2017 Aralık Anneleri

Ins saglikla ilerler sizinkide.bn ocakta dusuk yaptim.sat 8 mart. Pazar gunu baktirdim 345 cikti..yarin tekrar baktircam

hayırlısı hepimiz için, bir kalp atışlarını duysak içimiz daha çok rahat edecek sanki, günler geçmiyor bazen

keseyi gördüğümüz gün vajinal ultrason ile gördüler, değerim yeni 1500 ü bulmuştu, belki hafta içi karından da görürler

Kizlar merhaba. Ben de insallah aralik annesi olcam hersey yolunda giderse adet gunumde 134, 4 gun sonra 1043 cikti. Acaba biraz yüksek mi? Yorum yapabilir misiniz? Doktorum cuma gunu cagirdi.

Kizlar merhaba. Ben de insallah aralik annesi olcam hersey yolunda giderse adet gunumde 134, 4 gun sonra 1043 cikti. Acaba biraz yüksek mi? Yorum yapabilir misiniz? Doktorum cuma gunu cagirdi.
Hayırlı olsun cuma kesen gözükür bence.
4 gun sonra 4katı artması gerek senin daha fazlası artmis gayet iyi.

benim de hergü 2 katı oluyor, doktor ilki kesin ikincisi için net birşey söyleyemem dedi. acaba ikizlerin nasıl artıyor ki
Alttan muayenede kese adeti gozukur aslında. Ama bi iki hafta sonra karın ultrasonunda da cikar kese yada keseler

Kizlar ya bana bir akıl verin. Ben vajinal ultrason istemiyorum. Kese 4.haftada vajinalle görünüyormus. Simdi ben kalp atisini duyana kadar yani 7. Haftaya kadar gitmicem mi doktora? O surecte kesenin durumunu nasil ogrenicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…