2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Bizde sallanıyoruz canım diş çıkarttık biraz rahatladık onu bekliyodm bende eğitim şart :)) gündüz hala kısa uykular gece de kalkıyor normalden fazla
Canım konuyla alakasız ama maşallah çocukların çok güzel Allah nazarlardan saklasın. Onları öyle görünce oğluma kardeş yapasım geldi

Umraniye ama tam atasehir sinirindayim finans merkezinin orda canim

Masallah cimcimeye de minigine de cok benziyolar birbirlerine :)
Evet canım benziyorlar ben dogma büyüme ümraniye de oturdum :) şuan evim gebze de ama sık sık annemde kalıyorum ümraniye devlet hastanesi ne yakın sayılırız öyle bilirsin belki o civarlarda oturan varsa mutlaka bi görüşme yapalım

Canim kizim gece hiç kalmıyor..sabah 7 buçuk yada sekiz gibi uyaniyor..ben gece uyanırsam onu uyandırmadan sut veriyorum.bilmiyorum belki yanlış yapıyorum.
Çok güzel bi alışkanlık hep böyle gider umarm bizimkilerin sayısı belli değil kilo alımı yeterli olunca 1 kere beslenme yeterli zaten çok sanslısınz

Ay maşallah darısı başımıza
Bu arada canım kızın resimde ufak gözüküyor ben daha iri bi bebiş hayal etmiştim
Sagol canım ..kizim uzun boylu olduğu için kilosu fazla gözükmüyor....kizim 5 aylikken kilosu 9.boyuda 74 cm..rabbim hepimizin çocuklarını bağışlasın..allah onları nazarlardan korusun..

Aynen canım yaa ne düşünüyorlarsa artık kıyamam :) bizimki sallanırken değişik sesler çıkartıyor biraz nenni biraz söylenme yorulup hiç uyuya kalmıyor nedense uyku konusunda çok çektim 2 cocuk ömrümü yedi ablası gibi kendi uyudugu günleri görmek istiyorum artık

Canım konuyla alakasız ama maşallah çocukların çok güzel Allah nazarlardan saklasın. Onları öyle görünce oğluma kardeş yapasım geldi
Saol canım inşallah şuan erken olabilir ama büyük okula gitmeden bence en ideali şuan birlikte çok güzel oynuyorlar kızım okula gitse üzülürdü belki kardeş geldi ben gittim diye eylül e kadar evde hem birbirlerine çok alıştılar hem ilk okul çağında bebek olsa dersleri düşünemiyorum bile

Masallah cok tatlılar canım

Evet canım sana katılıyorum.cunku kızımı okula kaydedicektik..kizim istemedi..ben gitmiyorum..sen ve kardeşim evde kalicaksiniz ben gitmem diyordu.iyi kide göndermedik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…