- Konu Sahibi angel5angel
- #41.501
Canım geçmiş olsun endişelenme inşallah birşey olmayacakAteşi 38di. Şimdi 36.6 olmuş. Düştü çok şükür. Çok korktumteşekkür ederim kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım geçmiş olsun endişelenme inşallah birşey olmayacakAteşi 38di. Şimdi 36.6 olmuş. Düştü çok şükür. Çok korktumteşekkür ederim kızlar
canım 38,5 olana kadar zaten ilaç bile vermeyin diyor doktorlar. vücudun mikropları öldürmek için ateşi yükselttiğini ve ilaç vermemek gerektiğini okudum. 38,5 geçerse ilaç verirsin, zaten çabuk etki ediyor. korkma, inşallah çabucak geçecek ..Ateşi 38di. Şimdi 36.6 olmuş. Düştü çok şükür. Çok korktumteşekkür ederim kızlar
Canım geçmiş olsun endişelenme inşallah birşey olmayacak
canım 38,5 olana kadar zaten ilaç bile vermeyin diyor doktorlar. vücudun mikropları öldürmek için ateşi yükselttiğini ve ilaç vermemek gerektiğini okudum. 38,5 geçerse ilaç verirsin, zaten çabuk etki ediyor. korkma, inşallah çabucak geçecek ..
Geçmesine sevindim Canım. ıslak bezleri ılık yapmalısın, soğuk bez (sirkeli bez vs.) yanıltıcı ani düşüş yapacağı için zararlı aklında bulunsun.Ateşi 38di. Şimdi 36.6 olmuş. Düştü çok şükür. Çok korktumteşekkür ederim kızlar
CaBu gecms olsn canm seni cok iyi anliyorm bizmde gecen gece atesi 40 a cikmisti cok kotu oldm panik korku hepsini birarada yasadm saat gecenn 2 si ve oglm atesler icnde yaniyo rabbim kimseye yasatmasn
Ateşi 38di. Şimdi 36.6 olmuş. Düştü çok şükür. Çok korktumteşekkür ederim kızlar
Emziği atıyor mu uyuduktan sonra? Bende emzirirken uyuyo meme çıkınca ağlıyor. Emziği normalde çok almıyor ama demiyorum ise yararsaMerhaba sevgili anneler :) Benim kızım 5.5 aylık uyku eğitimi vermek istiyordum. Yatır kaldır yöntemini denemeye başlayınca eşim dayanamadı. Ağlatmadan bir yöntem geliştir ben dayanamıyorum dedi. Ben de gözlemledim kızımı uykusu geldiğinde elini yüzüne götürüp huzursuzlanıp ağlıyordu. Emziği 3 aydır almıyordu. Uykusu gelince emzik verip iki elini yavaşça tuttum. Rahatlayıp uyudu. Şaşırdım sonra 3 4 5 kere daha aynı şekilde uyudu. Ben çalıştığım için babaanne de bu şekilde uyutmaya başladı. Çok şükür şu an ellerini tutup pışş pışş deyince kendi uyuyor. Denemek isteyenlere ithafen...
Emziği atıyor mu uyuduktan sonra? Bende emzirirken uyuyo meme çıkınca ağlıyor. Emziği normalde çok almıyor ama demiyorum ise yararsa
Bebek suyu ne canım hiç duymadım ben bizim içtiğimizi kaynatıp veriyorumben suyu minik çay bardağıyla verdim bikaç kere. bizim içtiğimiz suyu kaynatıp soğutup verdim ama şimdi bebek suyu aldım. acaba onları da kaynatmama gerek var mı?
Çok geçmiş olsun biz de 2 gündür hastanelerdeyiz nefes alışımızda sıkıntı balgamlı öksürük Allahım çocuklar hasta olmasın insan ne yapacağını şaşırıyor kendini kötü hissediyor oturup ağladım resmen perşembe tekrar gidicez biz de Allahım tüm hastalara şifa versin bizimkiler de içindeKızlar bu akşam acile götürdük oğlumu. Ateşi 38di. Doktor, bogazları da kızarmış, ağızdan mikrop almış dedi. Pazar günü misafir vardı, hiç anlamadım ki ben kim ne zaman öptü nasıl ağızdan mikrop kaptı. Çünkü pazar akşamı öksürmeye başlamıştışurup verdi, bide hastanedeyken ateşi yükselmesin diye fitil atıldı, inşallah daha yükselmez
![]()
Çok geçmiş olsun biz de 2 gündür hastanelerdeyiz nefes alışımızda sıkıntı balgamlı öksürük Allahım çocuklar hasta olmasın insan ne yapacağını şaşırıyor kendini kötü hissediyor oturup ağladım resmen perşembe tekrar gidicez biz de Allahım tüm hastalara şifa versin bizimkiler de içinde
Çok geçmiş olsun canım. Keşke herkes annelere saygı duyup öpmese yalamasa şu yavrulardan uzak dursaKızlar bu akşam acile götürdük oğlumu. Ateşi 38di. Doktor, bogazları da kızarmış, ağızdan mikrop almış dedi. Pazar günü misafir vardı, hiç anlamadım ki ben kim ne zaman öptü nasıl ağızdan mikrop kaptı. Çünkü pazar akşamı öksürmeye başlamıştışurup verdi, bide hastanedeyken ateşi yükselmesin diye fitil atıldı, inşallah daha yükselmez
![]()
Çok çok geçmiş olsun canım inşallah bi an önce iyileşir kuzun.Çok geçmiş olsun biz de 2 gündür hastanelerdeyiz nefes alışımızda sıkıntı balgamlı öksürük Allahım çocuklar hasta olmasın insan ne yapacağını şaşırıyor kendini kötü hissediyor oturup ağladım resmen perşembe tekrar gidicez biz de Allahım tüm hastalara şifa versin bizimkiler de içinde
Çok geçmiş olsun biz de 2 gündür hastanelerdeyiz nefes alışımızda sıkıntı balgamlı öksürük Allahım çocuklar hasta olmasın insan ne yapacağını şaşırıyor kendini kötü hissediyor oturup ağladım resmen perşembe tekrar gidicez biz de Allahım tüm hastalara şifa versin bizimkiler de içinde
Gecmis olsun canim. Bebekler hasta olunca anneler harap oluyo ama guclu olmaliyiz ki bebisler de bizden iyi elektrik alsinlar.Çok geçmiş olsun biz de 2 gündür hastanelerdeyiz nefes alışımızda sıkıntı balgamlı öksürük Allahım çocuklar hasta olmasın insan ne yapacağını şaşırıyor kendini kötü hissediyor oturup ağladım resmen perşembe tekrar gidicez biz de Allahım tüm hastalara şifa versin bizimkiler de içinde
Çok geçmiş olsun canım. Keşke herkes annelere saygı duyup öpmese yalamasa şu yavrulardan uzak dursa
CaBu canım ateşinin düşmesine sevindim. Şimdi nasıl kuzun.