• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Hayırlı olsun canım. Ama Beta hcg 1500 olmadan kese görünmüyor istersen bi kaç kez 2 gün arayla beta hcg yı takip et.
Teşekkür ler canım sık sık takip edeceğim inşallah beta yi çarşamba da randevum var zaten

evet canım karna doğru değil bele doğru kivrik ucu. o yüzden kese zor goruluyo alttan bakiliyo. zararı yok deselerde ilk gebeliğimde sürekli alttan bakıldı o yüzden korkuyorum acabalarım var bekleyeceğim 2 hafta

Kizlar belirtileriniz ne..bnde pek bi belirti yok.dusuk yaptigimda sancilar agrilar birden.kesilmisti

Benim çok ayakta durunca gaz sancisina benzer bir sancı giriyor oturunca geçiyor. Arada migdem bulanıyor. Tatlı kesinlikle görmek istemiyorum. Birde sürekli wcye gidiyorum idrar durmuyor.

benim akşamları karnım ağrıyo belim de fena halde. göğüslerde ağrı. başka bişey yok şimdilik. bende karin ağrısından korkuyorum

Benim çok ayakta durunca gaz sancisina benzer bir sancı giriyor oturunca geçiyor. Arada migdem bulanıyor. Tatlı kesinlikle görmek istemiyorum. Birde sürekli wcye gidiyorum idrar durmuyor.
Bende tek ev gidiyorum okadar :) kaç haftalıksin cnm

Ya bende de ara ara gelen kasıktaki batma gibi agrılar az biraz bel agrısı ve göğüs agrısı var.

ben daha dr gitmedim daha ama adete göre 16 aralık cikiyo. tahminime göre 20 aralık. kararı dr verecek :)

Back