2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Kızlar merhabam b ende aralık annesi olacağım inşallah ..adete 3 gün kala yani 7 Nisa'nda 17.68 çıktı bugün tekrar kan verdim yani 11 Nisa'nda 115 çıktı normal dimi

Merhabalar

Allahın izniyle ben de bebişime tahminen aralık gibi kavuşacağım. SAT 10 mart, cumartesi günü beta hcg 230 küsürdü. Yarın doktor kontrolüm var

Kizlar bende geldim araniza.dun cok buyuk bir mucizenin benimle oldugunu ogrendim hala soklardayim.bugun doktora gittim.4+6 mis ve keseyi gorduk cok sukur.o duyguyu hala anlatamam..

Kizlar bende geldim araniza.dun cok buyuk bir mucizenin benimle oldugunu ogrendim hala soklardayim.bugun doktora gittim.4+6 mis ve keseyi gorduk cok sukur.o duyguyu hala anlatamam..
Hayırlı olsun canım yarın benim de 4+6 olacak ve kontrole gideceğim daha doğrusu öğrendikten sonra ilk defa gideceğim umarım bizde keseyi görürüz:)

Hayırlı olsun canım yarın benim de 4+6 olacak ve kontrole gideceğim daha doğrusu öğrendikten sonra ilk defa gideceğim umarım bizde keseyi görürüz:)
Valla bende dun ogrendim canim.dayanamayip hemen bugun gittim doktora.sukur gorduk keseyi simdi kalp atisi stresi basladi.umarim guzel haberler alirsin sende kuzum

beklemek hiç bitmiyor :)
önce kan testi için gün say, sonra keseyi görme endişesi yaşa şimdi kalp atışlarını duymak için bekle... heyecan çok :)

Bizde pazartrsi 6+3 te kalp atışını duyduk çok güzel bir duygu inşallah hepimizin sağlıklı bir şekilde devam eder.

Bizde pazartrsi 6+3 te kalp atışını duyduk çok güzel bir duygu inşallah hepimizin sağlıklı bir şekilde devam eder.
doktorum beni 7+3 olunca çağırdı acaba ben 10 gün beklemesem de haftaya pzt mi gitsem
napim dayanamıyorum heyecandan
haftaya pzt 6+3 olurum sizce kalp atışını duyarmıyım?

doktorum beni 7+3 olunca çağırdı acaba ben 10 gün beklemesem de haftaya pzt mi gitsem
napim dayanamıyorum heyecandan
haftaya pzt 6+3 olurum sizce kalp atışını duyarmıyım?
Genelde duyuyorlar ama heyecanını anlıyorum bende çok heyecanlıydım geçen hafta keseyi görünce doktor haftaya tekrar gel bakalım dedi kalp atışı duyuldu. Bir arkadaşım 5+4 te duymuş biride 8 haftada duymuş galiba değişiyor gelişime göre.

Merabalar.hayirli olsun.jese karindanmi gozuktu.birde beta degernz kacti kese gozuktugunde

Hayirli geceler kizlar 2 yil sonunda mucizeme tam dogum gunumde dün sabah kavustum heyecandan sevincten uyku girmiyo gözüme Özelde yaptirdim testi sonuç 239 çıktı ama kac haftalik oldugu hakkinda tam bi bilgiye sahip degilim sat 19 mart hesaplayicilara gore 3+4 cıkıyo kontrole nezaman gitmeliyim? Birde sormak istediğim hep duyariz vajinal ultrason zararlı derler ve her muaynemde illaki kanamam olurdu bi sorun oluyor mu? Rabbim bebeklerimizi saglicakla kucagimiza almayi nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah

hayırlı olsun canım ne güzel haber :)
ilk etapta değerini takip etmen lazım. dün yaptıysan yarın tekrar aynı yerde aynı saatte yaptır. sonucun 2 katına çıkıyorsa gebelik devam ediyor demektir. 5000 seviyesine geldiğinde (5.hafta civarı) doktor ilk muayene için çağırır zaten keseyi görmek için. henüz değerin çok az. karından yapılan ultrasonda bazen kese gözükmeyebiliyor o nedenle vajinal ultrasonla bakıp görmesi daha kolay oluyor, merak etme bir problem olmaz :) şimdilik folik asit hap içmeye başla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…