2017 Aralık'ta mucizesine kavuşacak olan anneler

Selamlar hamilelikte karin çatlağı icin kullandığınız tavsiye edebileceğiz ürünler var mi acaba
Lierac çatlak önleyici jel krem kullanıyorum 29 haftalığım 16. Haftadan beri kullanıyorum doktorun tavsiyesiyle aldım şuan için bir sorunum yok ama ilerleyen zamanda nasıl olur bilemiyorum

Benim 2 hafta once doktor kontrolumde dogum pozisyonuna gelmisti. Ama sonra bir hafta once tekrar gittigimde bizim yaramaz geri dınmustu basi yukaridaydi. Daha zaman var donerler dogum pozisyonunu bulurlar insallah.
benmde en son dönmüştü bugun öğledn sonra kontrolmz varda ama ben normalden korkuyorm çok fazla nasıl olcak bilmiyorum

benmde en son dönmüştü bugun öğledn sonra kontrolmz varda ama ben normalden korkuyorm çok fazla nasıl olcak bilmiyorum

Evet insan bir korkuyor normal dogumdan ama sezeryanda da o agrilari acilari dogum ertesi cekiyor galiba insanlar... sanirim akisina birakmak lazim, kismet. Senin daha yakin galiba dogum

Evet insan bir korkuyor normal dogumdan ama sezeryanda da o agrilari acilari dogum ertesi cekiyor galiba insanlar... sanirim akisina birakmak lazim, kismet. Senin daha yakin galiba dogum
benm başıma neler geldi tam motive etmiştm kendimi dün çıktım hastnede daha doğrusu kurtuldum yani hapishane gibi bi yerdi girdin an bittş benim nst takibi için yatış yapalım dedi gitti doğum haneye yatrdılar herks orda doğum yapmk için gelmiş gözümn önünde gördm öle allahım kabustu çıkmak istedm çıkartmadılar serumu aldım elmden gidecn dedm doktr bağrıyor bende ona bağırdım sen ne bağrısyosn bana hapishanemi burası fln dedm. ayy çok kötydü dopum yeri ya

Ayy gecmis olsun canim kotu olmus. Ben de hastanede yattim dungece, dogumhaneden sesler geliyordu az az, bebektir dedim ama galiba dogum yapan kadinin sesiysi. Tv sesini actim duymayim diye. Erkenden maruz kalmayalim, hayırlısı.

Merhaba anneler. Hepimiz için geri sayın başladı inş herkesten mutlu haberleri teker teker alırız inş. Biz de doğum pozisyonu almışız. Ağrılar baskılar arttı bakalım gelsin artık munnaklar

merhaba aralık anneleri beni de bir korku stres bastı anlatamam normal mi sezeryan mı nasıl olacak belli değil ilk hamilelik birde sizde durumlar nasıl?

Benim kızımda 40 hafta beklemicek dedi doktorum, ağrı sancılarım çok fazla artık geleceği anı bekliyoruz

Benim kızım 38+3 günlükken normal doğumla dünyaya geldi dün kızlar,Allah herkese nasip etsin inşallah. Sadece birkaç alttan dikilin var, o da geçicek inşallah. Üzerine oturamıyorum

Bugün minik kızım dünyaya geldi. 38+4 3600 gr. Maşallah

Anneler sezeryan olduğum için ilk gün sütüm gelmedi, hemşirelere mama için ısrar ettim. Az miktar mamayı emzirirken enjektörle yandan verdik. Şimdi mışıl mışıl uyuyor. Rabbim hepimize sağ salim kuzucuklarımızı kucaklamayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…