2017 Aralık Anneleri

Kizlar ya bana bir akıl verin. Ben vajinal ultrason istemiyorum. Kese 4.haftada vajinalle görünüyormus. Simdi ben kalp atisini duyana kadar yani 7. Haftaya kadar gitmicem mi doktora? O surecte kesenin durumunu nasil ogrenicem.
Bence süre çok uzun gene de karından konrol etmeleri ve değerlerinize bakmaya devam etmeleri gerekmez mi? Ben 2 günde bir kan vermeye devam ediyorum

Bence süre çok uzun gene de karından konrol etmeleri ve değerlerinize bakmaya devam etmeleri gerekmez mi? Ben 2 günde bir kan vermeye devam ediyorum
Kan vermeye arada giderim ama. Hamilelikte cok kan vermek iyi degil diyorlar. Vajinal ultrasonda dusuge sebep olabiliyormus tecrubeli arkadaşlardan duydum ne yapacagimi bilemedim bende. Gerci daha vakit var ama olsun bilgilenmem gerek.

Kizlar ya bana bir akıl verin. Ben vajinal ultrason istemiyorum. Kese 4.haftada vajinalle görünüyormus. Simdi ben kalp atisini duyana kadar yani 7. Haftaya kadar gitmicem mi doktora? O surecte kesenin durumunu nasil ogrenicem.
Vajinal ultrason zararlı degil aslında ama insan korkuyo ya bise olursa die. Cok görmek istiyosan goze alip baktirabilirsin. Ama hersey normalse baktirmana gerek yok. Erken ogrenmenin dezavantajini yasican. Zaman sana cok uzun gelecek.

Vajinal ultrason zararlı degil aslında ama insan korkuyo ya bise olursa die. Cok görmek istiyosan goze alip baktirabilirsin. Ama hersey normalse baktirmana gerek yok. Erken ogrenmenin dezavantajini yasican. Zaman sana cok uzun gelecek.
Sorma canim. Daha 2 hafta gecti yumurtlamanin üstünden öğrendim. Cok şükür ama her sey onun saglikli gelismesi için.
Peki herseyin normal olduğunu bilemk icin sadece kan testi yeterli mi?
Kizlar kusuruma bakmayin pek bilgim yok hamilelik konusunda o yuzden soruyorum böyle.

Kan degerlerinin duzenli artmasi yeterli. Endiselenmene gerek yok. Olmasi gereken bukadar.

beta hcg ve progrsterona bakıyorlar ilk ve benim doktorum günde iki kez karından ultrason ile baktı, dış gebelik riskim olduğu için. Bu arada kan vermek bence zararlı değil ben hemşireye de sordum bunlar az miktarlar birşey olmaz, vücut yeniler dedi

Hmm dogrudur canim kan vermeyi de bugun duydum zararli olabilirmis diye tabi sadece duyum arastirmamistim.
Neyse hayirlisi olsun sağlıklı olsun da gerisi bos.

Kan da yada idrarda cikar varsa.

Benim hamileliklerimin ilk aylari oyle oluyor genelde insallah hayirlisiyla benis vardir
adetlerim duzensiz genelde 28 ile 33 gun arasi oluyor. Bugun 28 deyim. İdrarda 30 dan sonra gozukuyor bende. Kanda ugrasmak istemiyorum suan ya hamile degilsem uzuluyor insan fazlaca. Beklemek en iyisi.. Ama kasiktaki batmalardan sonra gun icinde hafif basdonmelerimde oldu umutlandim bayagi. Oysa ilk hamileleigimde hic bu tarz belirtilerim olmamisti. 7. Hafta bulantilar baslamisti direk. Heyecanli ve merakliyim. Tadini cikarmaya calisiyorum. İlkinde insan birsey anlamiyor.

Aynen insan ilkinde acemi oluyo Bnde simdi istiyorum bekliyorum da kısmet artık

Kızlar kilo veren vae mı aranızda
1 kilo verdim ben 10günde
Kötü bişey mi bu ya Bebeğe zararı olur mu ki
Normal yiyorum ama kilo verdim anlamadım

Kusmaya başladın mi bile. Ondan Dir . Değlse bile henüz bebekle alakalı değil de havalar yeme düzenin le alakali olabilr. Takip et hep olursa verme durumü o zman sknti

Kendini kötu halsiz hissetmiyosan sorun olmaz. Son aylarda okadar cok almıs olacaksınki verdiklerin avantajın olcak. Cevremde 4ayda 10 kilo vereni bile duydum. Daha sonra verdiginin biraz fazlasıni aldi ve fazla kilosu kalmadı dogum sonrasında.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…