2017 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• ikiz oğullarımız olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    265
Aynen canım haftaya cumartesi tam 6 haftalık olmuş oluyor inşallah görebiliriz diye düşünüyorum ben artık kan aldırmıyım diyorum normaldi ilerleme ama bilemiyorum
Evet değerin güzel artmış bende çok kan aldırma taraftarı değilim
Geçen iki hamileliğimde de bu test olayını takıntı yapmıştım. İki üç günde bir kan verip durdum. Ama ne oldu! İkisi de kürtajla sonuçlandı. Bu sefer test yaptırmayı düşünmüyorum. Devam etmeyecekse beta hcg takibi, bebeği kurtarmıyor zaten.

bata kac gun kala boyle cikmisti sonucun canimmm... Benim bat 26 27 aralik ve kan testim 20.61
Canım ben ilişki gününü biliyorum 12 aralık buna görede 26-27 aralıkta adet olmam gerekir diye düşünüyorum normalde takvimde görünen 24 aralıktı o gün 172 çıktı 2 gün önce 34tü değerim normal artıyor maşallah diyim seninde artar inşallah hiç kötü düşünme bence rahat olmaya bak

bende sürekli kan verenlere şaşırıyorum hatta geçen gün sordumda benim yaptığım idrarda çıkarsa sonra kan vermeye gidilir dr takibe alıp gün verir kan tahlili isterse yaptırılır. sürekli neden anlayamadim

Reactions: fml
Çünkü 2 günde bir yapılan testle çıkan sonuçlara göre hamileliğin ultrasonda görünmeden önce dış gebelik olup olmadığı yada yolunda gidip gitmediği anlaşılıyor.

inşaallaah artar canım hayırlııısı olsun bakalım.

günaydın kızlar geçen hafta kan vermiştim değeri 0 çıktı 24 aralık adet olmam gerekirdi ama olmadı bekliyorum ne yapacağım tekrar kan mı vereyim?

günaydın kızlar geçen hafta kan vermiştim değeri 0 çıktı 24 aralık adet olmam gerekirdi ama olmadı bekliyorum ne yapacağım tekrar kan mı vereyim?

günaydın canım gebelik testin varsa elinde yap varsa çıkar zaten adetten 2 gün geçmiş geç döllenme gibi düşüncen olursada direk kan vermem daha mantıklı olabilir..

bence kan vermeden önce idrarda gebelik testi yap çıkmazsa kan verme boşuna canım

Günaydın eylül anneleri olacaklar ve olmayı ümit edenler nasılsınız bende değişiklikler başladı bir kaç gündür korkunç rüyalar görüyorum hep

Günaydın eylül anneleri olacaklar ve olmayı ümit edenler nasılsınız bende değişiklikler başladı bir kaç gündür korkunç rüyalar görüyorum hep
Günaydın cnm hayır olsun inş
Bende gece korkarak uyandım bikaç kere

Günaydın cnm hayır olsun inş
Bende gece korkarak uyandım bikaç kere
canım idrara çıkma arttı birde garip garip korkulu rüyalar baktımda normalmiş ilk trimesterde bakalım napıcaz

dün sabah test yaptım ikinci çizgi çıkmadı. ama sabahları uyanınca hafif ağrı var kasıklarımda adet olacak gibi.
bugün 32.gün. çarşamba günü test yapacağım. stresten gecikme yaşıyorum galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…