Ne güzel cannimm gözünüz aydın olsunİnşallah duyarsınız canım ben 2 senedir bekliyorum ilk hamileliğim o yüzden çok heyecanlıydı bizim için. Sağlıklı bir şekilde kucağımızada almak nasip olur.
Rabbim hepimizin yavrusunu kuçağına almayı nasip etsin sitede nasıl hamileliği kaydediyorsunzHerkese merhaba, 2 yıllık zor bir bekleyiş ve uzun süren tedavilerin ardından ilk aşılamada gelen mucizem bugün 4+3 günlük. Rabbim izin verirse Aralık 5-15 arasında kucağımıza alacağız. Var mı benim gibi bebeğini yeni ögrenen mucizesine kavuşan?
Amin cnmRabbim hepimizin yavrusunu kuçağına almayı nasip etsin sitede nasıl hamileliği kaydediyorsunz
Sagol canim.yok alltan ultrasonla bakti canim.4+5 te 1473 cikti degerim.doktorum bidaha baktirmana gerek yok dedi.valla hala inanamiyorum bu mucizeye.benimki 2 asailama 3 tup bebekten sonra kendiliginden gelen mucize oldu.rabbim kimselere aratmasinMerabalar.hayirli olsun.jese karindanmi gozuktu.birde beta degernz kacti kese gozuktugunde
Sagol canim.yok alltan ultrasonla bakti canim.4+5 te 1473 cikti degerim.doktorum bidaha baktirmana gerek yok dedi.valla hala inanamiyorum bu mucizeye.benimki 2 asailama 3 tup bebekten sonra kendiliginden gelen mucize oldu.rabbim kimselere aratmaQUOTE]
Ot masalllh.allh saglikla dunyaya getirkeyi nasio etsin.bnde bugun karindan gordum keseyi.henuz bebek goremedik
Hadi hayirlisi canim.ins guzel haberlerle gelirsin.Benimde bugin 7.gun olmadm pazaryesi kan vervm ins bende aralk annesiyimdr:)
Valla bende 5+2 yim canim ama bende hic belirti yok.oyuzdende hic hamileligi kabullenemedim vallaKızlar migde bulantısı veya kusma yaşayan varmı 5+2 olacak yarın ama bütün belirtiler kayboldu. Sanki çocuk yok gibime geliyor.
Bnmde yarin 5+2 olcak ayniyiz galiba. Bnmde. Adet doneminde sdc karbim da sanci vardi iki gundur hicbi belirti kalmadi.bugun dr a gittim kese gozuktu hersey normal dedi.ins sknti yoktur..normaldirKızlar migde bulantısı veya kusma yaşayan varmı 5+2 olacak yarın ama bütün belirtiler kayboldu. Sanki çocuk yok gibime geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?