2017 Aralık Anneleri

Insallah bir sorun yoktur peki doktor ne dedi? Eger daha erken dediyse bu kadar uzme kendini.cokca dua et.

Insallah bir sorun yoktur peki doktor ne dedi? Eger daha erken dediyse bu kadar uzme kendini.cokca dua et.
Çok erken tespit ettiniz hamileliğinizi o yuzden olabilir, geç döllenme olmuş olabilir, ama diğer ihtimaller de olabilir dedi
Hcg testi istedi, kan verip eve geldim. Sonuç çıkınca arayacak. 1 saat sonra. Dua edin kızlar 1 saat sonra belli olacak akibetimiz

Korkma bir sorun yoktur Allahin izniyle. Umarim olumlu sonuc alirsin.

Ben 6 haftalıkken gittim, kese görüldü karından. 10 gün sonra tekrar git derim.bozma moralini

merhaba, benim de sat 11 mart, çok minik kese göründü, daha kalp atışı duyulmadı. beta hcg 932 cıktı. karnım sanki adet olacakmış gibi çok ağrıyor, sizce bu normal mi?
Sat'larimiz ayni. benim dun hcg 218 cikti. Henuz doktora gitmedim. Fakat endisenmiyor degilim. Hayirlisi bakalim(;

cnm hcg 2bının üstüne cıktı mı senın o zaman kese görünüyor
ben ilk gittiğimde 1900lerdeydı görmedi 2 gun sonra gördu adetım gecelı daha 5 gun olunca gördü keseyi
hcg artışın önemli düzenli artarsa sorun yok

Daha öncesinde gittiniz mi hiç keseyi görmek için, yoksa ilk gidişiniz 6 haftalikken miydi
Bende pazartesi gittim doktora bizim haftamiz ayni beta HCG yaptirmadinizmi sonucunu kaçtı acaba 1500 lerde vajinal gözüküyor diye biliyorum sonucunuz çıktı mi?

Bende pazartesi gittim doktora bizim haftamiz ayni beta HCG yaptirmadinizmi sonucunu kaçtı acaba 1500 lerde vajinal gözüküyor diye biliyorum sonucunuz çıktı mi?
Çıktı malesef 35.. doktorum artık sağlıklı bir gebelik olduğunu söyleyemeyiz dedi. 1 hafta içinde adet kanamasıyla aticakmisim. Eğer kanama olmazsa o zaman da dış gebelik ihtimali doguyormuş. Sonr ne olacak bilmiyorum........

Test yaptım negatif heralde olsa cıkardı ztn umudum yoktu hayırlısı olsun
hımm aynen hayırlısı olsun canım benimde hiç umudum yok bu ay hiç bi belirti yok , bekle bakalım yinede eger gelmezse bi kaç gün sonra bi daha bak geç döllenme falan olabilir belki, benim ilk kızımda regl günü sabah iki test yaptım üstelik biri erken gebelik testiydi negatif çıktı akşam tekrar yaptım pozitifti saat farkı bile olabiliyor demekki diye düşünmüştüm, tabi ki her seyden önce hakkımızda hayırlısı canım, en kötü ihtimal ocak topiğine geçeriz

cok üzüldüm insallah atarsin adetle diyelim o zaman. Allah yardimcin olsun. Diger aylarda saglikli bir gebelik gecisirirsin insallah

Gecmis olsun canım üzülme insallah adetle atarsın. Saglıklı bi gebelik degilmis bunada sükür elbet.

Kizlar merhaba benim gibi cok yiyen var mi aranizda ya ikinci gebeligim ilkinde ilk dort ay kilo almamistim toplamda da 14 kilo alarak bitirmistim cok da saglikli beslenmistim ama bundaki bulanti yeyince geciyo gibi oluyo surekli yiyorum ve evde de biseyler yapamiyorum cok sagliksiz besleniyorum siz neler yiyosunuz

ellenchurch belki gec dollenmedir eger degilse zaten sagliksizdir kanama ile atman da en iyi durum sagligin acindan hayirlisi olsun ins gec dollenmedir
Gecmis olsun canım üzülme insallah adetle atarsın. Saglıklı bi gebelik degilmis bunada sükür elbet.
ellenchurch belki gec dollenmedir eger degilse zaten sagliksizdir kanama ile atman da en iyi durum sagligin acindan hayirlisi olsun ins gec dollenmedir
Kızlar kanamam başladı. Bebeğim melek oldu... doktorum la konuştum. 3 gün sonra bi kontrol e gidicem. En büyük korkum kürtaj olmaktı. Gerek kalmaz inşallah
Ben Allahtan sağlıklı bir bebek istemiştim. Sağlıklı değilmiş demekki aldı meleğimi

Bende oluyo canm kabizlik da var
Kizlar bulantiniz basladimi ben yemek yiyemiyorum pek istahsizlik hafif hafif bulamti var
Bende felaket gaz var ama bulantı ve kabızlık yok zaten kabız olmamak için hergün 1 2 tane kuru kayısı veya incir yiyorum tavsiye ederim ama fazla yemek kan şekerini yükseltiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…