2017 Aralık Anneleri

anlayışlı olunması cok guzel gercekten bu konularda
ama kuserlerse de kussunler valla takmam cocuk daha önemli

ama hep kışlık alacaz ya bız yaz ssonu yazlıklarda olmaz mı ındırım
Belli şeylerin yazlığı kışlığı yok aslında. İçbody ler mesela. Uzun kollu body ler de yazın satılıyor. Bebek arabası, biberonlar keza öyle. Ve Bebek body dışında birşey giymiyor. Astronot , polar gibi şeyleri alamayız birtek .

Son düzenleme:
evet cnm doğru mevsımı olmayan seyler ıı olur ındırımdeyken almak
bı kaç begendığımız yazın olabılcek parcalar da alınabılır ama boy kılo kestırmek zor tabııı
ayy u alışverişler yanında bılen bırıyle olmalı bnce
yanımda da hııc öyle kımse yok
yakın zmnda doğum yapanlar var ama bebeklerle bırlıkte bana eşlik edemezler
annem uzakta
yakınımda bırebır gözlemledgım bır bebek de olmadı
baya kendımı tecrubesız hıssedıyorum valla
bu kdr stres olacagımı tahmın etmıyordum

Dgru dıyosnda canm yasadgm yer kucuk yer bıde kaynvalıdemlere yakınız sulalesı brda anlıcagın bn cagrmasmda gelmk ıstcekler bıseklde bı yolunu bılrm artık bebegımı korurum allahn ıznyle

ben ailelerden cok uzakta yasıyorum 40nda da annem yanımda olur dıye dusunuuyorum ve yakın arkadaşlarıı cagırıp kalabalık olmadan mevlüt okuturum dıye dusunuyorum

40nda kucuk olr dıye ben daha snra yaparm naspse bakalım o gnlerı gorelımde

Aynen canm duruma gore bı onlem alırım mtlaka

Biz bu aksam iftara davetliyiz. Evdeyim uzaniyorum serin serin sağdan sola dönerken sol kasigima bicak saplandi kasildi gibi

Merhaba kızlar bugün dr randevum vardı cinsiyeti için kıza benziyor dedi acaba kız mı kızsa da erkekse de hayırlısı ve sağlıklı olsun. böyle denilip sonra değişen varmı üçlü tarama için de iki hafta sonrasına gel dedi hepimizin evlatları sağlıklı hayırlı evlat olsun sağlıkla kucağımıza alalım allahın izniyle inşallah

Halama dokz ay kız dedıler erkk dogdu:) garantı degl demekkı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…