Lierac çatlak önleyici jel krem kullanıyorum 29 haftalığım 16. Haftadan beri kullanıyorum doktorun tavsiyesiyle aldım şuan için bir sorunum yok ama ilerleyen zamanda nasıl olur bilemiyorumSelamlar hamilelikte karin çatlağı icin kullandığınız tavsiye edebileceğiz ürünler var mi acaba
Selamlar hamilelikte karin çatlağı icin kullandığınız tavsiye edebileceğiz ürünler var mi acaba
31+4 haftalıktayım bebeğimin kilosu 1.650 gr sizce iyimi
cnm bşy sorcam bebeğin pozisyonu nasıl senin acabaBence iyi, benim de hemen hemen oyleydi sanirim. Bebisten bebise degisiyor, doktora sormak lazim normal aralikta mi diye bence. Zaten iyi gitmezse doktor mutlaka soyler.
cnm bşy sorcam bebeğin pozisyonu nasıl senin acaba
benmde en son dönmüştü bugun öğledn sonra kontrolmz varda ama ben normalden korkuyorm çok fazla nasıl olcak bilmiyorumBenim 2 hafta once doktor kontrolumde dogum pozisyonuna gelmisti. Ama sonra bir hafta once tekrar gittigimde bizim yaramaz geri dınmustu basi yukaridaydi. Daha zaman var donerler dogum pozisyonunu bulurlar insallah.
benmde en son dönmüştü bugun öğledn sonra kontrolmz varda ama ben normalden korkuyorm çok fazla nasıl olcak bilmiyorum
benm başıma neler geldi tam motive etmiştm kendimi dün çıktım hastnede daha doğrusu kurtuldum yani hapishane gibi bi yerdi girdin an bittş benim nst takibi için yatış yapalım dedi gitti doğum haneye yatrdılar herks orda doğum yapmk için gelmiş gözümn önünde gördm öle allahım kabustu çıkmak istedm çıkartmadılar serumu aldım elmden gidecn dedm doktr bağrıyor bende ona bağırdım sen ne bağrısyosn bana hapishanemi burası fln dedm. ayy çok kötydü dopum yeri yaEvet insan bir korkuyor normal dogumdan ama sezeryanda da o agrilari acilari dogum ertesi cekiyor galiba insanlar... sanirim akisina birakmak lazim, kismet. Senin daha yakin galiba dogum
benm başıma neler geldi tam motive etmiştm kendimi dün çıktım hastnede daha doğrusu kurtuldum yani hapishane gibi bi yerdi girdin an bittş benim nst takibi için yatış yapalım dedi gitti doğum haneye yatrdılar herks orda doğum yapmk için gelmiş gözümn önünde gördm öle allahım kabustu çıkmak istedm çıkartmadılar serumu aldım elmden gidecn dedm doktr bağrıyor bende ona bağırdım sen ne bağrısyosn bana hapishanemi burası fln dedm. ayy çok kötydü dopum yeri ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?