Canım tam iki kat dediklerine bakma. Düşüş olmadığı sürece sorun yaratmaz. İnşallah benim de artışmdevam eder :)Kızlar bisey sorcam çarşamba beta 722 çıkmıştı bugün 1.177 cıktı tam iki katı artmamış bi sorun olmaz umarım demi
Inşallah cnm içim rahatladi:) senin kaçıncı gün bugün inşallah artar degerin kac suan. Bide ilk ultrosnda alltanmi bakiyolar karindanmiCanım tam iki kat dediklerine bakma. Düşüş olmadığı sürece sorun yaratmaz. İnşallah benim de artışmdevam eder :)
Naptn cnm test yaptın mi
Inşallah gelmez ve mucizene kavuşursun cnmyapmadım cnm bugun bat günüm beklıyorum yarına kadar gelmez se yarın kan tahlılı yaptıracam ınsallah gelmez lütfen dularınızda banada yer verın
inşallah canım güzel dileklerın ıcın cok tsk ederımInşallah gelmez ve mucizene kavuşursun cnm
Canım ben 4+4 deyim. En son salı günü 269 du b-hcg. Ultrasona girmedim henüz. P.tesi randevum var o zaman bakılacak sanırım.Inşallah cnm içim rahatladi:) senin kaçıncı gün bugün inşallah artar degerin kac suan. Bide ilk ultrosnda alltanmi bakiyolar karindanmi
Anladım cnm inşallah hayrlsyla değerin artar ve keseyi görürsün pazartesiCanım ben 4+4 deyim. En son salı günü 269 du b-hcg. Ultrasona girmedim henüz. P.tesi randevum var o zaman bakılacak sanırım.
Amiin inşallah canım. Saglıcakla alalım hepimiz kucagımıza allahın izniyleAnladım cnm inşallah hayrlsyla değerin artar ve keseyi görürsün pazartesi
Amin cnm inşallah benden bidaha kan istemediler bin olunca istemiyorlar herlde :)Amiin inşallah canım. Saglıcakla alalım hepimiz kucagımıza allahın izniyle
Canim tecrübeli arkadaslar da yorum yapsin ama cok kişi de olan biseymis. Hemen doktoruna basvur tedbir amacli ilac veriliyormus. Kendini de bebisi de strese sokma lutfenBu sabaha karşı 5 civarında kirli kahverengi bir akıntım oldu. Korkudan aklımı kaçırmak üzereyim. Hiç yaşadınız mı böyle bişey nolur dua edin benimle kalsın meleğim
Şimdi çıktım doktordan hemen geldik. Kese yerinde çok şükür. İlaç verdi 10 gün istirahat dediCanim tecrübeli arkadaslar da yorum yapsin ama cok kişi de olan biseymis. Hemen doktoruna basvur tedbir amacli ilac veriliyormus. Kendini de bebisi de strese sokma lutfen
Hamilesin cnmMerhaba benimde adetim bi gün gecikmişti kan tahlili yaptırdım değerim 689 çıktı. Doktor perşembe gününe randevu verdi. Kan değerim nasıl sizce
Kimyasal gebelik falan olabilir mi acaba onu bikaç test daha yaptırdığımız da mı anlarızHamilesin cnm
Cnm 6 haftadan önce kese görünmez ama farklı gebeliklerde HCG yükselmesi düşük olur. Normal gebelikte ise her gün yaklaşık 2 kat artar. Şimdi doktor senin keseyi göremediği için bir daha tahlil yapıp oranlara bakacaktır. Kafana neden takıyorsun ki. Bir problem yoktur. Allah'a dua et.Kimyasal gebelik falan olabilir mi acaba onu bikaç test daha yaptırdığımız da mı anlarız
Çok şükür cnm dinlen hep yat bnceŞimdi çıktım doktordan hemen geldik. Kese yerinde çok şükür. İlaç verdi 10 gün istirahat dedi
Ben perşembe günü gorucem inşllah cnm dünden beri bogazm aciyor ve oksuryrmKızlar nasılsınız, her şey yolunda mı keseler kalp atışları göründü müü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?