Valla bilmemki canim oyle istediler. Hatta doktor 10 gunu gecirmeden tekrar kalp atisini duymak icin gel dedi. 10günü geçince tekrar 63 lira istiyorlarmis.ama o 10 gun icinde ucretsiz.25tl özelde tahlil çok ilginçmiş canım..En basit tek tahlil bile özelde ortalama 50tl den başlıyor çünkü..Bu tip tahliller için devlet hastanesi veya sağlık ocağı en ideali o yüzden..
Bend e öyleyim iki gündür bulantım başladıBende gecen hafta ıyıydım 2 lt su ıcıyordum suanda suyu zorla ıcıyorum sankı su degılde ne bıleyım cıg balık yıyorum garıp degısık gelıyor bana ama ıcmemde lazım
Benim ber seyden midem bulaniyor Doktora soyledim erken baslamis dedi.ozellikle sabahlari mahvediyor beni. Ama sunu anladim ac olunca daha cok bulaniyor.Kızlar sudan tıksınen bır ben degılım dımı ? Acayıp ıcım gıcıklanıyor sudan sankı kendımı koy versem kusuverıcem
buarada bu tahlıller gecen sene ozelde 600 tl tutmustu benımde
Anladığım kadarıyla sen özel derken; özel hastaneye gidiyosun sanırım canım..Sgk lı olarak özel hastaneye gidiyorsan verdiğin rakamlar normal..1000tl gibi denilen rakamlar hiç sgk dan faydalanmadan direk özel olarak yaptırılan tahliller için geçerli..Valla bilmemki canim oyle istediler. Hatta doktor 10 gunu gecirmeden tekrar kalp atisini duymak icin gel dedi. 10günü geçince tekrar 63 lira istiyorlarmis.ama o 10 gun icinde ucretsiz.
Evet ozel hastaneye gidiyorum canim. Zaten doktora gidince o kendiliginden bu tahlilleri istedi. Tabi senin dedigin sekilde olursa sanirim daha detayli bakiyorlardir bilemiyorum.Anladığım kadarıyla sen özel derken; özel hastaneye gidiyosun sanırım canım..Sgk lı olarak özel hastaneye gidiyorsan verdiğin rakamlar normal..1000tl gibi denilen rakamlar hiç sgk dan faydalanmadan direk özel olarak yaptırılan tahliller için geçerli..
Dediğim gibi sgk dan faydalanmadan direk kendi imkanlarınla yaptırdığında olabilir, özel laboratuvarlarda falan vs..Evet ozel hastaneye gidiyorum. Senin dedigin nasil oluyor? Yine ozel hastanede yapilmiyor mu?
Dediğim gibi sgk dan faydalanmadan direk kendi imkanlarınla yaptırdığında olabilir, özel laboratuvarlarda falan vs..
inan seni cok iyi anliyorum cunku benimde 3 tane dusukle sonuclanan gebeligim oldu cok zor ama rabbim ol dedikten sonra bak 3. yolda bile insallah sizlerde hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz.
Kızlar merhaba .. Bende bugün öğrendim hamile olduğumu, HCG değerime göre beş haftalık,ama son adet tarihime göre 8 haftalık hamileyim.
19 aylık da bir oğlum var, plansız oldu bu hamileligim, açıkçası kaç gündür çok üzüldüm ama artık toparlamaya çalışıyorum kendimi. Rabbim isteyen herkese aratmadan sağlıklı evlatlar nasip etsin . Kolay dogumlarla kucagimiza alalım inşallah.
Su bir garip kokuyor bana daKızlar sudan tıksınen bır ben degılım dımı ? Acayıp ıcım gıcıklanıyor sudan sankı kendımı koy versem kusuverıcem
buarada bu tahlıller gecen sene ozelde 600 tl tutmustu benımde
Kızlar az önce banyoda kaydim dustum inşallah birşey olmaz xok korktum
Kalçamın ustune dustum çok cok sert değil ama korktum yine deÇokmu sert düştün canım
Kalçamın ustune dustum çok cok sert değil ama korktum yine de