2017 Aralık Anneleri

Teşekkür ederim canım... Bakalım bugün kontrol var ne olacak çok heyecanlıyım...

Koyu sarı hatta açık kahverengi krem rengimsi gibi bir akıntım var benimde
Endişelenmeli miyim acaba?
Progestan içiyorum düşük riski olmasın diye
Sadece kesem göründü daha
ilk gebeligimde de hep oldu koyu sari ack kahveye benzer suan da oluyo istersen dr una soyle bazen enfeksiyon bu sekilde akintiya sebep olabiliyo benim surekli oldugu icin dr um onemsemisti ilkinde

ins gorebilirsin bebegini kalp atisini da duyarsin :)

Bugün hepimiz için büyük gün inşallah bebeği görüp kalp atışını duyarsın arkadaşım bende daha kalp atışını duymadım bugün gideceğim inşallah nasip olur

Merhabalar Protestan kullanıyorum içte kanama alanı var kalp atışını duymadık hala tam 6 hafta oldu ilk bebeğim ve ne yapacağımı bilmiyorum. İlaç bende baş dönmesi yüksek ateş yapıyor normal mi
Merhaba bende progestan kullanıyorum sabah aksam 200 mg 'lik aldıktan yaklasık 2-3 saat sonra bende bas donmesı, mıde bulantısı yapıyor uzanmazsam dusecekmısım gıbı hıssedıyorum . Aksamları yatmaya yakın alıyorumda gunduzlerı fılan ıdare etmek cok zor gelıyor

Merhaba,

Kısmet olursa bende aralık annesi olacağım, rabbim izin verirse 2. yavrum olacak.

Kızlar merhaba kısmetse bende aralık annesiyim sata göre 4+4 :) Hamile arkadaşları tebrik ediyorum sağ salim kucağımza alırız inşallah. İsteyen herkesede rabbim nasip etsin

Kızlar bende hamileliğin hiç bir belirtisi yok. Kasık agrim vardı adet olacakmışım gibi o da kalmadı azala azala bitti sanki. Bir sorun yoktur dimi yaa çarşamba kese için gel dedi Dr ama içim içimi yiyor neden hiç belirti yok diye. 4+5 oldum bugün. Kasık ağrılarının geçmesi normal mi

Ağrıların devam etmesi kişiden kişiye değişiyor benimde 5 6 hafta arası kesildi ağrılarım çok ayakta kaldığım zamanhafif bi sancı oluyor

ayni şekilde benimde kasik agrim vardi gecti sadece cok yuruyunce ani hareket yapinca ayakta durunca hafif batma oluyo dr gittim keseyide gorduk bi sıkıntı oldugunu sanmiyorum canim stres yapma

Tam 6 haftayı bitirdiğimiz gün bende bulantılar başladı kızlar yaa sabahtan öğlene kadar devam ediyo şimdilik sürekli bulanır haldeyim ve keyifsizim bu günümüze şükür tabi sadece su ve süt gibi sıvı şeyler tüketemiyorum bu beni üzüyo

Ben aktıf bulanmıyorum ama benı hap ıcmek ıcın su ıcmek fılan olduruyor, su hatırlatıcı ındırdım saatte bır bır bardak ıc dıyor bana , ıcemıyorum

ayni şekilde benimde kasik agrim vardi gecti sadece cok yuruyunce ani hareket yapinca ayakta durunca hafif batma oluyo dr gittim keseyide gorduk bi sıkıntı oldugunu sanmiyorum canim stres yapma
Teşekkürler canım cevabın için. Ben saha 4+5 teyim ya acaba agrilarin geçmesi için erken mi diye düşündüm. Ama az önce afedersiniz büyük abdestime çıkınca biraz adet sancısı gibi sancim oldu yine. Atık ağrıdan mutlu olur hale geldim yaa :)

bende öyleyim vallahi neden mide bulantim gecti neden söyle neden boyle allah hepimizi guzel haberler almayi nasip etsin sagliklica kucagimiza alalim ins

bende öyleyim vallahi neden mide bulantim gecti neden söyle neden boyle allah hepimizi guzel haberler almayi nasip etsin sagliklica kucagimiza alalim ins
Amin inşallah canım. Ben şimdi keseyi Görcem sonra kalp atışları sonra sağlıklı gelişsin sonra erken doğum olmasın. Allah hepimize kolaylık versin :)

Amin inşallah canım. Ben şimdi keseyi Görcem sonra kalp atışları sonra sağlıklı gelişsin sonra erken doğum olmasın. Allah hepimize kolaylık versin :)

Selam arkadaşlar, hayırlı uğurlu haftalar inşallah..Keşke içerde olanları yani bebişimizin durumunu heran görebileceğimiz bir sistem geliştirselerde bu evhamlarla kendi kendimizi yiyip bitirmekten kurtulsak ne güzel olurdu dimi:) İlerde bunu yaparlar kesin ama biz göremiyeceğiz maalesef..Hep bi merak hem bi gizem:)) Neyse hep iyi haberlerini alalımda bunlara razıyız

Ay kesinlikle öyle bi cihaz olsa arabayı satar onu alırım:) çok evham yapıyorum çevremdeki herkes çok kızıyor ama elimde değil sürekli acabalarla yaşıyorum belirtilerim geçti mi diye kendimi dinliyorum. Mesela bugün de sanki adet sancısına benzer sancim kalmadı gibime geldi. İyice paranoyak oldum hayırlısıyla bir keseyi görsek:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…