2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bunu hiç düşünmemiştim haklısın canım

Anlayış kelimesi kv min lügatında yok. Hayır biz bunu koyacağız dedikçe siz bilirsiniz ben selim dicem dedi. Doğum yaptığımda da eşime baskılamış belli ki kimliğe geçti sonunda.
Keşke bizimki de emin misiniz dese. Benim sözümü dinlersen pişman olmazsın der herkese. Kendi oğullaeının isimleri biri babasının biri kayınbabasının. İçinde kaldı herhalde.

İnşaAllah öyle olur. İş inada bindi çünkü.

Çekemiyor zaten o durum hep var. Eşimi benden kıskanıyor. Evlendik bir hafta kıyafetlerini alamadı eşim. Çok yakın oturuyoruz, Hergün kendisine gelsin diye.
Bir şey alırım çok geçmeden o da aldırır.
Şimdi de kiloma takmış. Eski kiloma döndüm diye.

Paylaşım için sağol canım aklımın bi köşesine yazdım. Bizim alerji durumundan dolayı çok korkuyorum kabaktan mı oldu neydeh oldu bilmiyorum tüm vücut kabardı. Kabağı bi kaşık vermedim yemek istediği kadar yedirdim miktar önemli mi

Eklentiler

• C884ADD6-1D09-4DFA-92C8-2D4DA1285C40.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 71
Cnm ya gecmis olsun. İnsallah bir cozum bulunur. Yogur bdnde cay kasigi ucuyla bir kac kere verdim. Toplasan tatli kaşigi bile yapmaz. Tattiriyordum sadece. Ara verip tekrar denemek lazim. Eminsen o diye verme baska meyve ver.

Şükür anlamış canım bi bebeğe annesinden iyi kimse bakamaz

umarım anlamıştır :)

Oh oh ne güzel. Menapozu bitti galiba kayınvalidenin

rahatladı zaar :)

emzik almjyo cnm

Ben de deneyeyim canım inşallah işe yarar

Kızlar bebişlere su veriyor musunuz ek gıdaya başladık arada veriyorum ama ne kadar vermeliyim ne sıklıkta hiç bilmiyorum
Ac olmadigindan eminsem su teklif ediyorum. Susayinca icer zaten . İstemiyorsa icmiyor. Ek gida kaşik mamasindan yarim saat sonra su veriyorum genelde iciyor. Onun dîsibda aralarda

Kızlar bebişlere su veriyor musunuz ek gıdaya başladık arada veriyorum ama ne kadar vermeliyim ne sıklıkta hiç bilmiyorum
Canım bu su meselesini ben de merak ediyorum. Bir de hazır su versek oluyor mu yoksa kaynamış su vermek zorunda mıyız ?

ben suyu minik çay bardağıyla verdim bikaç kere. bizim içtiğimiz suyu kaynatıp soğutup verdim ama şimdi bebek suyu aldım. acaba onları da kaynatmama gerek var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…