2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

  • ikiz oğullarımız olacak

    OY: 0 0,0%

  • Ankete Katılan
    265
Senin diyetinde kaçak yoksa eger kabak dokunmuş olabilir canim. Gecmis olsun
 
Benim kız suyu zorla kaşıkla içiyor
Biberon ve alıştırma bardağında içmiyor
Bu ara emziği de zor alıyor
Alıştırma bardağına nasıl alıştırabilirim?
 
Bebekleriniz hasta olan anneler. Çook çook geçmiş olsun. Tez vakitte atlatın inş.

Gözün aydın canım. Bi nebze de olsa kafan rahat olur artık. Umarım hep böyle olur geçici değildir kv nin bu hali.
Bu arada ablan ve baban nasıl oldular.

Olsun canım boşver takma kvni. Bnm kv de lohusalığımda daha bir haftalık var yok çocuğu emziren ben emen kızım geldi gitti yanıma sütün besleyici değil dedi durdu. Karşıdan ne anladıysa. Tek çocuk büyütmüş. Bide çok olsaymış bnm halim nice olurdu. :) bitmezdi bilmişlikleri. Kent gittiğimizde kilo alımı gayet güzel emzir bol bol dedi Dr. Bnde inceden kızım güzel kilolar almış annesinin sütü yaramış kızıma dedim daha da diyemedi. Laf arasında söyle bişeyleri anlar. Anlamazlığa vursa da emin ol alıyordur. Eltileri kv nin dediği gibi derlerse canım Mustafa Selim oğlumun adı uzun geliyorsa demek Mustafa de babasının çok istediği isim ondan koyduk gibisine söylersin herkesin içinde. O zaman pek bişey diyemezler sanırım.
Sinir olunca kv emeline ulaşmış oluyor sen yıpranıyorsun. 2. 3. Bebeğin de isim karar verdiğinizde kimseye demezsiniz kulağına okuyup kimliği çıkarınca ismi bu diye söylersiniz. Kimse karışamaz. Bide madem tılsımlı gibi diyorsun onun bulunduğu ortama giderken 21 besleme çek öncesinde görünce yüzüne üfle hafiften. Karşıdan bile olsa olur yani. kötü bakamasın. Bizde öyle derler.
 
Son düzenleme:
Canim.suyu biberonla.mi veriyorsun kulplu bardak la mi
Biberonla veriyorum. Abisinin avent sulugu var. 6+ yaziyor ama cok deligi büyük. Denemedim onunla. Su cok akar. Bir kac ay daha biberonla vercem. Suyu baska biri sordu. Bana dr icecegi suyu kaynatin demisti. İstanbulda oturuyoruz. Cesme suyu kullanmiyoruz ona gore yaziyorum. İcecegi su gunluk kaynatilacak. Hazir sular yeteri kadar steril degil. Denetimdede yuzde kac puan aliyorlar. Bir yasa kadar kaynatin dedi icecegi suyu. Erken mikroplarla tanismasin dedi. Zaten oyuncaklardan baska seylerden aliyordur mikrobu
 

inşallah cnm ablamla babam daha iyiler ikis de taburcu oldu evde tedavileri devam edecek teşekkür ederm
 
Cnm ya gecmis olsun. İnsallah bir cozum bulunur. Yogur bdnde cay kasigi ucuyla bir kac kere verdim. Toplasan tatli kaşigi bile yapmaz. Tattiriyordum sadece. Ara verip tekrar denemek lazim. Eminsen o diye verme baska meyve ver.
Sağol canım Sanırım yediğim tavuk yaptı. Advantan sürdüm geçinçeye kadar bişi vermicem bakalıl he olucak
 
Sınırlama yok içmek istedigi kadar diye biliyorum canim. Gün içinde teklif edin içmek istediği kadar içsin diyorlar genelde
Tamam canım sağolasın

Canim.bende minnak bi alıştırma bardağı aldım wee baby.nin 3 minik.delik var. Ama ne kadar içiyor anlayamıyorum bi kısmı ağzından akıyor birazını da yutuyor sanırım. O yüzden sordum bende biberonla vereyim olmazsa. Sağolasın
Canım bizim doktor her besinden sonra ver dedi . Reddedene kadar ver dedi valla ben beriyorum verdikçe içiyor hiç yok demiyor .
Afiyet bal.şeker olsun kuzuya. Sağol canım
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…