Ben hareket ettikçe bulantım azalıyor onu fark ettim. Yattıkça da artıyor. Hareket iyi geliyor kesinlikle . 12. Haftadan sonra bomba gibi olursun korkmaKizlar bu mide bulantisina bir care yok mu öldüruyor beni. Bir de bir tuhaf oluyorum ben ya. Sanki ustumden tır gecmis gibi. Yurumeye bile useniyorum. Agir mi gececk acaba hamileligim.
Folik asit ilk aylarda çok önemli. Benim dr , hamile kalmadan 3 ay önce başla demişti. Bir an önce başlasan iyi olurkizlar henuz bir doktora gitmedim ama folik asit konusunda dusuncelerim var doktor vermeden alip kullanmak ne kadar mantikli
Insallah canım yalniz benimki de ayaga kalkinca artıyor. mutfaga hele hiç giremiyorum.Ben hareket ettikçe bulantım azalıyor onu fark ettim. Yattıkça da artıyor. Hareket iyi geliyor kesinlikle . 12. Haftadan sonra bomba gibi olursun korkma
Merhaba, şimdi doktordan geldim. Dünyanın testi yapıldı . Ultrasona göre de 8 haftalık Ve beklenen Doğum tarihi 1 Aralık. 3 hafta sonra tekrar çağırdı , muhtemelen genetik test yapacağız dedi 2'li 3'lü testleri atlayıp. Boyu 1.5 cm olmuş. Bulantı için ilaç önermedi, kullanmadan atlatmaya çalış dedi. Suyun içine zencefil dilimleyip içebilirsin dedi. Bizden haberler böyle.
Yaşım sınırda olduğu için ikili ve üçlü testte herşey yolunda Bile olsa Yüksek risk çıkacak. O yüzden o testleri es geçip daha güvenilir bir test yapalım içimiz rahat olsun dedi.neden genetik test istedi?
Yaşım sınırda olduğu için ikili ve üçlü testte herşey yolunda Bile olsa Yüksek risk çıkacak. O yüzden o testleri es geçip daha güvenilir bir test yapalım içimiz rahat olsun dedi.
İnşallah canım sağolSaglikla al kucağına canım. Yeni evliymissin. Hayırlı olsun
Panda86 cnm nasıl hamilelik takvim i eklicm..
Canim kisisel bilgilerine girdiginde, tuttugunuz takim sorusunun altinda hamilelik diye soruyor, oradan girebilirsinhayirli olsun
Evet seninki yilin son bebeklerinden olacak insallahÇok teşkr ederm Canm. Herkese hayrlı olsun. benm bebeğim en küçükerkn öğrendim şükürler olsun..
YA al benden dé okkladar. Gerci ben gece gece uyuyamıyorm pek ogluş tan dolayı ama..bÖyle olmazdim elim kolum sanki hep kırık . İş teyim yatamam da. Sınır bozmaya başladı bu halim. Tüm vücut iptal . . Kafam kalkmiokızlar cok uykum gelıyor yaa bu saatlerde özellikle
işte uyumak olmaz ki
kafamı zor kaldırıyorum resmen
gece de erken yatıyorum baya da uyuyorum aslında ama yıne de uykum oluyor
kizlar henuz bir doktora gitmedim ama folik asit konusunda dusuncelerim var doktor vermeden alip kullanmak ne kadar mantikli
Kizlar bu mide bulantisina bir care yok mu öldüruyor beni. Bir de bir tuhaf oluyorum ben ya. Sanki ustumden tır gecmis gibi. Yurumeye bile useniyorum. Agir mi gececk acaba hamileligim.
saol canim daha fazla bekliyemiycem zaten yarina randevu aldim bakalim hayirlisi olsunFolik aşırı bebek çalışmalarına başladığında kullanmaya başlıyorsun canım. 3 ay önceden ve bebek anne karnında 3 aylık olana kadar. Sonra doktor biraktiriyoe. Bu çok önemli bi ilaç aslında bebeginin sağlıklı gelişimi için kullanman gerikiyor. Doktora gittiğinde yazar bence bi an önce doktora danış canım
tansiyonunu olcturdun mu hic tansiyon cok onemli gebeliktr belki de sebep odurKızlar benim kadar deli bir şekilde hamileliğinde baş dönmesi yaşayam var mı yahu? Hayır öyle ki gözlerimi kapatıp yattığımda bile yattığım yerin hızlıca döndüğünü hissediyorum. Gözlerimi açıp etrafıma baktığımda zaten dönüyor deli gibi. Bunun bir çaresi püf noktası yokmudur. 6 haftalık hamileyim benim gibi baş dönmesi yaşayan varmı yada benimki doktora bahsedilmesini gerektircek kadar fazla ve kötü bir bulgumu. Neden bu kadar çok bende?
oğlunuza çok geçmiş olsun. Benim de oğlum 4.5 yaşında. Evet önceden haberdar alıp önlem almak çok önemli. Yaş ile birlikte riskler de artıyor. O yüzden ben de çok tedbirliyim.ben de 30 yaşındayım, bir de 3 yaşındaki oğlumda bir rahatsızlık var nörolojik ilaç kullanıyor. ben de amniyosentez ile genetik test yaptırmayı planlıyorum sizin gibi . ikinci çocuğumda da herhangi bir rahatsızlık olacaksa baştan bilip ona göre önlemimi almak istiyorum.