- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
Canım seninle buradada karşılaşmak ne güzel Ne de olsa nasip olursa aynı ayda bir kaç gün arayla bebeklerimizi kucağımıza alacağız❤ ben de ptesi gidiyorum heyecan dorukta muayene için beklerken bayılcak gibi oluyorumKızlar selam ben perşembe günü lekelenmem olunca Dra gittim normalde Pazartesi gidecektim keseyi ve yolk sacı gördük kalp atışını duymadık daha Pazartesi için tekrar çağırdı drum inşallah duyarız. Benim üçüncü gün embriyosuydu 24 Mart'ta transfer olmuştu
Canım ptsi bende kalp atışı için gidicem sata göre benimde 6+3 inşallah herşey yolunda gider bizde senin gibi duyarız ve görürüzPersembe günü duyduk. Sat 6 mart benim. 6+3 de duyuldu. Size de nasip olur insallah. Kizlarında daha gec duymustuk. Dr bile sasırdı erken duyamayız ama bakalim dedi. Cihazda kaliteliydi sanırım.
Canım inşallah Pazartesi ikimizde duyarız kalp atışını bende çok heyecanlıyım bir taraftan da korkuyorum. Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah. Seninle doğumlarımız yakın inşallah Sevinç'leri beraber yaşarızBu arada ben aşılamayla hamile kaldım ve aşılama yapıldığı günden beri folbiol kullanıyorum tedavi sürecinde ise inofolic combi kullandım
Teşekkür ederim bizde kararsiz kaldik gözükür mu gozukmez mi diye.Bu değerde vajinal ultrasonda görünür normalde ama ben acele etme 1 hafta daha sabredip karından baktırmanı öneririm..Sağlıklı bir hamilelik dilerim:)
Amin canım inşallah yaa bende çok stresliyim duyabilecekmiyiz diye sanki biraz erken çağırmış beni duyulmazsa henüz üzülmemem gerekir ama gelde anlat bana tabii.. Allahım tüm hamilelere hayırlısıyla sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin.. Bu zor süreçlerden geçeceğimi biliyodum ama o güzelliğe kavuşmak da kolay değil.. İnşallah ptesi güzel haberler veririz aminnnnnCanım inşallah Pazartesi ikimizde duyarız kalp atışını bende çok heyecanlıyım bir taraftan da korkuyorum. Rabbim yüzümüzü güldürür inşallah. Seninle doğumlarımız yakın inşallah Sevinç'leri beraber yaşarız
Sen baya geç gidiyosun daha garanti olur tabi benim ki 1 hafta geride beni de kalp atışı için çağırdı duyamazsak ki Allah korusun o günler nasıl geçer bana bilemiyorum.. inşallah hepimiz duyarız ptesi o güzel pıt pıtlarıPtsi Bnde kalp atışı için gidecem bugun 7+2 bnm
Dün çağırdı doktor ama gştmedim garanti olsun dedim
Hayırlısıyla duyarsın inşallah hepimiz güzel haberler alırızPtsi Bnde kalp atışı için gidecem bugun 7+2 bnm
eyyay çok sevindim canım bebişin olacak yani öyle mı bende mesaj atmıştım sanaPtsi Bnde kalp atışı için gidecem bugun 7+2 bnm
Canım her yolu biliyoruz aslında da kalbe söz geçmiyo işte.. biz elimizden geleni yapıyoruz ne yaşarsak Allahın takdiri onun koruduğu gibi hiç kimse hiç bişey koruyamaz.. e günün daha erken de olduğunu biliyoruz ama gelde anlat gönlüne ya da gönlüme Neyse inşallah ptesi duyarız da işimiz rhat eder senin kaç günlük oluyodu ptesiu-mutlu lale canım hiç sorma bana şimdiden geçmiyor aslında dediğin gibi erken ama duymazsak da baya tedirgin olacağım şimdiden bile öyleyim eşim diyor yüzünden düşen bin parça Allah'a emanet ettik sen merak etme diye. Allah büyük inşallah tamamına erdirecek
Evet canım inşallaheyyay çok sevindim canım bebişin olacak yani öyle mı bende mesaj atmıştım sana
İnşallah canım Allah nasip eder duymayı her şey Allah'tan. Pazartesi 6+5 sata göreCanım her yolu biliyoruz aslında da kalbe söz geçmiyo işte.. biz elimizden geleni yapıyoruz ne yaşarsak Allahın takdiri onun koruduğu gibi hiç kimse hiç bişey koruyamaz.. e günün daha erken de olduğunu biliyoruz ama gelde anlat gönlüne ya da gönlüme Neyse inşallah ptesi duyarız da işimiz rhat eder senin kaç günlük oluyodu ptesi
Sabah başlıyor öğlen bastırıyor sonra geçiyor benim canım.Kızlar sizin bulantılarınız sabahtan akşama kadar sürekli mi oluyor yoksa sadece sabah bulantılarınız mı oluyor?
Sabah oluyor geciyor sonra akşam cok az oluyorKızlar sizin bulantılarınız sabahtan akşama kadar sürekli mi oluyor yoksa sadece sabah bulantılarınız mı oluyor?
Ben de pazartesi gideceğim bakalım kalp atışı duyabilecek miyiz heyecanla bekliyorumAmin canım inşallah yaa bende çok stresliyim duyabilecekmiyiz diye sanki biraz erken çağırmış beni duyulmazsa henüz üzülmemem gerekir ama gelde anlat bana tabii.. Allahım tüm hamilelere hayırlısıyla sağlıkla evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin.. Bu zor süreçlerden geçeceğimi biliyodum ama o güzelliğe kavuşmak da kolay değil.. İnşallah ptesi güzel haberler veririz aminnnnn
Sen baya geç gidiyosun daha garanti olur tabi benim ki 1 hafta geride beni de kalp atışı için çağırdı duyamazsak ki Allah korusun o günler nasıl geçer bana bilemiyorum.. inşallah hepimiz duyarız ptesi o güzel pıt pıtları