• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Evet canım sana katılıyorum.cunku kızımı okula kaydedicektik..kizim istemedi..ben gitmiyorum..sen ve kardeşim evde kalicaksiniz ben gitmem diyordu.iyi kide göndermedik..
3 bucuk yaş arası tam ideali 3. 4 yaş diyor uzmanlar zaten arada zorluğu olsada sağlık oldum mu hertürlü geçiyor çok şükür zorunu atlattık geride güzel günler inşallah

Canim ishal derken nasil ishal. Benimkide cok yapiyor annem sende oyleydin dedi bana. Cokmu sulu yoksa fazla yapmasi mi . Ne kadar aldi kilo. Bende bi sirayim pztesi.
Hem sayı olarak fazla yapiyor hemde su gibi çok sıvı yapiyor canim. 400 gr almis canim kilosu dusuk olduğu icin olsa gerek yeterli görmüyorlar

Kızlar oğlum 7 kilo 5 numara prima büyük geliyor 4 ve 4.buçuk küçük gibi. Yada bana mı öyle geliyor bilmiyorum. Sizşn bebekler kaç kilo kaçnumara bez kullanıyosunuz.

Umraniye ama tam atasehir sinirindayim finans merkezinin orda canim

Masallah cimcimeye de minigine de :KK200: cok benziyolar birbirlerine :)

Evet canım benziyorlar ben dogma büyüme ümraniye de oturdum :) şuan evim gebze de ama sık sık annemde kalıyorum ümraniye devlet hastanesi ne yakın sayılırız öyle bilirsin belki o civarlarda oturan varsa mutlaka bi görüşme yapalım
Bende canpark avm ‘ye yakınım. :KK24:

Kızlar bebişlerin hepsi çok tatlı maşaAllah. Bahtları da güzel olur inşaAllah vatanına anasına babasına hayırlı evlat olurlar. Kızlar düşünebiliyor musunuz birkaç yıl sonra okula başlayacaklar. Belki sınıf arkadaşı olucaklar kim bilir. Belki arkadaştan öte durumları olucak aşık olmak gibi mesela yada kanka. Dünya çok küçük.:KK74: :) :) ben de bizimkini koyayım birkaç saatliğine

Kızlar bebişlerin hepsi çok tatlı maşaAllah. Bahtları da güzel olur inşaAllah vatanına anasına babasına hayırlı evlat olurlar. Kızlar düşünebiliyor musunuz birkaç yıl sonra okula başlayacaklar. Belki sınıf arkadaşı olucaklar kim bilir. Belki arkadaştan öte durumları olucak aşık olmak gibi mesela yada kanka. Dünya çok küçük.:KK74: :) :) ben de bizimkini koyayım birkaç saatliğine
Seninkine de maşallah canım Aynen hersey olabilir haftaya anneme gidicem belki bir kahve içeriz canparkta çok güzel olur ;)

Oy maşallah

Saol canım inşallah şuan erken olabilir ama büyük okula gitmeden bence en ideali şuan birlikte çok güzel oynuyorlar kızım okula gitse üzülürdü belki kardeş geldi ben gittim diye eylül e kadar evde hem birbirlerine çok alıştılar hem ilk okul çağında bebek olsa dersleri düşünemiyorum bile
2 yaşına falan geldiğinde düşünüyorum canım bende bir tane daha. Şimdi çok erken dediğin gibi. İkisine de yazık olur :))

Seninkine de maşallah canım Aynen hersey olabilir haftaya anneme gidicem belki bir kahve içeriz canparkta çok güzel olur :KK66:
Süper olur ama hiç tek çıkmadım dışarı. Benim bebe de ağır, arabası da. Yapabilir miyim bilmiyorum.
Dün eşime biz oğlumla günlük yürüyüşlere çıkmak istiyoruz dedim. Akşam gelince beraber çıkarız dedi. :KK34:
Kanguru almadım taşıyamam diye ama bu buluşmalar için almalı galiba. Haberleşiriz yine canım

Canım ekstra farklı bişi yedin mi veya fazla domates fıstık tükettin mi. Veya da şampuah değiştirdin mi
yok canım ya doğduğundan beri cildi aşırı kuruydu şimdilik bi damla verdi doktorumuz. Kortizonlu kreme gerek yok ilerki seviyelerde kullanırız dedi. Yağlıcam her banyodan sonra nemli kalması önemliymiş. Kuruluk egzama başlangıcı oluyor maalesef :( birde köpüklü banyo filesine koyduktan sonra tahriş mi etti bilmiyorum kıpkırmızı oldu yine sonra geçti

yok canım ya doğduğundan beri cildi aşırı kuruydu şimdilik bi damla verdi doktorumuz. Kortizonlu kreme gerek yok ilerki seviyelerde kullanırız dedi. Yağlıcam her banyodan sonra nemli kalması önemliymiş. Kuruluk egzama başlangıcı oluyor maalesef :KK43: birde köpüklü banyo filesine koyduktan sonra tahriş mi etti bilmiyorum kıpkırmızı oldu yine sonra geçti
İnşaAllah ilaca gerek kalmaz canım. Benimkinin de aşırı kuruydu banyo sonrası hemen meme istediği için hiç bişey süremiyordum ilk zamanlar. Sürmeye başladığımdan beri artık yumuşacık. ben kremle losyonu karıştırıp sürüyorum.
En önemlisi banyo sonrası ilk 4dakikaymış. Yağı banyodan çıkar çıkmaz sürüp iyice vücuduna yedir istersen. İnşaAllah geçer.

Back
X