2017 Aralık Anneleri

Merhaba kızlar
Ben de aranızdayım Bugun test yaptım pozitif cıktı. sat 11 martçCok buyuk mutluluk benim icın. Aynı zamanda cok korkuyorum. 42 yasındayım. bir kızım var 14 yasındai Son 3 yılda 2 dusüğüm var. Hayırlısı Allah'tan. Insallah bu sefer hersey saglıklı bır sekılde devam eder ve sonuclanır. Tum duam bu.

Amin insallah canm aynen oyle :) pkoda da tup bebek riskli ohss riski falan var cok sukur Allahim nasip etms

Ayy inşallah bitanem ya adet olmadığım için hala hamileyim diye bekliyorum elimde değil

Kizlar gaz sanciniz oluyor mu? Benim bugun kasiklarima baski yapan gazim var ve hareket edince agri yapiyor .

Kizlar sizde gaz sancisi var mi? Bende bugun kasiklarima baski yapan gaz sancim var. Hareket edince de agri veriyor daha cok.

Kızlar moralim çok bozuk. Şimdi doktordan geldik. Keseyi göremedi. Daha cok erken aslında ama Her şey e hazırlıklı olmalısın dedi. Ağlamaktan içim dışıma cıktı. Sat 12 Mart. Çok mu erken? Sizin ne zaman göründü keseniz

merhaba, benim de sat 11 mart, çok minik kese göründü, daha kalp atışı duyulmadı. beta hcg 932 cıktı. karnım sanki adet olacakmış gibi çok ağrıyor, sizce bu normal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…