2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Biz bıraktık çok şükür. Zordu çünkü eşim hiç zamanı değildi deyip tüm cesaretimi emdi. Çünkü kendisine sorumluluk yüklerim diye. İyiki başlamışım şimdi en azından evde kalmalar azalmaya başladığı için dışarı çıkabiliyoruz.

Canım dışarda nasıl yapıyorsınuz çiş konusunda lazımlık mı yoksa adaptör mü taşıyorsunuz yanınızda( benımkı erkek)

Canım dışarda nasıl yapıyorsınuz çiş konusunda lazımlık mı yoksa adaptör mü taşıyorsunuz yanınızda( benımkı erkek)
Benimki de erkek. Tuvaletini yaptıktan sonra 1,5 saat garanti yapmaz. 3saate kadar çıkabilir bu süre çok sıvı ve kiraz kavun gibi hızlı çiş getiren birşey yemediyse. Bu günlerde sadece site parkına iniyoruz çok uzaklaşmadık coronadan dolayı.
2 çeşit aldık biri klozetin minyatürü gibi Evde onu kullanıyor, diğeri de hem adaptör hem ayaklı oturak olabilen birşey, bunu da dışarda kullanırım dedim sadece babaanneye gittiğimizde klozetin üstüne koyup kullandık

Beze veda edeceklere tavsiyem havalar biraz daha ısınınca başlayın. Havalar bir ara Güzelken iyiydi ama şu sıralar soğuk, sabaha karşı buz gibi oluyor. Gece üstünü açıp üşüdüğü için kazalar olmaya başladı. Hem üşümesin hem de kaçak olmasın diye sürekli kontrol etmek için kalkıyorum. Peteği de çalıştıramıyorum çünkü havayı kurutuyor ve susadığı için uyanıp su içiyor. Bu sefer de Su içtiği için kaçak riski oluşuyor 🙈

kızlar nasılsınız.
kardeşim doğum yaptığı için annem şehir dışında. eşim de iş için gitti. çok ama çok sıkılıyorum.
evimizin çok yakınında inşaat yapılıyor. inşallah avm olur. çalışmak istiyorum. evime de yakın olması çok iyi.
işte öyle şeyler :)

ben 13 marttan beri hiç dışarı çıkmadım, eşim idari izinliydi yeni başladı, o da 10gunde bir alışveriş için çıktı sadece.bu durumda sıkılmak gibi bir lüks yok sanırım.5aydir ailelerimizi görmedik. yoğun bakımda elleri bağlanmış entube hastaları gördükçe dua ediyorum daha fazla can almadan biter umarım bu hastalık

kızlar nasılsınız.
kardeşim doğum yaptığı için annem şehir dışında. eşim de iş için gitti. çok ama çok sıkılıyorum.
evimizin çok yakınında inşaat yapılıyor. inşallah avm olur. çalışmak istiyorum. evime de yakın olması çok iyi.
işte öyle şeyler :)

Çalışan çalışmaktan evde oturan evden sıkılmakta 😁yer değişebilsek keşke benim hic çalışasım yok valla ☺

Şuan bende oglumla evde doya doya vakıt gecırdıgım gunlerı özledım hatta keske dıyorum ucretsız izin zamanlarına dönebılsem ben sağlık çalışanıyım pandemıde çalıştum evıme 10 gunde bır gelıyodumcunku oglumu çok özlüyordum herkes eve gıtme sakın sarılma diyorlardı ama insan kalbine laf anlatılır mı çok zorlu günlerden gectık benım oglumda en son 12 martta dışarı çıktı psikolojisi çok bozuk onu hıc dısarı cıkarmadık ama ben ve eşim aktıf görevlerde çalışıyoruz niye çıkarmadık sorusuna verecek cevabım yok çunku çalıştıgım ortamlarfa bu hastalıktan vefat eden ınsanları gordukce çıkmamanın daha dogru oldugunu dusundum inşallah güzel zamanlara tekrar dönmek ümidiyle

Şuan bende oglumla evde doya doya vakıt gecırdıgım gunlerı özledım hatta keske dıyorum ucretsız izin zamanlarına dönebılsem ben sağlık çalışanıyım pandemıde çalıştum evıme 10 gunde bır gelıyodumcunku oglumu çok özlüyordum herkes eve gıtme sakın sarılma diyorlardı ama insan kalbine laf anlatılır mı çok zorlu günlerden gectık benım oglumda en son 12 martta dışarı çıktı psikolojisi çok bozuk onu hıc dısarı cıkarmadık ama ben ve eşim aktıf görevlerde çalışıyoruz niye çıkarmadık sorusuna verecek cevabım yok çunku çalıştıgım ortamlarfa bu hastalıktan vefat eden ınsanları gordukce çıkmamanın daha dogru oldugunu dusundum inşallah güzel zamanlara tekrar dönmek ümidiyle
amin canım inşallah allah sağlık versin yeter ki

