Olabilir cnmbenim galiba erken döllenme adettimr 2 hafta kala basladi
Evet cnm erken başlamış ama kişiye göre değişiyormuş ztn4+5 bu gün cnm. Bende belirtiler çok erken başladı nedense.
Canım kaç haftalıksın bilmiyorum ama. Ben bugn 5+1 deym. Ve son 1 haftadır yattıgım yerden kalkınca ilk bir kaç dk söylediğin şeyleri yaşıyorum.Kızlar acil yardım istiyorum bu sabah yataktan kalkınca karnıma batma şeklinde hafif ağrı girdi. Tık tık tık diye batıp çıkıyor çok rahatsız edici değil sanki kalp atıyor gibi yani sizede öyle oldumu
Senin kese göründü mu cnmCanım kaç haftalıksın bilmiyorum ama. Ben bugn 5+1 deym. Ve son 1 haftadır yattıgım yerden kalkınca ilk bir kaç dk söylediğin şeyleri yaşıyorum.
benim de 5+4 oldu :)5 haftalikken kese goruldu ama daha kalp atislarina bakilmadii
Canım benim c.tesi kahverengi lekelenmem oldu. Onun için gitmiştik 4+6 da gördük keseyi vajinal muayenede.Senin kese göründü mu cnm
Anladım cnm benim hastane çok uzak ve yol çok sarsıcı daha gitmedim ben 6 hafta olsun kalbini de duyarım inşallah.Canım benim c.tesi kahverengi lekelenmem oldu. Onun için gitmiştik 4+6 da gördük keseyi vajinal muayenede.
İnşallah canım ya. Dört gözle onu bekliyorum ben de. Hayırlısıyla rabbim kucagımıza almayı nasip etsin.Anladım cnm benim hastane çok uzak ve yol çok sarsıcı daha gitmedim ben 6 hafta olsun kalbini de duyarım inşallah.
Aminn cnm rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahİnşallah canım ya. Dört gözle onu bekliyorum ben de. Hayırlısıyla rabbim kucagımıza almayı nasip etsin.
Kaç haftalıkken bu sonuç çıktı canımMerhabalar benim cuma günü kan testim 489du pazartesi tekrar yaptırdım 2725 çıktı artış nasıl acaba
havalardan olabilir canım.Kızlar benim başım çok ağrıyor normal mi bu
Minoset plus var evde ama dayanabildigim kadr dayancam artk icmicemhavalardan olabilir canım.
minoset alabilirsin. bana doktorum 3 taneye kadar minoset önermişti. ama plus olanı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?