Ay senin yazdıklarını okudukca bana kendi halimin baştaki halime benzetiyorum. Benim kayınvalidem bana üşür üşür diye diye kaç kat giydirdi bebeği, sonra bana soğuk içme yelek giy şöyle böyle bir sürü şey söyledi. Bu sefer bende vicdan azabı çekmeye başladım hiç kendi düşüncelerimi bebeğe aktaramadim. Kayınvalidem gidince mesela iki kat pantolon giydiriyordu çocuğa. Ben yavaş yavaş üstündekileri azaltmaya başladım bizim evde çok sıcak olmuyor o yüzden bir zıbın üstüne takım. Takımın üstüne de ince bir yelek giydiriyorum, ayaklarina da örme patiklerden sıcacık oluyor. Ellerini de iyice aç kıvır kollarını ki etrafi keşfetsin dokunsun çocuk. Şapka takıyorum demiştin ama yine ara ara çıkar hava aldır, kulak arkalarını temizlemeyi unutma şapka taktığında orasi çok sıcak kalıyor kir birikebiliyor.
Ve lütfen tabiki büyüklerimizi dinleyelim vardır bir bildikleri ama şöyle olur mu böyle olur mu diyerek bu bebek bakımı geçmez, doktorların dediklerini de dikkate alarak kendi içinden geleni yap. Oğlunada en iyi bakacak kişi sensin annesi