Pişmanlıklarım çok. Lohusalığın da verdiği skkıntı ile bağırmalarım oldu. Kolik sancısı, kakasını yapamadığı için uykuya dalamamaları vs oldukça bir yandan abisi o dönem oyuncakları fırlatma içini merak ettiği için kırma huyu vardı. Ses yapma diye çok bağırdığım anlar oldu. Şimdilerde uyuduğu anda şiişişt diye kendisi sessize alıyor kendini. Yine de onun pişmanlığı çok. Elimden o an o geldi şimdi olsa yine çaresizlikten yine aynını yapardım belki ama keşke diyorum işte. Umarım sen çok daha iyi yönetirsin süreci. Hep geçecek de kendine. Şimdi birlikte kıkırdıyorlar, yürüyünce beraber koşturacaklar inşaallah sende onları düşün. Büyükçe bir huni tak kafana gülümse 😅
Canım seni burda görmek ne güzel :) Allah kolaylık versin bebeklerinle sana..Bizde durumlar farklı sayılmaz, evde çok sıkılıyorlar binamızın güzel bir bahçesi var hergün bahçede piknik yapıyoruz ama eve çıkma zamanında yinemi ev diye hep dışarda kalmak istiyorlar.Ama bebek gerçekten zor büyüdükçe insan rahatlıyor sende buyuduklerinde rahatlayacaksın.

amin canım inşallah allah sağlık versin yeter ki
Canım nasılsın,, aynen en önemlisi sağlık biz artık dikkat ederek serbest günlerde açık havada bol yürüyüşler yapıyoruz yoksa çocuklar evde patlayacak ama şükür iyiyiz, haftaya Akçaya gidiyoruz annemlere o günü iple çekiyorum:))

hazır evlerdeyken bez bıraktıran var mı?
Ay haritasına göre bayram zamanı bez biraktirma zamanıydı başlayan tüm arkadaşlarım kolaylıkla bir iki günde atlattılar, :) biz daha önce bırakmıştık zaten ama artık çocuklar baya büyüdü 3 yaşını doldurmaya yaklaştılar şimdiden sonra bez bırakmaları çok kolay iki gün zorlar seni sonrası kolay.

selam kızlar, bizde beze devam edenlerdeniz. Benim ikizler daha tam anlamıyla konuşmuyor, hiç hazır olduklarını hissetmiyorum. Temmuzda bir deneme yapmak istiyorum hayırlısı bakalım.

Merhaba kizlar bizim bugun 3.gunumuz bez birakmada insallah kolayca atlatiriz.Cok onemsiyorum bu olayi ben de.Cunku bir kac yerde okuduguma gore ileriki yasaminda karakterine bile etki ediyormus bez birakirken travmatik bir seyler olursa.Biz direk adaptor aldik klozete alistirmaya calisiyorum.Disarisi icin de mecbur bir lazimlik koyacagim arabaya bir tane de baska adaptor

Canım nasılsın,, aynen en önemlisi sağlık biz artık dikkat ederek serbest günlerde açık havada bol yürüyüşler yapıyoruz yoksa çocuklar evde patlayacak ama şükür iyiyiz, haftaya Akçaya gidiyoruz annemlere o günü iple çekiyorum:))
iyiyim canım sağol sen nasılsın. ben de parka götürüyorum saatlerce oynuyor. oh ne güzel tadını çıkarın :))

Canım çocuklar baya büyüdü iki gün zorlanırsanız hemencik alışır ilk iki üç gün sıkıntı artık hazırdır hepsi önemli olan sizin hazır olup bir an evvel bezden kurtulmanız :)
tuvalete yapmicam diyor, kakadan rahatsız olmuyor. bir kere külotla bıraktım kakasını yaptı ve yine hiç rahatsız olmadı. sence yine de denesem mi?

tuvalete yapmicam diyor, kakadan rahatsız olmuyor. bir kere külotla bıraktım kakasını yaptı ve yine hiç rahatsız olmadı. sence yine de denesem mi?
Büyüdü çocuklar canım artık bezi bırakabilirler.Guzel bir adaptör lazimlik gibi bişey al bizde ilk oğlumdan kalan müzikli olan vardı onda başladık..Ilk iki gün anlattığın gibi gececek hiç endişe etme üçüncü gün söyleyecek rahatsız olacak sen sık sık çiş var mı kaka varmı diye banyoya götür böyle böyle alışıp gidecek kız çocuklarının kasları daha da erken hazır oluyor.Bizim 3 ay oldu bezi bıraktık ilk iki gün gece taktım o uyurken baktım gece de yapmıyor maşallah, daha da büyümüş geliyor insana küçük adam oldu bezden kurtulunca :) Sizede kolay gelsin şimdiden.

Büyüdü çocuklar canım artık bezi bırakabilirler.Guzel bir adaptör lazimlik gibi bişey al bizde ilk oğlumdan kalan müzikli olan vardı onda başladık..Ilk iki gün anlattığın gibi gececek hiç endişe etme üçüncü gün söyleyecek rahatsız olacak sen sık sık çiş var mı kaka varmı diye banyoya götür böyle böyle alışıp gidecek kız çocuklarının kasları daha da erken hazır oluyor.Bizim 3 ay oldu bezi bıraktık ilk iki gün gece taktım o uyurken baktım gece de yapmıyor maşallah, daha da büyümüş geliyor insana küçük adam oldu bezden kurtulunca :) Sizede kolay gelsin şimdiden.
Merhaba, tecrübelerine dayanarak ben de bir şey soracaktım :) benim oğlum birazcık(!) inat ne yazıkki.
Müzikli lazımlığımız var teyzemiz getirdi yeğenimden kalan dün güzelce yıkadık pakladık koyduk gözünün önüne. Çok mutlı oldu baktı baktı gülümsedi bu bana ait falan dedi ama gelgelelim oturmuyor oturmam Allah oturmam kesinlikle ısrar etmedim annemdeyim ona da ettirmiyorum ama naspsam

X