- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 148
- 33
Bunu biliyorum canım o yüzden çok içiyorum ama geçmiyor malsfSu tüketimi de önemli hanımlar, az su icmekte baş ağrısı yapabilirmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunu biliyorum canım o yüzden çok içiyorum ama geçmiyor malsfSu tüketimi de önemli hanımlar, az su icmekte baş ağrısı yapabilirmis
Tatlim bana doktorum verdi. Sende doktoruna sorabilirsin. 1 tane icsen rahatlarsin daha gece uzun bunun sabahi var.Minoset plus var evde ama dayanabildigim kadr dayancam artk icmicem
Adetim 5gün gecikti şu anKaç haftalıkken bu sonuç çıktı canım
Çok iyi çıkmış. Benim 4+5 de 891 di yarın tekrarlanacak bakalım be çıkacakAdetim 5gün gecikti şu an
Hayırlı olsun canım yarın benim de 4+6 olacak ve kontrole gideceğim daha doğrusu öğrendikten sonra ilk defa gideceğim umarım bizde keseyi görürüz:)Kizlar bende geldim araniza.dun cok buyuk bir mucizenin benimle oldugunu ogrendim hala soklardayim.bugun doktora gittim.4+6 mis ve keseyi gorduk cok sukur.o duyguyu hala anlatamam..
Valla bende dun ogrendim canim.dayanamayip hemen bugun gittim doktora.sukur gorduk keseyi simdi kalp atisi stresi basladi.umarim guzel haberler alirsin sende kuzumHayırlı olsun canım yarın benim de 4+6 olacak ve kontrole gideceğim daha doğrusu öğrendikten sonra ilk defa gideceğim umarım bizde keseyi görürüz:)
İnşallah yükselir canım seninde :) bende keseyi görmeyi bekliyorum bakalım :)Çok iyi çıkmış. Benim 4+5 de 891 di yarın tekrarlanacak bakalım be çıkacak
Amin canım inşallah:)Valla bende dun ogrendim canim.dayanamayip hemen bugun gittim doktora.sukur gorduk keseyi simdi kalp atisi stresi basladi.umarim guzel haberler alirsin sende kuzum
doktorum beni 7+3 olunca çağırdı acaba ben 10 gün beklemesem de haftaya pzt mi gitsemBizde pazartrsi 6+3 te kalp atışını duyduk çok güzel bir duygu inşallah hepimizin sağlıklı bir şekilde devam eder.
Genelde duyuyorlar ama heyecanını anlıyorum bende çok heyecanlıydım geçen hafta keseyi görünce doktor haftaya tekrar gel bakalım dedi kalp atışı duyuldu. Bir arkadaşım 5+4 te duymuş biride 8 haftada duymuş galiba değişiyor gelişime göre.doktorum beni 7+3 olunca çağırdı acaba ben 10 gün beklemesem de haftaya pzt mi gitsem
napim dayanamıyorum heyecandan
haftaya pzt 6+3 olurum sizce kalp atışını duyarmıyım?
Bende cumartesi gitcem 6+3 oluyorum insAllah duyarız bizdeeBizde pazartrsi 6+3 te kalp atışını duyduk çok güzel bir duygu inşallah hepimizin sağlıklı bir şekilde devam eder.
Merabalar.hayirli olsun.jese karindanmi gozuktu.birde beta degernz kacti kese gozuktugundeKizlar bende geldim araniza.dun cok buyuk bir mucizenin benimle oldugunu ogrendim hala soklardayim.bugun doktora gittim.4+6 mis ve keseyi gorduk cok sukur.o duyguyu hala anlatamam..
İnşallah duyarsınız canım ben 2 senedir bekliyorum ilk hamileliğim o yüzden çok heyecanlıydı bizim için. Sağlıklı bir şekilde kucağımızada almak nasip olur.Bende cumartesi gitcem 6+3 oluyorum insAllah duyarız bizdee
hayırlı olsun canım ne güzel haber :)Hayirli geceler kizlar 2 yil sonunda mucizeme tam dogum gunumde dün sabah kavustum heyecandan sevincten uyku girmiyo gözüme Özelde yaptirdim testi sonuç 239 çıktı ama kac haftalik oldugu hakkinda tam bi bilgiye sahip degilim sat 19 mart hesaplayicilara gore 3+4 cıkıyo kontrole nezaman gitmeliyim? Birde sormak istediğim hep duyariz vajinal ultrason zararlı derler ve her muaynemde illaki kanamam olurdu bi sorun oluyor mu? Rabbim bebeklerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah