anlayışlı olunması cok guzel gercekten bu konulardaEn güzeli....Doğumdan 2 ay sonra bayramdı. Bayramda Bile büyüklere gitmedik, tel açıp kusura bakmayın Bebek henüz çok küçük kalabalığa sokmak istemiyoruz dedik. Sağolsun büyükler de anlayışla karşıladı.
Kizlar ultrason fotografini atsam.cinsiyeti anlayan arkadaslar vardi.ben kendim hicbisiy ayirt edemiyorum:))
Belli şeylerin yazlığı kışlığı yok aslında. İçbody ler mesela. Uzun kollu body ler de yazın satılıyor. Bebek arabası, biberonlar keza öyle. Ve Bebek body dışında birşey giymiyor. Astronot , polar gibi şeyleri alamayız birtek .ama hep kışlık alacaz ya bız yaz ssonu yazlıklarda olmaz mı ındırım
evet cnm doğru mevsımı olmayan seyler ıı olur ındırımdeyken almakBelli şeylerin yazlığı kışlığı yok aslında. İçbody ler mesela. Uzun kollu body ler de yazın satılıyor. Bebek arabası, biberonlar keza öyle. Ve Bebek body dışındabirley giymiyor. Astronot , polarını şeyleri alamayız birtek .
Benum dktor bisy soylemedi.saglkli olsunlarda.bizimki sadece merak iste:)Görünmüyor canım
Bi arkadaş daha yüklemişti doktoru kıza benzetmiş onunkide görünmüyor
Lili 38 tatlım sana tahmin ne desem kaldım
Zormuş işin...
Ben hiçbirini yapmadım. Zaten yenidoğmuş bebeği o kadar kalabalık içine sokmayı da doğru bulmuyorum. Hem enfeksiyon riski var hem de o kalabalığı Bebek kaldıramıyor. Annem yaşadığı şehirde bizim adımıza Mevlüt okuttu çok istediği için , oğlum o kadar çok ağladı Ve bunaldı ki kalabalıkta, onca insan varken aldım çocuğu dışarı çıktım.
ben ailelerden cok uzakta yasıyorum 40nda da annem yanımda olur dıye dusunuuyorum ve yakın arkadaşlarıı cagırıp kalabalık olmadan mevlüt okuturum dıye dusunuyorum
ben söylerim valla canım, hastalık olur kimse gelmesin derim. ikinci olunca heralde gözü kara oluyor insanın kv alınır mı o kırılır mı diye düşünmüyorum. çocuklar önceliğim. sen de duruma göre önlemini alırsın korkma şimdiden. çok kalabalık olmasın bebeği kucaklarına almasınlar mesela. el yıkamadan hele asla. öpmelerine de izin verme.ben yazı asmıştım lütfen bebeğimizi öpmeyiniz diye. deli demişlerdir kesin.
Kizlar ultrason fotografini atsam.cinsiyeti anlayan arkadaslar vardi.ben kendim hicbisiy ayirt edemiyorum:))
Tesekkurler canim.
bir hafta onden gitmesi sorun degildir insallah
Nereye kayboldunuz kızlaarr ıftar haZrlıklarımı başladı
Ben hazırım yemek için ama yemek yok
O da güzelmis. Buyur gel beraber yiyelimBen hazırım yemek için ama yemek yok
Merhaba kızlar bugün dr randevum vardı cinsiyeti için kıza benziyor dedi acaba kız mı kızsa da erkekse de hayırlısı ve sağlıklı olsun. böyle denilip sonra değişen varmı üçlü tarama için de iki hafta sonrasına gel dedi hepimizin evlatları sağlıklı hayırlı evlat olsun sağlıkla kucağımıza alalım allahın izniyle inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?