedi. Pazar günü misafir vardı, hiç anlamadım ki ben kim ne zaman öptü nasıl ağızdan mikrop kaptı. Çünkü pazar akşamı öksürmeye başlamıştışurup verdi, bide hastanedeyken ateşi yükselmesin diye fitil atıldı, inşallah daha yükselmez
Kızlar bu akşam acile götürdük oğlumu. Ateşi 38di. Doktor, bogazları da kızarmış, ağızdan mikrop almış dedi. Pazar günü misafir vardı, hiç anlamadım ki ben kim ne zaman öptü nasıl ağızdan mikrop kaptı. Çünkü pazar akşamı öksürmeye başlamıştışurup verdi, bide hastanedeyken ateşi yükselmesin diye fitil atıldı, inşallah daha yükselmez
Başlangıç için kötü değil canım . Mevsimi değil sadece.Ya ben kötü bi başlangıç yaptım sanırım annemdeyiz havuç kabak karnabahar vardı havuç tatlı diye kabak verdim
Geçmiş olsun canım ne kadar dikkat etsekte oluyor işte . Çocuk hasta ola ola büyüyecek der ya büyükler öyle işteKızlar bu akşam acile götürdük oğlumu. Ateşi 38di. Doktor, bogazları da kızarmış, ağızdan mikrop almış dedi. Pazar günü misafir vardı, hiç anlamadım ki ben kim ne zaman öptü nasıl ağızdan mikrop kaptı. Çünkü pazar akşamı öksürmeye başlamıştışurup verdi, bide hastanedeyken ateşi yükselmesin diye fitil atıldı, inşallah daha yükselmez
Gecmis olsun canim. Bi iki gune birseyi kalmaz insallahKızlar bu akşam acile götürdük oğlumu. Ateşi 38di. Doktor, bogazları da kızarmış, ağızdan mikrop almış dedi. Pazar günü misafir vardı, hiç anlamadım ki ben kim ne zaman öptü nasıl ağızdan mikrop kaptı. Çünkü pazar akşamı öksürmeye başlamıştışurup verdi, bide hastanedeyken ateşi yükselmesin diye fitil atıldı, inşallah daha yükselmez
çok geçmiş olsun canım. ama birşey söylemek istiyorum. mikrop kaptığı kişi pazar günü gelen misafirlerden olmayabilir. mikropların kuluçka süresi var. hemen hasta etmiyorlar yani. ayrıca ağzından öpmeye gerek yok, çocuğun yüzüne doğru nefes yada damlacık yoluyla bile bulaşmış olabilir. ben sürekli oğlumun elini yüzünü siliyorum, her akşam yıkıyorum ama alakası yok elbette. ne diyelim Allah dermansız hastalık vermesin.
Cok gecmis olsun..nasil iyi m simdi
Çok geçmiş olsun çok üzüldüm. Çabucak atlatır inşaAllah. Bebişler gözden dahi mikrop alırmış. Kış bitse de stresimiz hafiflese biraz olsun. Ya da Keşke herkes az biraz duyarlı olsa hastayken gelmese, hasta olmasa dahi el yıkama alışkanlığı olsa.
Canım çok geçmiş olsun her yerde mikrop var malesef ne yaparsak yapalım koruyamiyoruz. Allahım acil sifalar versin kuzuya.
Geçmiş olsun canım ne kadar dikkat etsekte oluyor işte . Çocuk hasta ola ola büyüyecek der ya büyükler öyle işte
Gecmis olsun canim. Bi iki gune birseyi kalmaz insallah
Canim dussuremediysen doktora gotur beklemeden.ssylg_03
Kızlar çok sağolun. Ateşi düşmüyor. Napıcagımı şaşırdım, çokta korkuyorum. Biri dokunsa ağlıcam o derecedeyim. Ilık duş aldırdım, sadece zıbınla duruyo, kafasına koltuk altına soguk bezler koydum. Şurubunu falan da verdim ama düşmüyo. Daha yapabileceğim bişeyler var mı?
canım bebeklerde ateş kontrol altında tutulduğunda korkulacak bir şey değil. gerekeni yapıyorsun zaten. baktın yükseliyor yine gidersin doktora.ssylg_03
Kızlar çok sağolun. Ateşi düşmüyor. Napıcagımı şaşırdım, çokta korkuyorum. Biri dokunsa ağlıcam o derecedeyim. Ilık duş aldırdım, sadece zıbınla duruyo, kafasına koltuk altına soguk bezler koydum. Şurubunu falan da verdim ama düşmüyo. Daha yapabileceğim bişeyler var mı?
su içiyorsa su ver canım. emiyorsa bol bol emzir. oda serin olsun. ateşi kaç şuan?ssylg_03
Canim dussuremediysen doktora gotur beklemeden.
Cok sogukta uygulama ilik olsun bezler.
canım bebeklerde ateş kontrol altında tutulduğunda korkulacak bir şey değil. gerekeni yapıyorsun zaten. baktın yükseliyor yine gidersin doktora.
su içiyorsa su ver canım. emiyorsa bol bol emzir. oda serin olsun. ateşi kaç şuan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?