- 9 Şubat 2017
- 459
- 632
- 33
- Konu Sahibi angel5angel
-
- #41.461
Senin diyetinde kaçak yoksa eger kabak dokunmuş olabilir canim. Gecmis olsunPaylaşım için sağol canım aklımın bi köşesine yazdım. Bizim alerji durumundan dolayı çok korkuyorum kabaktan mı oldu neydeh oldu bilmiyorum tüm vücut kabardı. Kabağı bi kaşık vermedim yemek istediği kadar yedirdim miktar önemli mi
Onlar kaynamış içme suyu diye biliyorum benben suyu minik çay bardağıyla verdim bikaç kere. bizim içtiğimiz suyu kaynatıp soğutup verdim ama şimdi bebek suyu aldım. acaba onları da kaynatmama gerek var mı?
Gözün aydın canım. Bi nebze de olsa kafan rahat olur artık. Umarım hep böyle olur geçici değildir kv nin bu hali.Tüm basta kuzulara geçmiş olsun :* çok şaşkınım kv eşime bir kaç kere farklı zamanlarda "çocuğa çok iyi bakıyor çok güzel ilgileniyor " demiş. Sezmiştim aslında 2 dir gittiğimizde bana karışmıyor pek. Bir kez söylüyor hayır diyorsam üstelemiyor. Akşamdan beri hatırlayıp gülüyorum
Olsun canım boşver takma kvni. Bnm kv de lohusalığımda daha bir haftalık var yok çocuğu emziren ben emen kızım geldi gitti yanıma sütün besleyici değil dedi durdu. Karşıdan ne anladıysa. Tek çocuk büyütmüş. Bide çok olsaymış bnm halim nice olurdu. :) bitmezdi bilmişlikleri. Kent gittiğimizde kilo alımı gayet güzel emzir bol bol dedi Dr. Bnde inceden kızım güzel kilolar almış annesinin sütü yaramış kızıma dedim daha da diyemedi. Laf arasında söyle bişeyleri anlar. Anlamazlığa vursa da emin ol alıyordur. Eltileri kv nin dediği gibi derlerse canım Mustafa Selim oğlumun adı uzun geliyorsa demek Mustafa de babasının çok istediği isim ondan koyduk gibisine söylersin herkesin içinde. O zaman pek bişey diyemezler sanırım.Kusura bakmayın kızlar uzunca yazmışım ama kimseye anlatamayınca düktüm içimi buraya. Eşimle konuşsam tartışacağız biliyorum. Kv aylık kontrole kadar Senin sütün yok diyen bir kadın. Onda bile eşim annesine dönüp bişey demedi. Aylık kontrolde bebeğimin fazlaca kilo aldığını öğrendi de sustu
Nasıl verdin canım kabağı?Biz bugün kabak ile ek gıdaya başladık sevdi sanırım yemek istedi çünkü. Alerji durumu var diye korka korka verdim
Biberonla veriyorum. Abisinin avent sulugu var. 6+ yaziyor ama cok deligi büyük. Denemedim onunla. Su cok akar. Bir kac ay daha biberonla vercem. Suyu baska biri sordu. Bana dr icecegi suyu kaynatin demisti. İstanbulda oturuyoruz. Cesme suyu kullanmiyoruz ona gore yaziyorum. İcecegi su gunluk kaynatilacak. Hazir sular yeteri kadar steril degil. Denetimdede yuzde kac puan aliyorlar. Bir yasa kadar kaynatin dedi icecegi suyu. Erken mikroplarla tanismasin dedi. Zaten oyuncaklardan baska seylerden aliyordur mikrobuCanim.suyu biberonla.mi veriyorsun kulplu bardak la mi
Canım bizim doktor her besinden sonra ver dedi . Reddedene kadar ver dedi valla ben beriyorum verdikçe içiyor hiç yok demiyor .Kızlar bebişlere su veriyor musunuz ek gıdaya başladık arada veriyorum ama ne kadar vermeliyim ne sıklıkta hiç bilmiyorum
Bebekleriniz hasta olan anneler. Çook çook geçmiş olsun. Tez vakitte atlatın inş.
Gözün aydın canım. Bi nebze de olsa kafan rahat olur artık. Umarım hep böyle olur geçici değildir kv nin bu hali.
Bu arada ablan ve baban nasıl oldular.
