- 5 Aralık 2015
- 5.790
- 11.603
- 36
@nisandeniz ancak girebildim aslında emin değildim viral olduğundan beni şüphelendiren teşhis koymadan birden fazla antibiyotik vermeleri oldu
Biyokimyada yüksek yapmıştım
Etken maddeler ile ilgili makalelere göz gezdirince ilaçları vermedim
İkinci hastane ekstra ilaç yazıp önceki ilaçları sorduğumda onlarada devam edin deyince onasa güvenmedim
HEm kadir Tuğcu hem kendi doktorumuz o ilaçları vermememin doğru olacağı yönünde değerlendirince doğal yollardan gidip takip ettim
Durumu düzelmeyince yeniden gittik doktora en son 3 gün iğne vuruldu ateşi normale döndü
Yaklaşık 1 ay sürdü hastalık
13 gün ateş vardı
Ateşten sonra yüksek hırıltı sonra kusma en son ishal başladı
zafrina89
Şükür bir haftadır iyi ama bu süreçte 3 kg verdi
İyileştik ama elimizde teşhis yok hala
Ankaradayız bir süreliğine 4 farklı hastane gezdik biz normalde küçük bir şehirdeyiz oranın hastanelerini aradım resmen
Biyokimyada yüksek yapmıştım
Etken maddeler ile ilgili makalelere göz gezdirince ilaçları vermedim
İkinci hastane ekstra ilaç yazıp önceki ilaçları sorduğumda onlarada devam edin deyince onasa güvenmedim
HEm kadir Tuğcu hem kendi doktorumuz o ilaçları vermememin doğru olacağı yönünde değerlendirince doğal yollardan gidip takip ettim
Durumu düzelmeyince yeniden gittik doktora en son 3 gün iğne vuruldu ateşi normale döndü
Yaklaşık 1 ay sürdü hastalık
13 gün ateş vardı
Ateşten sonra yüksek hırıltı sonra kusma en son ishal başladı
zafrina89
Şükür bir haftadır iyi ama bu süreçte 3 kg verdi
İyileştik ama elimizde teşhis yok hala
Ankaradayız bir süreliğine 4 farklı hastane gezdik biz normalde küçük bir şehirdeyiz oranın hastanelerini aradım resmen