Çok dikkat et canım. Bala karabiber karıştır macun gibi yap yut çok iyi geliyor. Ben hala yatıyorum. Hapşırmaya öksürmeye korkuyorum.Ben perşembe günü gorucem inşllah cnm dünden beri bogazm aciyor ve oksuryrm
Tamam cnm onuda denerim. Ben hiç yatmıyorum ama artk dikkat edicemÇok dikkat et canım. Bala karabiber karıştır macun gibi yap yut çok iyi geliyor. Ben hala yatıyorum. Hapşırmaya öksürmeye korkuyorum.
Inşallah hayrlisyla değerin artar cnmbnde bıkac gune bu foruma katırlırım hayrlısıyla ınsallah dun kan verdm 18 cıktı yarn tekrarlıcam bakalm allah buyukk
Inşallah hayrlisyla değerin artar cnm
İnşallaah yükselir canım. Hiç üzme kendini hep olumlu düşün. Gerçekten moral o kadar önemli bir faktör ki. Ben c.tesi kahverengi lekelenmeler gördügümde aklımı yitiriyorum sandım ama hep bişey olmadı mercimegim benimle diye düşündüm. Çok şükür de benimle. Sen de öyle yap moral her şey şu anda direk etkiliyor.amın canm yarn bellı olckkısmetse artmssa umudum artacakkk baya ekn verdm kanı stres yaptm bosakendıme
İnşallaah yükselir canım. Hiç üzme kendini hep olumlu düşün. Gerçekten moral o kadar önemli bir faktör ki. Ben c.tesi kahverengi lekelenmeler gördügümde aklımı yitiriyorum sandım ama hep bişey olmadı mercimegim benimle diye düşündüm. Çok şükür de benimle. Sen de öyle yap moral her şey şu anda direk etkiliyor.
Yüksek ama bu kötü bişey degil canım üzülme sakın.Arkadaslar merhaba. Benim sat 9 mart. Adetim 3 gun gecikti. Persembe gunu hcg 134 cikti. Bugun yani 4gun sonra 1043. Sizce normal mi? Yarin doktora gidecegim. Cok mu yuksek acaba
Allah saglik versin meleginize.ins saglikli bi sekilde ilerlermerhaba bende araniza katıldım çok şükür.Kasim ayında 7 haftalıkken bebeğinin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Çok korkuyorum Rabbim herkesin yavrusunu korusun. henüz dr a gitmedim son adet tarihim 11 mart. ters rahim olduğu için alttan muayene istemiyorum. sanırım 4+2 deyim
Sizin takvim onceki beneginize ait heralde.bnde ocakta dusuk yaptim. Haberi aldgmda butun siteleri silmistim.allah bi.daha uasatlasn insAmin insallah
Merhaba canım bende varım dün öğrendim beta 394 çıktı çarşamba doktora gideceğim rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasıl etsin :)Herkese merhaba, 2 yıllık zor bir bekleyiş ve uzun süren tedavilerin ardından ilk aşılamada gelen mucizem bugün 4+3 günlük. Rabbim izin verirse Aralık 5-15 arasında kucağımıza alacağız. Var mı benim gibi bebeğini yeni ögrenen mucizesine kavuşan?
Amiin canım saglıcakla gelsin meleklerimiz kucagımıza inşallahMerhaba canım bende varım dün öğrendim beta 394 çıktı çarşamba doktora gideceğim rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasıl etsin :)
Benim bhcg 869 iken keseyi gördük canım.Hayırlı olsun canım. Ama Beta hcg 1500 olmadan kese görünmüyor istersen bi kaç kez 2 gün arayla beta hcg yı takip et.
Ters rahim derken? Rahmin geriye dönük olması mı? Alttan muayene olmaması mı gerekiyor öyle olunca?merhaba bende araniza katıldım çok şükür.Kasim ayında 7 haftalıkken bebeğinin kalbi durduğu için kürtaj oldum. Çok korkuyorum Rabbim herkesin yavrusunu korusun. henüz dr a gitmedim son adet tarihim 11 mart. ters rahim olduğu için alttan muayene istemiyorum. sanırım 4+2 deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?