- 10 Aralık 2015
- 6.134
- 6.385
- 33
Amin cnm hepimiz insallahSağlıkla kucağına alırsın inşallah canım,teşekkür ederim.
allah korusun canım ,allahım sağlık sihhatle nasip etsin inş hepimize.sanırım bu durum coğumuzda var psikoljık bir süreçüzülme arkadaşım, ben de zor kabullendim. daha bebek görünmedi kalp atışı fln duyulmadı belki ondan bilmiyorum. bir de zaten bir oğlum var ona yetemeyeceğim diye düşünüyorum, hastalığı var zaten. ya ikinci bebekte de çıkarsa diye ödüm patlıyor. hiç huzurum yok. allah hayırlısını versin.
Haklısın cnm ben söylemiştim saglk ocağına geçen hafta hiç gel tahlil yapalm demediler ben iysi sabh gideyim soyleyim yaparlar insallahCanim zaten kimse cagirmiyor ama sen hamile oldugunu ogrendikten sonra kendilerinin yapmasi gerek.
Ozellikle toxoplazmayi olcmeleri gerek. Hani bu cig etten ve kedi kopekten gecen virus var mi yok mu diye. Bir de idrar iltihabi var mi diye de bakmalari lazim. Gebelige bagli oluşuyor çünkü. Bende de cikti sonra bir ilac verdiler gecti şükür
Yarın sabh gitcem cnm ac karna olması lazımmış sanırımGidip yaptırabilirsin canım sağlık ocagındaki doktor hemen yapıyor zaten
Yarın sabh gitcem cnm ac karna olması lazımmış sanırım
Çok geçmiş olsun canım,sağlığınız huzurunuz yerinde olur inşallah,biraz daha zaman vermem lazım sanırım kendime..üzülme arkadaşım, ben de zor kabullendim. daha bebek görünmedi kalp atışı fln duyulmadı belki ondan bilmiyorum. bir de zaten bir oğlum var ona yetemeyeceğim diye düşünüyorum, hastalığı var zaten. ya ikinci bebekte de çıkarsa diye ödüm patlıyor. hiç huzurum yok. allah hayırlısını versin.
Siz 32 yaşındasınız, ben 39:) Evleneli 8 ay oldu ve çok çok istediğim bebeğimin haberine çok sevinmeme rağmen bir okadarda zorlanıyorum..Hormonlar ve ne olağının belirsizliği vs.insanı ister istemez huzursuzlaştırıyor..Çok normal canım..Onu hissetmeye başlayınca hele birde kucağımıza alınca hepsi gelip geçecek Allahın izniyleYüreğinizi ferah tutun ve bol bol dua edin..:)
hayırr canım sen en çıtırı oluyorsunBende 38 ileri yaş gebeliği mi oluyoruz biz şimdi
Öyle oluyoruz sanırın ama buna şükür canım:) Benim arkadaşım 2 senedir denemediği yöntem kalmadı ama hamile kalamıyor maalesefBende 38 ileri yaş gebeliği mi oluyoruz biz şimdi
Aslinda saglik ocaginda daha cok degerlere bakılıyor.ben ilk devlete gittim adam sadece hcgyi olcmustu . oraya da sinirlenip saglik ocagina gittim kendiliginden istediler tahlili. Soyle gidince hic tahlil yapilmadigini yaparlar.Haklısın cnm ben söylemiştim saglk ocağına geçen hafta hiç gel tahlil yapalm demediler ben iysi sabh gideyim soyleyim yaparlar insallah
Aynen cnm yapsınlar bütün tahlilleri :)Evet canım aç karnına olması lazım bütün herşeye bakılıyor en azından önlem alınır
Ben tüp bebek yaptrdm cnm tüp bebek merkezinde sadce folik asitle b12 bakıldı dedğiniz diğer tahlillere bakılmadı sağlık ocağına soyleyimde baksınlar geç olmadanAslinda saglik ocaginda daha cok degerlere bakılıyor.ben ilk devlete gittim adam sadece hcgyi olcmustu . oraya da sinirlenip saglik ocagina gittim kendiliginden istediler tahlili. Soyle gidince hic tahlil yapilmadigini yaparlar.
Ben özele gidiyorum da burada muayene icin 63 lira tahlil icin de 25 lira istediler ne kadar pahaliymis orada şaşırdım.ben de tahlilleri devlet hastanesinde yaptırdım arkadaşlar. hatırladığım kadarıyla sağlık ocağına bütün testler yapılmıyormuş, devlet hastanesi dış lab tettiki olarak giriyor. herpes, hepatit, rubella, tiroidler, tam kan, d vitamni, b12, kalsiyum, magnezyum, idrar tahilili ve kültürü vs bir sürü test yapıldı. henüz sonuçlarını almadım ama özelde yaptırsam ankarada 1000 tl civarı bir para tutuyordu.
Ben özele gidiyorum da burada muayene icin 63 lira tahlil icin de 25 lira istediler ne kadar pahaliymis orada şaşırdım.
Kızlar sudan tıksınen bır ben degılım dımı ? Acayıp ıcım gıcıklanıyor sudan sankı kendımı koy versem kusuverıcem
buarada bu tahlıller gecen sene ozelde 600 tl tutmustu benımde
25tl özelde tahlil çok ilginçmiş canım..En basit tek tahlil bile özelde ortalama 50tl den başlıyor çünkü..Bu tip tahliller için devlet hastanesi veya sağlık ocağı en ideali o yüzden..Ben özele gidiyorum da burada muayene icin 63 lira tahlil icin de 25 lira istediler ne kadar pahaliymis orada şaşırdım.
Bende gecen hafta ıyıydım 2 lt su ıcıyordum suanda suyu zorla ıcıyorum sankı su degılde ne bıleyım cıg balık yıyorum garıp degısık gelıyor bana ama ıcmemde lazımben daha hiçbirşeyden tiksinmiyorum. galiba o yüzden hamile gibi hissedemiyorum.