- 30 Mayıs 2016
- 1.936
- 2.663
Merhaba,Merhaba, tecrübelerine dayanarak ben de bir şey soracaktım :) benim oğlum birazcık(!) inat ne yazıkki.
Müzikli lazımlığımız var teyzemiz getirdi yeğenimden kalan dün güzelce yıkadık pakladık koyduk gözünün önüne. Çok mutlı oldu baktı baktı gülümsedi bu bana ait falan dedi ama gelgelelim oturmuyor oturmam Allah oturmam kesinlikle ısrar etmedim annemdeyim ona da ettirmiyorum ama naspsam
Biz kararlı olursak onların inadı kırılıyor merak etme benim küçük de abisine göre zor ama kararlılığımla yola getiriyorum, bazen yerde yarım saat ağlıyor istediği şeyi yaptiramayinca kahvemi yapıp karşısında içiyorum kalkıyor sakinleşince bişey olmamış gibi oyun oynuyor, yani kim kimi yenerse inat çocuklar böyle.
Bezi bırakma konusunda gözünün önüne koyun adaptörü gitsin gelsin baksın otursun kalksın birkaç saniyeliğine oturtun kalksın alışsın sonra da anlatarak biz buraya yapıyoruz sende buraya yapacaksın çişlere kakalara bay bay yapacağız annesine babasına gidecekler onlarda diye diye çıkaracaksınız ilk iki üç gün zorluyorlar bol bol üstüne yapıyorlar sonra sihirli bir değnek değiyor sanki herşey düzene giriyor..Şimdiden kolay gelsin.