Teşekkür ler canım sık sık takip edeceğim inşallah beta yi çarşamba da randevum var zatenHayırlı olsun canım. Ama Beta hcg 1500 olmadan kese görünmüyor istersen bi kaç kez 2 gün arayla beta hcg yı takip et.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ler canım sık sık takip edeceğim inşallah beta yi çarşamba da randevum var zatenHayırlı olsun canım. Ama Beta hcg 1500 olmadan kese görünmüyor istersen bi kaç kez 2 gün arayla beta hcg yı takip et.
Aminn insevet eski takvim kalmis Simdi farkettim. Rabbim kimseye yaşatmasın çok zor. Rabbim doğacak olanlara sağlık versin insallah
Bunu bende çok merk ediyorm ben çok korkyrm sürekli geçmeyen bulantidan ya:-(Ya kızlar bişey sorucam. Mide bulantılarınız falan var mı? Kalıncı haftada başladı?
Allah korusun cnm ya düşünme öyle benmde hiç belirtim yok öyle agrım flnda yok yaniKizlar belirtileriniz ne..bnde pek bi belirti yok.dusuk yaptigimda sancilar agrilar birden.kesilmisti
Bende tek ev gidiyorum okadar :) kaç haftalıksin cnmBenim çok ayakta durunca gaz sancisina benzer bir sancı giriyor oturunca geçiyor. Arada migdem bulanıyor. Tatlı kesinlikle görmek istemiyorum. Birde sürekli wcye gidiyorum idrar durmuyor.
Son adet 10 mart ama benm tüp bebek cnm 24 martta 5.gun embryosu dondurulmuş transfer oldum cnmbebegim gel son adet tarihin ayın kaciydi benim de 16 aralık gibi sanki
Amin cnm inşallah hepimiz . Senin 20 aralık yazıyor ama 4 haftalık gözüküyor nasl oluyor hiç anlamiyorumda:)Anladım canım sağlıcakla kucağına al inş.
4+5 bu gün cnm. Bende belirtiler çok erken başladı nedense.Bende tek ev gidiyorum okadar :) kaç haftalıksin cnm
Mesela goguslerim 8 gün kala ağrımaya başladı. Kasık agrilarim gaz var birde sizde de öyle mı4+5 bu gün cnm. Bende belirtiler çok erken başladı nedense.
benim galiba erken döllenme adettimr 2 hafta kala basladiMesela goguslerim 8 gün kala ağrımaya başladı. Kasık agrilarim gaz var birde sizde de öyle mı