2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

İnşallah duyarsınız canım ben 2 senedir bekliyorum ilk hamileliğim o yüzden çok heyecanlıydı bizim için. Sağlıklı bir şekilde kucağımızada almak nasip olur.
Ne güzel cannimm gözünüz aydın olsun evet benimde ilk hamileligim ve sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlı :))) insAllah Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin

hayırlı olsun canim. Rabbim kucagina almayi nasip etsin. Ben kasim ayinda düşük yaptım. Kese görünmediği için alttan muayene oldum her defasında kanamam arttı şuan benim sat a göre 4+6 ama henüz gitmedim dr a haftaya düşünüyorum hgitmeyi. hatta görünmezse alttan istemiyorum bakılsın. inşallah tek seferde görürsün. senin daha çok erken genelde beta hcg 1500 u geçince görülüyor. 2 gün arayla testi tekrarla artış varsa inş sıkıntı yoktur.

merhaba kizlar benim tahmini doğum 18 aralık 2017 gosteriyo çok şükür 4 yılın ardından kaldım ben inşallah isteyen herkese yakın zamanda versin rabbim

kızlar bugün ilk kez kan verdim 4 + 4 günlüğüm hesabıma göre ve kanda 274 çıktı ıyi mi sizce ha bide doktorum bebek en fazla 2 haftalık dedi

Teşekkur ederim ilk olunca tecrubesizlik ve bide ustune 2 yil tedaviler derken kaybetmek korkusu allah korusun çok erken ögrenmek iyi olmadi :) yarin tekrar yaptiriym test insallah artar

allah sağlikli ewlat nasip etsin insallah bende dun ogrendim 239 cikti internettekilerden mi hesapladiniz?

Merhaba arkadaşlar ben de yeni öğrendim hamile olduğumu 4+5 kanamam oldu cumartesi günü Dr kontrolüm var kese ye bakılacak inş bebeğim iyidir

Rabbim hepimizin yavrusunu kuçağına almayı nasip etsin sitede nasıl hamileliği kaydediyorsunz

Merhabalar bende yeni öğrendim hamile olduğumu dün evde test yapmıştım iki tane pozitif çıktı ikiside bugünde kan tahlili yaptırdım beta HCG değerim 1250,38 çıkmış yarında doktora gitmeyi planlıyorum. 4 haftalık 2.günlük hesaba göre umarım herşey yolunda gider.Çok heycanlıyım çok korkuyorum çok endişeliyim .

Merabalar.hayirli olsun.jese karindanmi gozuktu.birde beta degernz kacti kese gozuktugunde
Sagol canim.yok alltan ultrasonla bakti canim.4+5 te 1473 cikti degerim.doktorum bidaha baktirmana gerek yok dedi.valla hala inanamiyorum bu mucizeye.benimki 2 asailama 3 tup bebekten sonra kendiliginden gelen mucize oldu.rabbim kimselere aratmasin

Merhabalar, ben de 5. haftanın içindeyim. Aralık 2016'da düşük yaptım ama kürtaj olmadım. İlk gebeliğimde kanamalarım vardı ve düşükle sonuçlandı. Şu anki gebeliğimde ağrılarım ve kanamam çok şükür ki yok... Pazartesi günü ilk defa doktora gittim ve karından kese görüldü. Doktor, önümüzdeki pazartesi kontrole çağırdı. Kalp atışı ne zaman duyulur acaba? Sizin kaçıncı haftada duyulmuştu?

Kızlar migde bulantısı veya kusma yaşayan varmı 5+2 olacak yarın ama bütün belirtiler kayboldu. Sanki çocuk yok gibime geliyor.

Benimde bugin 7.gun olmadm pazaryesi kan vervm ins bende aralk annesiyimdr:)

Kızlar migde bulantısı veya kusma yaşayan varmı 5+2 olacak yarın ama bütün belirtiler kayboldu. Sanki çocuk yok gibime geliyor.
Valla bende 5+2 yim canim ama bende hic belirti yok.oyuzdende hic hamileligi kabullenemedim valla

Bnmde yarin 5+2 olcak ayniyiz galiba. Bnmde. Adet doneminde sdc karbim da sanci vardi iki gundur hicbi belirti kalmadi.bugun dr a gittim kese gozuktu hersey normal dedi.ins sknti yoktur..normaldir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…