2017 Aralık Anneleri

Kusmaya başladın mi bile. Ondan Dir . Değlse bile henüz bebekle alakalı değil de havalar yeme düzenin le alakali olabilr. Takip et hep olursa verme durumü o zman sknti
kusma değil ama iştahsızlık var brz cnm Bişi istemiyor

yok halsiz değilim evet doktorda 4 ay verilir normal dedi kusma yoksa ilaca gerek yok dedi sonra cok alacaksın nasılsa dedi:)

Canim stresten falan mi acaba?
Yoo cnm stres yok aslında ama sağlıklı beslenmeden sanırım verıyorum

Arkadaslar bnde pazar gunu ogrendim beta 345 cikti henuz dr a gitmedim..kesenizi hangi haftada gördünüz: )
Bende henuz gitmedim dr a. 7. haftamda gitmeyi düsünüyorum. Kalp atısınıda duyarim insallah. Kese konumunada buhaftada bakılıyo.

Bu bulantilar beni yorgun dusurdu 3 gundur filan devam ediyor, cok sukur asiri degil ama hafif hafif hep bir bulanti hali. 5. Hafta hep kahverengi lekeyle gecti sonra bir sey kalmadi. Doktorum hic endiselenme olur boyle seyler dedi, ilac filan da vermedi ki zaten ben de zorunlu olmadikca ilac yanlosi degilimdir. Dun kontrole gittim,kalp atislarini gorduk cok sukur ama ses dalgasi yollamayalim dedi ve dolayisiyla duymak sonraki haftalara kaldi. Nasil besleniyorsunuz diye sorulmustu gecenlerde, elimden geldigince tas devri beslenmesi yani daha populer adiyla karatay diyebiliriz. Bulantilara leblebi iyi geldi sanki. Az kavrulmus olursa daha iyi tabii, yoksa yanik yanik pek iyi degil. D vitamini, omega 3 ve folik asit destegi aliyorum. Evde yaptigim yogurt ve kefiri tuketiyorum. Yasim 31, istanbul'da oturuyorum, herkese saglikli gebelik ve kucagimiza bebeklerimizi saglikla almayi diliyorum.

Bende henuz gitmedim dr a. 7. haftamda gitmeyi düsünüyorum. Kalp atısınıda duyarim insallah. Kese konumunada buhaftada bakılıyo.
Bnde ilk gebeligimde gitmedim hepsini bi anda ogreneym.dedim ama ilk gittigmde dusuk olcagi soylendi o yuzden korkuyorm ersembe gitcm ins

Bnde ilk gebeligimde gitmedim hepsini bi anda ogreneym.dedim ama ilk gittigmde dusuk olcagi soylendi o yuzden korkuyorm ersembe gitcm ins
Seninle hafta miz aynı. Perşembe güzel haberler le gel inşallah. . Kese ve kalp atışı duyabilirmisin acaba hafta acısından yani daha mı geç gitmek gerekirki ben de haftaya dusunuom da gitmisken hepsi birden olsun istiom

Persembe sdc kese.gorunur buyuk ihtimalle.kalp atisi icin erken.galiba

Hayırlı olsun hamileligin.
Vitamini ve omega yi dr mu verdi? Bende 31 ve İstanbul.

Benim gögüslerim cok sızlıyo sabahları kalkinca gun icinde 9 ay sürcekmi bu! Kızlarda hatırlamıyorum acıdıgını.

Hayırlı olsun hamileligin.
Vitamini ve omega yi dr mu verdi? Bende 31 ve İstanbul.

Amin cok tesekkurler,senin de hayirli olsun vitamini ve omegayi zaten normalde de kullaniyordum, yazin d vitaminini uretebiliyoruz tabii eger cikarsak gunese,degerleri kontrol etmek lazim. Babam cocuk hekimi, bizim kullandigimiz takviyelerde muhakkak var bunlar. Doktorumun da ilk soyledigi omega ve folik asit oldu zaten. Rahmetli Prof. Dr. AHMET AYDIN'in beslenmebulteni sitesini incelemeni tavsiye ederim. Facebookta da saglikliyasiyoruz sayfasini tabii.

Ben de istanbuldayım 35 yaşındayım.istanbulda ki anneler hangi hastaneye hangi doktora gidiyorsunuz?

Anneler perşembe günü kan verdim 124 çıktı dün pazartesi günü tekrar kan verdim 667 çıktı 3 gün içinde artış iyi dedi doktor. Benim adet olcakmış gibi belim ağrıyor çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…