2017 Aralık Anneleri

Dün yürüyüş yapıyodum.yokuşları çıkamıyorum.nefesim kesiliyo.hafif yokuşlu bi yolu çıkmak zorunda kaldım.nefesim gitti zaten üstüne bi de konuştum.çok kötüydü Ya çocuğa zararı olur mu

Olmaz , ben her gün asansör kullanmayıp merdiven çıkıyorum kasıtlı olarak da. Bugün de kondisyon bisikletine başlayacağım dr onay verirse. 3 ay geçtikten sonra ne kadar hareket edersen o kadar rahat bir Doğum ve hamilelik geçirirsin.ama bu söylediklerim enerjin varsa geçerli. Ben 2 ay mecburi ara verdim spora çünkü hiçbirşeye halim yoktu. Şimdi iyi hissediyorum.

günaydın kızlar,
Happybug hadi bakalım cinsiyet hayırlı olsun şimdiden:)
ben de asansör kullanmıyorum, hareket olsun diye ama şişip duruyorum

Kalbim hızlı hızlı attı nefesim kesildi iyce.eşimin yüzünden.her gün yürüyüş yaparım düzenli olarak .

slmm. biz hemseriyiz galibaa.. :)

Doğum iznine ne zmn ayrılıyoruz cnm
Bende öğretmenim dediğin gibi seneye koca göbekle gidecez okula arabayla
Hesaplamadimki canim ama benim tayin cikcak okulumun mesafedi rvime uzak olursa erken aytilirim yoksa 37 ye kadar olmasa da 35 e kadar filan calismayi dusunuyorum ilkinde 37 ye kadar calismistim aktif olunca dogumum da kolay olmustu tabi son zamanlardaki saglik durumumuz belirlicek bunu

günaydın kızlar. yarın ikili testim var. ultrasonda alttan muayene yapılıyor mu? mesela bir sitede cinsiyet öğrenmek için alttan muayene yapıldığını okudum. sizlerde nasıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…