Keseyi gordugunuz de muane karindandami olduIns saglikla ilerler sizinkide.bn ocakta dusuk yaptim.sat 8 mart. Pazar gunu baktirdim 345 cikti..yarin tekrar baktircam
Ayeno oyle. Ins hayirlisiyla devam eder gebeligimizhayırlısı hepimiz için, bir kalp atışlarını duysak içimiz daha çok rahat edecek sanki, günler geçmiyor bazen
Hayırlı olsun cuma kesen gözükür bence.Kizlar merhaba. Ben de insallah aralik annesi olcam hersey yolunda giderseadet gunumde 134, 4 gun sonra 1043 cikti. Acaba biraz yüksek mi? Yorum yapabilir misiniz? Doktorum cuma gunu cagirdi.
Tesekkur ederim canim. Fazla artmasi bi sorun oldugunu gosterir mi?Hayırlı olsun cuma kesen gözükür bence.
4 gun sonra 4katı artması gerek senin daha fazlası artmis gayet iyi.
Sanmam cnm. Anormal artislarda cogul gebelik olabiliyo ama senin okadarda fazla dgl icini ferah tut. Ilk bebek galibaTesekkur ederim canim. Fazla artmasi bi sorun oldugunu gosterir mi?
Evet canim ilk belli oluyo dimiSanmam cnm. Anormal artislarda cogul gebelik olabiliyo ama senin okadarda fazla dgl icini ferah tut. Ilk bebek galiba
Saol cnm. Benim 3. Allah nasip ederse. Topikte en fazla benmiyim acabaEvet canim ilk belli oluyo dimiinsallah normaldir ya cuma ogrencem. Senin bebisin de hayirli olsun canim
Oh masallah ne guzelSaol cnm. Benim 3. Allah nasip ederse. Topikte en fazla benmiyim acaba
Sanmam cnm. Anormal artislarda cogul gebelik olabiliyo ama senin okadarda fazla dgl icini ferah tut. Ilk bebek galiba
Alttan muayenede kese adeti gozukur aslında. Ama bi iki hafta sonra karın ultrasonunda da cikar kese yada keselerbenim de hergü 2 katı oluyor, doktor ilki kesin ikincisi için net birşey söyleyemem dedi. acaba ikizlerin nasıl artıyor ki
hayırlısı :) zor bir gebelik olur ama sanki güzel de bir deneyim olur, haftaya görürüz :)Alttan muayenede kese adeti gozukur aslında. Ama bi iki hafta sonra karın ultrasonunda da cikar kese yada keseler
Hergun 2 kati tek bebek icin gecerli aslında.benim de hergü 2 katı oluyor, doktor ilki kesin ikincisi için net birşey söyleyemem dedi. acaba ikizlerin nasıl artıyor ki
Hergun 2 kati tek bebek icin gecerli aslında.
Herkesin hakkında hayırlısı nasilsa rabbim onu nasip etsin insallah.hayırlısı :) zor bir gebelik olur ama sanki güzel de bir deneyim olur, haftaya görürüz :)
Pardon evet 2 gunde iki katı. Rakamlar karıstı bendegenelde 2 günde 2 katı diye okumuştum ama ben