Bende varmm :) Çok şükür 3 sene sonra 2.tup bebek denememde hamileyimRabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Canım keseyi ne kadarlıkken gördünüz. Kalp atışı ne zaman alındı? Şimdi onları bekliyorum ben de hem heyecan hem de korku ileBende 2 yil beklemenin sonunda cok sukur tedavi falan almadan bebegim tutunmus bana bizde 7+1 deyiz ins hepimiz saglikli bi sekilde bebklerimizi kucagimza aliriz
Merhaba kızlar bende Reglin 27. Gününde yani bugun kan tahlili verdim 77.9 cikti
doktora gittim pazartesi günü gel testi tekrarlayalım dedi sonuca göre kese için gün söyleyeyim dedi
Çok heyecanlıyım ne kadarlık hiç bilmiyorum 4 haftalık sanırım değil mi
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah herkese bu duyguyu yaşatsın
17 nisanda ameliyat olacakken anne adayı olduğumu öğrendim
ne kadarlık oldu senin ki 5 haftalık mı?Bende varmm :) Çok şükür 3 sene sonra 2.tup bebek denememde hamileyimRabbim hepimize sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
O zaman benim bugün 3+6 günlük tahmini canımCanım ben de ilk baktırdıgım da 3+5 günlüktü 60.50 çıktı degerim. Sonra 4+ 1 de 269 a yükselmişti
Kuzum yemek konusunda p.tesi görüşücez doktorumla. Ama ben dikkat etmeye çalışıyorum. Fast food ve hazır içecek yiyecek tüketmemeye çalışıyorum. Su ayran hariç bişey içmiyorum diyebilirim.O zaman benim bugün 3+6 günlük tahmini canım
İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız çok korkuyorum bişey olacak diye dinleniyorum çok sık
Ne yiyip ne içelim canım
Bol bol su içiyorum ve tatlı yemiyorum şimdilik
Önerilerin var mı
İnşallah sorunsuzz onu da atlarsınız canım. Benim de pazartesi keseye bakalıcak hayırlısı ile görünse de5 haftalikken kese goruldu ama daha kalp atislarina bakilmadii
Bende su dışında içmiyorum canım çayı da kestim günde 1 bardakKuzum yemek konusunda p.tesi görüşücez doktorumla. Ama ben dikkat etmeye çalışıyorum. Fast food ve hazır içecek yiyecek tüketmemeye çalışıyorum. Su ayran hariç bişey içmiyorum diyebilirim.
Inşallah hayrsyla hamilesindr güzel haber veriirsn cnmdualarını beklıyorum kuzum bat yarın inşallah bende hamıleyımdır
Hiç bilmiyorum cnm ben tüp bebek yaptrdm yarın 3.ye kan tahlili yaptircam doktoruma sorarm yarn :) takvimim de 4 haftalık gözüküyor:)N
ne kadarlık oldu senin ki 5 haftalık mı?
Naptn cnm test yaptın mikızlar banada dua edın bat yarın ama hıc belırtım yok sağ kasık batması dısında. 18 ay oldu beklıyorum gecen ay rahım fılmı cekıldım ama hamıle kalamadım ınsallah Rabbım bu ay mucızemı bana gonderır aranıza katılırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?