Olsun canım boşver takma kvni. Bnm kv de lohusalığımda daha bir haftalık var yok çocuğu emziren ben emen kızım geldi gitti yanıma sütün besleyici değil dedi durdu. Karşıdan ne anladıysa. Tek çocuk büyütmüş. Bide çok olsaymış bnm halim nice olurdu. :) bitmezdi bilmişlikleri. Kent gittiğimizde kilo alımı gayet güzel emzir bol bol dedi Dr. Bnde inceden kızım güzel kilolar almış annesinin sütü yaramış kızıma dedim daha da diyemedi. Laf arasında söyle bişeyleri anlar. Anlamazlığa vursa da emin ol alıyordur. Eltileri kv nin dediği gibi derlerse canım Mustafa Selim oğlumun adı uzun geliyorsa demek Mustafa de babasının çok istediği isim ondan koyduk gibisine söylersin herkesin içinde. O zaman pek bişey diyemezler sanırım.
Sinir olunca kv emeline ulaşmış oluyor sen yıpranıyorsun. 2. 3. Bebeğin de isim karar verdiğinizde kimseye demezsiniz kulağına okuyup kimliği çıkarınca ismi bu diye söylersiniz. Kimse karışamaz. Bide madem tılsımlı gibi diyorsun onun bulunduğu ortama giderken 21 besleme çek öncesinde görünce yüzüne üfle hafiften. Karşıdan bile olsa olur yani. kötü bakamasın. Bizde öyle derler.
Hehe sabah kakasında 6-7 parça havuç vardı :) bu kadar yeşimini tahmin etmiyordum.
Sağol canım Sanırım yediğim tavuk yaptı. Advantan sürdüm geçinçeye kadar bişi vermicem bakalıl he olucakCnm ya gecmis olsun. İnsallah bir cozum bulunur. Yogur bdnde cay kasigi ucuyla bir kac kere verdim. Toplasan tatli kaşigi bile yapmaz. Tattiriyordum sadece. Ara verip tekrar denemek lazim. Eminsen o diye verme baska meyve ver.
Balkabağı mı normal kabak mı canımBiz bugün kabak ile ek gıdaya başladık sevdi sanırım yemek istedi çünkü. Alerji durumu var diye korka korka verdim
Canım çok geçmiş...Sağol canım Sanırım yediğim tavuk yaptı. Advantan sürdüm geçinçeye kadar bişi vermicem bakalıl he olucak
Suçlu tavuk sanırım canımSenin diyetinde kaçak yoksa eger kabak dokunmuş olabilir canim. Gecmis olsun
Canım siz normal kabak verdiniz mi..ben daha vermedim.balkabagi verdim.Balkabağı mı normal kabak mı canım
Haşladım çok az zeytinyağı damlattım canım başka aklıma gelmediNasıl verdin canım kabağı?
Mevsimi değil ama normal kabakBalkabağı mı normal kabak mı canım
Ben ikisini de vermedim. Balkabağı zamanı geçti gibi normal kabak zamanı da daha gelmedi gibi tam ortadayızCanım siz normal kabak verdiniz mi..ben daha vermedim.balkabagi verdim.
Tamam canım sağolasınSınırlama yok içmek istedigi kadar diye biliyorum canim. Gün içinde teklif edin içmek istediği kadar içsin diyorlar genelde
Canim.bende minnak bi alıştırma bardağı aldım wee baby.nin 3 minik.delik var. Ama ne kadar içiyor anlayamıyorum bi kısmı ağzından akıyor birazını da yutuyor sanırım. O yüzden sordum bende biberonla vereyim olmazsa. SağolasınBiberonla veriyorum. Abisinin avent sulugu var. 6+ yaziyor ama cok deligi büyük. Denemedim onunla. Su cok akar. Bir kac ay daha biberonla vercem. Suyu baska biri sordu. Bana dr icecegi suyu kaynatin demisti. İstanbulda oturuyoruz. Cesme suyu kullanmiyoruz ona gore yaziyorum. İcecegi su gunluk kaynatilacak. Hazir sular yeteri kadar steril degil. Denetimdede yuzde kac puan aliyorlar. Bir yasa kadar kaynatin dedi icecegi suyu. Erken mikroplarla tanismasin dedi. Zaten oyuncaklardan baska seylerden aliyordur mikrobu
Afiyet bal.şeker olsun kuzuya. Sağol canımCanım bizim doktor her besinden sonra ver dedi . Reddedene kadar ver dedi valla ben beriyorum verdikçe içiyor hiç yok demiyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?